Dilara Doğan Son dakika hediyeleri
HABERİ PAYLAŞ

Son dakika hediyeleri

Yepyeni bir yılı hediyelerle kutlamak sevdiklerinize kendilerini özel hissettirecek. Sizin için birbirinden orijinal hediye önerileri hazırladım. Vakit daralıyor, elinizi çabuk tutsanız iyi olacak.

SEVGİLİYE...

BULUT LAMBA

Sevgilinizle veya eşinizle geçireceğiniz romantik akşamları, bulut şeklinde ve dokusunda bir lamba eşlik etsin istiyorsanız mutlaka bu lambalara bakın. Yalnızca bulut şeklinde değil müthiş orijinal abajurlar ve lambaderler de yapıyorlar.

TASARIM MUMLAR

Polcandle’ın mumları daha önce gördüğünüz tüm mumları unutturacak. Sevgilinizin odasında mis gibi kokan, dekoratif bir mum baktıkça sizi hatırlatacak.

Haberin Devamı

İLGİNÇ KUPALAR

Müthiş orijinal kupalar yapan bir yer keşfettim. Özellikle kulpları ve el yapımı oluşları etkileyici. Sevgilinizin, uyanır uyanmaz içtiği ilk kahvesine sizin aldığınız Studio Palu kupaları eşlik etsin.

BİLDİĞİN TÜM VAZOLARI UNUT

Çiçek en klasik ve en güzel hediyelerdendir. Bir de çiçeği, yaratıcı tasarlanmış topuklu ayakkabı figüründe bir vazo içerisinde verirseniz, sevgilinizin odasında en güzel yerini alır.

Son dakika hediyeleri

ANNEYE...

BENZERİ OLMAYAN FİNCANLAR

Seramik bardaklar ve tabakları sevmeyen yoktur. En güzel özellikleri de size özel olması, fabrikasyon olmaması. MelonArte’nin birbirinden renkli kahve fincanları annenizin favorisi olacak.

EL EMEĞİ TABAKLAR

Göz figürüne hayran biri olarak bu tasarımlara bayıldım. Hepsi el emeği, göz nuru. Müthiş bir özenle çiziliyor. Bu tabaklar ve servis tahtaları annenizin mutfağına ait en sevdiği detaylardan olacak.

SADE VE GÖZ ALICI

Due2’nin sade ve göz alıcı tasarımlarıyla annelerimizin kalbini çalacağız. Özellikle çift renk tasarım atkıları müthiş bir hediye alternatifi. Soğuk kış günlerinde, anneniz, ısındıkça sizi hatırlatsın.

ARKADAŞA...

CİNSİYETSİZ TASARIMLAR

KeiKei’in cinsiyetsiz koleksiyonu ‘Teddy’, fazlasıyla yumuşak ve rahat. Özellikle kırmızı peluş tasarımlar evde geçecek olan yılbaşı akşamı için biçilmiş kaftan.

BU SİTEDE YOK YOK

Özgün bir alışveriş deneyimi sunan geniş ürün yelpazesine sahip Milagron, aradığınız tüm alternatifleri bir arada sunuyor. Birbirinden genç tasarımların içinden bir parça seçin ve ertesi gün evinize ulaşsın.

Haberin Devamı

IŞILTILI BİR CİLDİ KİM İSTEMEZ?

Uzman Estetisyen Ahu Karaduman’ın cildinizin parlak ve sağlıklı görünmesi için yeni cilt bakım uygulamalarından biri olan ‘ışıltı peeling’iyle, arkadaşınız yılbaşı akşamını ışıl ışıl bir ciltle geçirirken, her aynaya baktığında sizi hatırlasın. Cildin nem depolarını dolduran, cilt rengini dengeleyen ve antioksidan koruma yapan müthiş etkili bir bakım.

ÇOCUĞUNUZA...

IŞIKLI PLAKALAR

Her çocuk odasında ışıklı bir figür veya yazı ister. NeuNeon kişiye özel led ve neon ışıklı müthiş plakalar ve tablolar yapıyor. Vaktimiz dar acele edin.

POLAROİD FOTOĞRAF MAKİNESİ

Evde geçecek bir yeni yıl akşamını fotoğraf çekerek geçirecek olmak çocuğunuzun çok hoşuna gidecek. Ertesi gününüzü de çocuğunuzun çektiği fotoğraflarla harika bir fotoğraf albümü yapmakla geçirebilirsiniz.

İHTİYACIN OLAN HER ŞEY BU ŞİŞEDE

Crumb, ihtiyacın olan malzemeleri cam şişe içerisinde gönderiyor. Tereyağı ve yumurta sizden. Birlikte, kurabiyelere şekil vermek çocuğunuzun vazgeçilmez aktivitesi olacak.

Haberin Devamı

BABAYA...

KOL DÜĞMESİ

Kol düğmesi klasik bir hediyedir ama bu klasikliği, yaratıcılığa çevirmek sizin elinizde. Üzerinde babanızın baş harfleri olan bir kol düğmesi, favorisi olacak.

HUZURLU BİR KÖŞE

Özel ve zamansız tasarımlarıyla bilinen DeKa Architecture’dan harika bir ortam tasarlayabilirsiniz babanız için. Güzel bir koltuk ve küçük bir sehpa, babanızın kahve ve gazete keyfine eşlik etsin.

HEYKEL KALEMLİK

Biart dükkan’ın hediye yelpazesi çok geniş. Babanızın masasına muhteşem bir farklılık katmak isterseniz buradaki, heykel şeklindeki kalemliklere bakmanızı öneririm.

KARDEŞE...

KULLANDIKÇA SENİ HATIRLASIN

Erkekte takı olayına boyut atlatmış yeni bir marka Cuatro. “Takı sevmem” diyen erkeği bile baştan çıkaracak. Kardeşin kullandıkça seni hatırlayacak.

LEZİZ BİR HEDİYE

Kardeşin kalbine giden yolun midesinden geçtiğine yemin edebilirim. Brownie by Pie Atölye yeni yıl için müthiş bir kutu tasarlamış. Bu kutunun lezzeti kardeşinizi, bağımlısı yapacak.

KIRMIZI RUJ KLASİĞİ

Evdeyiz diye kırmızı ruj süremeyecek değiliz ya... Birbirinden çarpıcı ürünlerin yer aldığı ‘Party’ koleksiyonu, kardeşinizin makyaj koleksiyonunda baş köşeye oturacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder