Egzersiz - Diyet 2 kat hızlı zayıflatan altın kural! 3 günde 2 kilo verdiriyor

2 kat hızlı zayıflatan altın kural! 3 günde 2 kilo verdiriyor

Paylaş
2 kat hızlı zayıflatan altın kural! 3 günde 2 kilo verdiriyor

Kilolarınızdan şikayetçiyseniz ve yaz aylarının gelmesiyle birlikte fazla kilolarınızdan kurtulmaya karar verdiyseniz evde hazırlayacağınız detoks sularıyla, kilo verme sürecinizi kolaylaştırabilirsiniz. Detoks, vücudun toksinlerden arınmasını sağlayan ve kilo vermeyi kolaylaştıran içecek karışımlarına denir. Özellikle diyet yaparken zayıflama sürecinizi daha hızlı hale getirmek istiyorsanız vakit kaybetmeden detoks sularını tüketmeye başlayabilirsiniz.

Kilo probleminizin varsa ve bölgesel yağ yakımını kolaylaştırmak istiyorsanız detoks suları size yardımcı olabilir. Vücudunuzda biriken ödem ve toksinleri atmanızı sağlayan ve yağların parçalanmasını hızlandıran detoks sularıyla kısa sürede ince bir bedene sahip olabilmeniz mümkün. İşte zayıflama sürecinizi hızlandıran detoks tariflerinden bazıları...

Haberin Devamı

DETOKS YAPARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER


Detoks yapmaya karar verdiyseniz öncelikle beslenme düzenine özen göstermeniz gerekir. Kalorisi düşük gıdalar ile hazırlanan bir diyet listesine mutlaka uymalısınız. Bu süreçte vücudu diyete hazırlamak ve diyet yaparken gerekli tüm vitamin ve mineralleri almak için detoks sularından faydalanabilirsiniz.

Detoks yapma süreci ise en az 2 gün, en fazla 7 gün olarak sınırlandırılmalı. Detoks sularını tüketirken mutlaka her gün 2 buçuk litre su tüketilmeli. Bunun yanı sıra detoks döneminde kahve çay ve alkol tüketiminden uzak durulmalıdır. Ayrıca çok yağlı yiyeceklerin tüketiminden kaçınılmalıdır.

DETOKS YAPMANIN ALTIN KURALI

Detoks yapmaya karar verdiyseniz kendinizi hem ruhsal hem de zihinsel olarak zayıflama sürecinize hazırlamanız gerekir. Detoks programında tuz, konserve, şeker, kırmızı et, sakatat, kahve gibi gıdalara asla yer vermemeniz gerekir.

Haberin Devamı

Detoks yaparken mutlaka egzersiz yapmanız gerekir. Çünkü hareket etmedikçe kalori yakımınızı sağlamanız mümkün olmaz. Yumurta, buğday, süt ve süt ürünleri aynı detoks programında bulunmaz. Detoksda hazır besinler ve kızartılmış ürünler olmaz. Eğer detoksunuz 5 günden uzun sürüyorsa bunu bir uzman eşliğinde yapmanız önerilir.

3 GÜNDE 2 KİLO VERDİREN DETOKS İÇİN...


Bu detoks suyu ile kısa sürede kilolarınızı verip fit bir bedene sahip olabilirsiniz. Metabolizmanıza bağlı olarak bu detoks suyu 3 günde 2 kilo vermenize yardımcı olabilir. Yağ yakan ve vücuttan ödem ve toksinleri atan detoks suyunu evde bulunan malzemelerle kolayca hazırlayabilirsiniz.

3 günde 2 kilo verdiren detoks suyunun yapılışı;

  • Yarım limon.
  • 1 tutam maydanoz.
  • 1 tutan nane.
  • 1 kabuk tarçın.
  • 1 orta boy salatalık.
  • 1. 5 litre su.
  • Tüm malzemeleri suyun içerisine atın ve ağzını kapatın.
  • Bu şekilde 5-6 saat bekletin.
  • Daha sonra gün boyu istediğiniz saatte tüketin.
  • 3 gün boyu her gün suyu taze yaparak tekrarlayın.