Bekir Saçar İstanbul'un en yeni iki kulübü
HABERİ PAYLAŞ

İstanbul'un en yeni iki kulübü

Pandemi döneminin sona ermesiyle İstanbul eğlence hayatı yeniden eski şaşalı, eğlenceli gecelerine geri dönmeye başladı. Şehirde art arda yeni kulüpler açılıyor. Bugün size en tazesinden iki kulübü anlatacağım. İyi eğlenceler.

İstanbulun en yeni iki kulübü

1- CLUB WANDAL

Wandal, Galataport’un en popüler restoranlarından biri. Giriş katında farklı kültürlerden çeşitli sokak lezzetleri, orta katında da dünya mutfağının en leziz yemekleri sunuluyor. Geçen yaz 180 derece Boğaz, adalar ve Tarihi Yarımada manzaralı terasında Vandal Signature adlı yazlık restoran ve kulübü açıp sezona damgasını vurmuştu. Mekanı, İstanbul ve Bodrum yeme- içme ve eğlence hayatının başarılı ismi Ersin Süzer işletiyor. Ersin de mini kulüp trendine uyup geçen hafta mekanın 2. katında 100 kişilik ‘Club Wandal’ı açtı. Kulübün DJ kabininde Türkiye’nin en popüler kulüplerinde çalan Bora Yemenoğlu var. Farklı günlerde dünyanın ve Türkiye’nin en iyi DJ’leri burada canlı performans sergileyecek. Galataport’ta gezin, dolaşın, alışveriş yapın. Dans edip eğlenmek isteyince de ‘Club Wandal’a bir uğrayın.

Haberin Devamı

İstanbulun en yeni iki kulübü

2- MAHREMİYET GARANTİLİ GİZLİ KULÜP ‘KÜTÜPHANE’

Umut Evirgen, 2014’te Emirgan’da sahibi olduğu pizza restoranının içinden girilen ‘Gizli Kalsın’ adlı mini gece kulübünü açmıştı. Buzdolabı kapağından içeri girilen kulüp, uzun süre sosyete, iş ve şov dünyasının yarasalarının vazgeçilmezi olmuştu. Şimdi herkesin dilinde Etiler - Bennu Et Lokantası’nın içinde açılan ‘Kütüphane’ var. Buraya buzdolabından değil, filmlerdeki gizli geçitleri andıran, rafları kitaplarla dolu bir kütüphaneden giriyorsunuz. Tabii girebilirseniz.. İçeride fotoğraf çekmek kesinlikle yasak. Ama çeken çekiyor. Mahremiyetler korunduğu için herkes rahat. 60 -70 metrekarelik, penceresiz mekanın bir duvarının önünde loca, diğer iki duvarında bar ve kütüphane var. DJ ve canlı müzik performansının sergilendiği ‘Kütüphane’ye girmek istiyorsanız, ya çok bilinen ünlü biri olmanız ya da hatırlı dostlarınızın olması gerekiyor. Onlardan değilseniz sakın gitmeyin, kapı önünde kalırsınız.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder