Dr. Haydar Dümen Rayına oturuncaya kadar...
HABERİ PAYLAŞ

Rayına oturuncaya kadar...

Her konuda olduğu gibi cinsellikte de tecrübe önemli. Erkekler ilk denemelerinde çoğunlukla başarısız olurken, kadınlar zevk alamadıklarından yakınıyor. Olayları zamana bırakın. Cinselliğe alışınca ve tecrübe kazanınca her şey rayına oturacak

BÖYLE SORU YOK!

Kızlar sürekli kaçıyor

24 yaşındayım, cinsel organım büyük. Kızlar görünce kaçıyor. Hiç deneme yapamadım. Ne olur yol gösterin.

CEVAP

Büyüklerin büyüğüne bile bunca meraklısı ve isteklisinin var olduğu ülkemizde seninkisi aldatmaca bir şans olarak kapını çalmış. Yıldızlı notlarla okul birincisi olmuş gibi bir kıyak hayatına oturmuş. Ancak bahtsız bir gençsin okurum.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Çünkü at atılmaz, sat satılmaz. Asla küçültülmez. Söz dinlemez bir yapı. Boy pos yerinde devasa bir erkek düşün. Çalış desen iş bulamaz. İş bulsa gören kapısını açmaz. Aslında tembel değil ama iş fakiri gibi bahtından şikayetçi.

Değerli okurum, şu anda senin pazarında onun alıcısı yok. Ama köşe başında bir dükkan açar ve uygun bir müşteriye durumu pazarlar ve nikahı basarsan, tekniğini öğrenir, idareli kullanırsan fazla kahırlanacak bir durum yok yani.

GÜNÜN SORULARI

1) İlişkide asla boşalamıyorum

Evde mastürbasyon yapınca gayet kolay boşalabiliyorum. Ama cinsel ilişkiye girince boşalamıyorum. Nedeni nedir? Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyonda ressam da modeli yani partneri yaratan da sensin. Ne karışan var, ne itiraz eden. Partner beyninin manyetik dalgalarına programlanıyor, her düşündüğüne “Git geri, olmaz” demiyor. Hayalin dile geliyor, istediğin emri veriyor.

Makyaj senden, modelistlik senden, sevgilin ise, ünlü bir ressamdan tarihi geçecek tabloya poz verir gibi emrini bekliyor!!!

Sıkılıp damak tadını değiştirsen, sofraya baklava yerine badem ezmesi koysan, yani başka bir modele yönelsen ona da sesini çıkarmıyor, kıskanmıyor, yemiyor, içmiyor, nazlanıp “Bana da elma şekeri alsan” demiyor. Hayalinle sen, elinle organ, ruhunla özgürlüğün birbirine kaynak yapmışlar.

Senin olayında ruh, ilişkiyi tetiklemedi, organ özerkliğini ilan edemedi, hepsi bu kadar.

Haberin Devamı

2) Kan gelmedi diye eziyet çekiyorum

32 yaşında, 4 yıllık evli kadınım. İlk gece kan gelmedi. Şimdi her tartışmamızda eşim bunu kafama kakıyor. Artık bıktım. Nasıl açıklayacağım?

CEVAP

Sevgili okurum ve tarihin talihsiz sayfalarında can bulmaya çalışan sevgili kadın ve kızlarımız. Esnek zar kanamaz. Yani 4 kadından birinde zar esnektir. Geri kalan 3 kadından birinde de penis çapıyla zar arasında fark varsa, çap 2 milim eksikse zar o ölçüye oyunu kullanır, esneyiverir. Kan yok diye adamının dili bir gün hançer, bir gün kılıç.

Dahası aklına gelince, yüzüne içi morarmış bakışlarla bakıp egosunu tatmin ediyor. Yani kardeşim, bu evlilik çekilmez. Diyelim ki ayrıldın, yeniden evlendiğinde o adamın da bir şeye bozulunca yeni basılmış turşu gibi her fırsatta bunu önüne koymayacağı nereden belli? Ailelerin kapısı genellikle kadına kapalı.

Sevgili okurum, tek başına hayat yaşanmaz. Ülkemizde şu ya da bu nedenle 3 kadından biri manen ölü. Bu makaleyi koy önüne, iki günlüğüne git ailenin evine, bakma kocanın yüzüne.

Haberin Devamı

Kan geliyor, korkuyorum

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz. Bundan sonra bende kanama oluyor. Sürtünme sırasında benim iç çamaşırımda vardı. Sizce kızlık zarım bozulmuş olabilir mi? O kanamalar beni çok korkutup üzüyor. Bana cevap verir misiniz?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarın bozulmadı, hiç üzülme. Bu tahriş kanamaları yüzünden hepiniz panik halindesiniz. Normal yaşamına devam et. İş ilişkiye gelince tüm isteğim gidiyor

20 yaşındayım.Kız arkadaşım da 19 yaşında. İlişkiden önce çok istekli olmama rağmen isteğim gidiyor. Sevgilim onu beğenmediğimi düşünüyor. Niye böyle isteksizim?

CEVAP

Değerli okurum, cinsellik acemiliği yaşıyorsun. Buna alışman lazım. Kız arkadaşınla öpüşüp sevişirken zevk alıp almadığını yine sen bilirsin. Doğal olarak zevk almalıydın. Bu ileride sorun yaratacak bir noktaya gelebilir. Her şeyden önce sen varsın. Orta çizgiyi yakalayabilmek çok önemli.

Mavi haplar işe yaramadı

54 yaşındayım. 13 yıldır şeker hastasıyım. 6 aydır ilişkiye giremiyorum. Çünkü sertleşme olmuyor. O mavi haplardan bile kullandım ama olmadı. Bana ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, renkli penil doppleri yaptır. Bir ürolog sana yardımcı olacak. Büyük olasılıkla gelen kanı tutmayan sifonda kaçak vardır. Buna venöz kaçak derler. Eğer durum öyleyse hiçbir ilacın faydası yok. Tedavisi özel bir operasyon.

Sık mastürbasyon yapıyorum

21 yaşındayım. Çok arzuluyum ama yatağa girince isteksizleşiyim. Bir de sık mastürbasyon yapıyorum. Bana ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyon alışkanlığından vazgeç, haftada 1-2’ye indir. İkincisi yatağa hazırlıksız girme. Duygusal ve ön iletişim, birazcık tahrik ögelerine başvur. Sevgilin de öyle köşede beklemesin.

Acemilik ve alışkanlık süreci yaşıyorsun. Ön yargılı ve takıntılı başlarsan olayın biraz uzar. Ama doğal haline bırakırsan kısa vadede kendiliğinden çözülür.

Öpünce sinirleniyor

26 yaşındayım, bekarım. 22 yaşında bir sevgilim var. Cinselliği kesinlikle sevmiyor. Onu öptüğümde kızıyor. Acaba evlendikten sonra değişir mi? Bir de sevgilimin yanına gittiğimde 7-8 damla kadar sıvı geliyor. Nedeni nedir?

CEVAP

Değerli okurum, birinci sorunun yanıtı kız cinselliğe ve sana daha alışamadı. Zamana ihtiyacı var. Ancak gelecekte nasıl bir cinsel kimlik kazanacak onu bilemem. Senden gelen sıvı meni olmadığı için kayganlaştırıcı bir sıvıdır. Herhangi bir yaptırım gerekmez.

Kız arkadaşımı doyuramıyorum

2 yıllık kız arkadaşım var. Sevgilimle istediğimiz için beraber olduk. Benim gücüm yetmiyor. Akşama kadar yoruluyorum ve kız arkadaşımı doyuramıyorum. Kız arkadaşımı nasıl doyurabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşın senden ayrılırsa şans senden yana demektir. Niye dert ediyorsun ki? İnsanları her yönüyle doyurmak kolay mı? Kimi yemeğe doymaz, kimi paraya. Tabii kimi de cinselliğe.

Bu kimi erkekte yanardağ gibi patlar kimi kadında. İyi ki böyle ikili yan yana pek düşmez. Yoksa 24 saat yataktan çıkmazlar. Ya yemek ya çoluk çocuk ya iş ne olacak? Değerli okurum, bırak gitsin. Sen ilk önce işe. Eğer seni bırakıp gitmezse sonra sevdiğine koş.

Kanama 3 gün devam etti, çok korkuyorum

24 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilk kez cinsel ilişkiye girdik. İlişkiden 1 saat sonra kanamam oldu ve 3 gün devam etti. Adet kanamasına benzemiyor. Erkek arkadaşım biraz sert davrandı. Acaba ondan olabilir mi? Çocuk sahibi olmak istersem sorun olur mu?

CEVAP

Sevgili okurum, çocuk sahibi olmanın bu konuyla ilgisi yok. Anlattıklarından bir vajinal yırtık aklıma geliyor.Ama kanama devam ediyorsa mutlaka bir kadın-doğum uzmanı onu dikmeli. Çünkü vajinal yırtılmalar kızlık zarı yırtılması gibi olmaz.

Hem kanama çok hem de sürekli olur. Bu yanıtı okuduğun zaman hâlâ kanaman devam ediyorsa az bile olsa niye kan kaybedesin. Bir uzmana görünmelisin.

Sevgilimin vajinasının üzerine boşaldım

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla sevişiyorduk ama sevgilim vajinasının üzerine boşaldım. Bunun bir zararı var mı? Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, işin sırrı senin spermle kızın yumurtasında gizli. O keratalar sır vermiyorlar. Gizli kapaklı dehlizlerde buluşuyorlar. Bir de küçükler görülmüyorlar. Dışarıya dökülmüş.

İçeride yumurta daha anasından doğmamış yani yumurtalıktan çıkmış mı çıkmamış mı onu da bilmiyoruz. Bekleyip göreceğiz. Yüzde 99 olasılıkla gebe değil. Burada tecrübe konuşuyor, bilim değil.

GÜNÜN SÖZÜ

Cesaretle korku ikiz kardeştir, bir madalyanın iki yüzü gibi. Önemli olan madalyonun madenidir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder