Pratik Bilgiler Bebek nevresim takımı ölçüleri kaça kaçtır? Standart bebek nevresim ölçüleri kaç cm?

Bebek nevresim takımı ölçüleri kaça kaçtır? Standart bebek nevresim ölçüleri kaç cm?

Paylaş
Bebek nevresim takımı ölçüleri kaça kaçtır? Standart bebek nevresim ölçüleri kaç cm?

Bebekler için özel olarak onları uygun şekilde tasarlanmış nevresimler, onların cildine uygun kaliteli malzemeden hazırlanmaktadır. Aynı zamanda standart bir ölçüye sahip olduklarını söylemek mümkündür. Genel çerçevede ise 100 x 150 cm olarak öne çıktıklarını söylemek mümkün. Bebek nevresim takımı ölçüleri kaça kaçtır? Standart bebek nevresim ölçüleri kaç cm? Bebek nevresim takım ölçüleri hakkında merak edilenler.

Birçok değişik tekstil malzemesinin kullanılması ile birlikte bebeklere özel nevresim takımları hazırlanır. Nevresim ölçüleri ise standart olarak ele alınmak suretiyle üretimden geçer. Bu standart ölçülere sahip nevresim takımları tüm bebekler için uygun şekilde kullanım olanağı tanımaktadır.

Haberin Devamı

Bebek Nevresim Takımı Ölçüleri Kaça Kaçtır?

Bebekler için kullanacak olan nevresim ölçüleri dikdörtgen yapıya sahiptir. Bu dikdörtgen yapı en ve boy üzerinden ele alınmak süreciyle santimetre bazında ölçülür. Bu doğrultuda bebekler için standart olarak ele alınan nevresim takımı ölçüleri nevresim, yastık kılıfı ve çarşaf üzerinden ele alınmaktadır.

- Bebek nevresim ölçüsü 100 x 150 cm

- Bebek çarşaf ölçüsü 120 x 180 cm

- Bebek yastık kılıfı ölçüsü 35 çarpı 45 cm

Bu şekilde yukarıda yarılan 3 farklı parça ile beraber bebek nevresim takımı tamamlanır. Genel çerçeve hediyesi tüm bebek nevresim takımları standart olarak bu ölçüler doğrultusunda üretimden geçmektedir. Böylece minik yavruların kaliteli tekstil ürünleri ile beraber huzurlu şekilde dinlenmelerine ve uyumalarına olanak verilir.

Haberin Devamı

Standart Bebek Nevresim Ölçüleri Kaç Cm?

Standart bebek nevresim ölçüleri genel çerçevede santimetre üzerinden ele alınmakta ve ölçülmektedir. Sonuçta onlara uygun şekilde minik bir yapıya sahiptirler. Bu doğrultuda standart bebek nevresim ölçüleri eni 100 cm olarak ele alınır. Aynı şekilde boyu ise 150 cm şeklinde ifade edilmektedir.

Elbette kişisel istekleri ve kullanım durumuna bağlı olarak daha küçük ya da daha büyük ölçüler üzerinden de ele alınabilir. Fakat bunlar genel çerçevede standart olarak ön plana çıkan ölçülerdir. Bunun dışında ise 100 x 150 cm olarak standart bebek nevresim ölçüleri kullanılır.

Bebek Nevresim Ölçüsü Kaç Metre?

Santimetre ile beraber aynı zamanda bebek nevresim ölçüleri metre üzerinden de ifade edilmektedir. Bu doğrultuda eni 1 metre ve boyu ise 1,5 metre şeklinde ön plana çıkmaktadır. Yani 1 x 1,5 m olarak ifade edilir. Bunun dışında bebek nevresim takımları ve ölçüleri 2,5 ile 3 metreye kadar da çıkabilir. Ancak bunlar kullanım alanına göre istisnai olarak farklılık göstermektedir.