Astroloji Yay burcu yükseleni nedir? Yükseleni yengeç olanların özellikleri nelerdir?

Yay burcu yükseleni nedir? Yükseleni yengeç olanların özellikleri nelerdir?

Paylaş
Yay burcu yükseleni nedir? Yükseleni yengeç olanların özellikleri nelerdir?

Yükselen burç batı astrolojisine göre doğum zamanında doğu ufkundaki yükselen burçtur. Aynı zamanda astrolojide de birinci evin yöneticisi yükselen burçlardır. Bu nedenle astrolojiye ilgi duyan kişiler yükselen burçları merak ederler. Yay burcu yükseleni nedir ve yükseleni yengeç olanların özellikleri nelerdir sizler için derledik.

Yükselen yaylar özgürlüklerine çok düşkündür. Hareketli ve enerjik olmalarından dolayı da arkadaşları tarafından çok sevilirler..

Haberin Devamı

Yay Burcu Yükseleni Nedir?

Yükseleni yay olan kişiler asil yaradılışlı kimselerdir ve duruşlu oldukça ciddidir. Hayata iyimser ve güzel bir gözle bakma konusunda usta olan yükselen yaylar arkadaş canlısı ve samimi insanlar olarak da tanımlanabilirler. Yay burcu yükseleni adaletsizlikten ve eşitlikten asla hoşlanmaz. Mümkün olduğu kadar gerçeklerin ve eşitliğin hüküm sürmesi için çalışan yükselen yaylar haksızlık için de her zaman karşı çıkar.

Neşeli, hareketli ve nüktedan bir kişiliği olmasından dolayı bulunduğu ortama hemen uyum sağlar ve herkes tarafından sevilen biri haline gelir. Espri yetenekleri geliştiği için hem kendilerini dalgaya alabilirler hem de beğenmedikleri her şey üzerinden dalga konusu edinebilirler. Kızdıkları şeyleri dile getirme konusunda başarılı olan yükselen yaylar yaşadıkları sorunları da hızlı bir şekilde çözebilir.

Haberin Devamı

Değişken ve çift karakterli bir yapısı olduğu için aynı anda hem duyarlı, hem çekingen hem de içe dönül olabilir. Yükselen yaylar özgürlüklerine çok düşkünlerdir ve bağımsızlıklarının önüne geçen hiçbir şeyi kabul etmezler. Yükselen yaylar seyahat etmekten, yeni yerler ve yeni insanlar görmekten çok büyük haz alırlar.

Sorumluluk altında kalmak en büyük korkuları arasında olduğu için bir yere ya da bir kişiye körü körüne bağlanmazlar. Sevdikleri insanlar ile önce dost ve arkadaş olup her şeyi paylaşır daha sonra ilişki yaşarlar. Bu nedenle de ilişkileri genelde güven üzerine kurulur ve uzun süreli olur.

Yükseleni Yengeç Olanların Özellikleri Nelerdir?

Yengeç yükselenlerinin en büyük özelliklerinden biri gizlilikleridir. Tam olarak saman altından sürü yürüten bir yükselendir ve yükselen yengeçlerin ne yaptığını anlamak imkansıza yakındır. Sürekli karar değiştiren ve kendi hızına kendi de yetişemeyen yükselen yengeçler insanlarla anlaşma konusunda zorluk yaşayabilir. Sessiz ve sakin gibi gözükseler de sabırsızlıklardır ve insanlara karşı sert bir tavır takınabilirler.

Yengeçler duygusal insanlar olsalar da insanları kullanmaktan ve ideallerini gerçekleştirmekten vazgeçmezler. Değişken bir karakterlerinin olması yükselen yengeçlerin bir an mutlu sonraki an hüzünlü olmasına sebep olabilir. Uyum yetenekleri yüksek olduğu için hemen her ortama adapte olabilir ve herkesle de arkadaşlık edebilirler. Servet sahibi olmak ve herkes tarafından tanınmak hayalleri arasındadır.

Haberin Devamı