Banu Şen Ankara'da en çok İzmir konuşuluyor
HABERİ PAYLAŞ

Ankara'da en çok İzmir konuşuluyor

Bu hafta iki gün Ankara’daydım. Siyaset kulislerinin en hareketli olduğu günlere denk gelince, yaklaşan   yerel seçim ile ilgili çok sayıda ipucunu da edinmiş oldum.

AK Parti, özellikle İzmir ile ilgili çok titiz davranıyor. Bunu net söyleyebilirim. CHP de artık, “Kimi aday göstersek alırız” rahatlığından uzak gibi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçen haftaki açıklamasında, İzmir için performans anketi yapacaklarını söyledi. Bu ifadeler de sinyal niteliğinde… Ankara kulislerinde tüm dikkatler İzmir’de. Bu da şunu gösteriyor ki İzmir, ne “kaybedilecek” ne de “çantada keklik” görünen bir şehir değil artık.

Haberin Devamı

İZMİRLİ KİME OY VERECEK?

Kulislerin dışında en net gerçeğe dönecek olursak… Hemen hemen her masada, her sohbette, esnaf dertleşmelerinde, takside, sokakta; bu yerel seçimde, İzmirli seçmenin artık kenti daha ileriye taşıyacak, projeleriyle öne çıkan adaya oy vereceğinin konuşulduğunu        söylemek mümkün.

 Ankarada en çok İzmir konuşuluyor

EMNİYET’TEN TİTİZ ÇALIŞMA

Geçen hafta hafriyat kamyonlarının hem çevrede yarattığı kirliliği hem de tehlikelerini yazmıştım. İzmir Emniyeti Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, sorunu çözmek için çalışmalarını artırdı. Ekipler, titizlikle caddeleri sağlıklı hale getirmek için bizzat kendileri çalıştı. Bunu hem gözlemledik hem de fotoğrafladık. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Trafikten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Şamil Özsagulu da daha net ve kesin sonuçlar elde edecek çalışmaları başlatıp, takip ettikleri bilgisini iletti. Fotoğrafları burada da paylaşıyorum. Örnek olmasını, firmaların da destek olup, hassasiyet göstermesini diliyorum.

 

Sıradaki haber yükleniyor...
holder