Dr. Haydar Dümen Rekor neye yarar?
HABERİ PAYLAŞ

Rekor neye yarar?

Haberin Devamı

Erkekler cinsellik denince sayılarla konuşuyor. Kimin kaç kez ilişkiye girdiği günün konusu oluyor. Beyler, neyin peşindesiniz? Bu konularda rekor denemelerine gerek yok. Önemli olan her iki tarafın da mutlu ve tatmin olduğu ilişki. Gerisi boş...

BÖYLE SORU YOK!

Uzamaya devam eder mi?

Penisim 17 santim, 17 yaşındayım. Uzaması sürer mi? Uzarsa kaç santim daha uzar? Yardım edin.


CEVAP Değerli okurum, yardım et çağrına can dayanmaz. Sen biraz daha dayan, ben yola çıktım geliyorum. Ben gelene kadar şu reçeteyi kullan. 17 yaşa 17 santim boy denk düşmüş. Günde 3 kere yemeklerden önce bu reçeteden 1’er doz al ve üzerine 1 bardak soğuk su iç. “Uzamaya devam eder mi?” soruna da evhamlanma önerimi her yemekten sonra bir kaşık yut. Ve şu andan itibaren her şeyi unut. Sana gelemeyeceğim çünkü çakı gibisin. Acil bir çağrı geldi, ben ona gidiyorum.

Cinsel organım 2 santim küçüldü

21 yaşındayım, yakışıklıyım. 2 yıl önce vücut geliştirmeye başladım. Geçen sene buna ilave olarak ilaçlar aldım. 16 santimlik cinsel organım 14 santime düştü. İlişkiye girdiğim kızlar bile “Ne oldu sana?” diyor. Ne yapacağım?



CEVAP
Kızlara bak kızlara. Penis 16 santimmiş, 14’e inmiş. Benim ne umrum! Ben aradığımı psikolojik derinlikleri bulmuşum. Yani şu kızlar ya da eksper jüri üyeleri, onları arıyorum. Onca aşk ve telaş sırasında kaç kişiydiler ki tümü bu 2 santimi fark etti. Aslında seninle coşkulu seks yapmadılar. Bedeninde coğrafi bir geziye çıktılar, vücudunla oyuncakla oynar gibi oynadılar. Yoksa tarifine göre senin gibi hem tescilli yakışıklı hem de genç biriyle seks yapanların gözü penisi falan görmez. Yatakta yarı baygın sayıklarlardı. Bunlar bir yana, üstelik bir de ilaç mı alıyorsun? İşte buna el koyuyorum, kendine fos bir beden yaratıyorsun.

Sevgilim kaslarıyla ilgileniyor

4 yıllık ilişkim var. Erkek arkadaşım son 6 aydır spor yapıyor. Haftada 5 gün, 3 saat sporda. Kaslarını geliştiriyor. Biz her gün sevişirdik. 3 aydır haftada 3 kez seks yapıyoruz. Sevgilim boşalırken kendi vücuduna bakıyor. Konuştuğumuz tek konu erkek arkadaşımın kol ve göğüs kasları. Bu normal mi? Ne yapacağım?

CEVAP Senin bir şey yapman gerekmiyor sevgili okurum. Bu seni aşar. Bunun yorumu bize düşer. Adamın narsist. Kendini beğeniyor, kendine aşık. Erkeğin beden yapısına kadınlar, kadınlarınkine erkekler ilgi duyar. Erkek fazla kendine yönelince cinsel tercihi de yön değiştirebilir, bu bir. İkincisi; o seni itmiş bir kenara, saplanmış kendi zevklerine. Ancak senin açından fazla bir sorun yok. Ne hali varsa görsün. Zaten seni gözden çıkarmış. Kendi dünyasının tercihlerine saplanmış. Ayrılık gününüz için de geri sayım başlamış. Sonunda sen de “Buraya kadarmış” der, yaşadıklarını anılarının deposuna kilitlersin. Bir de eşin olsaydı anatomi profesörü olur çıkardın!

Yalan mı söylüyor?

40 yaşında bir arkadaşım var. Bu arkadaş her gece 4 kere ilişkiye girdiğini iddia ediyor. Nasıl oluyor? Bize yalan mı söylüyor?

CEVAP Değerli okurum, 14 demediğine dua edelim. Ama ona “Ya birleşme kaç dakika sürüyor?” diye soruver. Yanıtı 1-2 dakika ise bana sormaya gerek yok. İçiniz rahat olsun. O dediğinden söylüyor. Ben ona yakıştıramıyorum. İnsan karısıyla mahremini geyik muhabbetinde anlatır mı?

7 kez ilişkiye girdim

25 yaşındayım. Sabaha kadar seviştik, 6 defa boşaldım. 7’inci için de hazırdım ama olmadı. Arkadaşlar bana inanmadı. Size ne dersiniz?


CEVAP
Muhteşem bir rekora imza atmak ister gibi çıkmışsın yola. Gel sırtını yumruklayayım boğazın düğümlenmesin. 6’lık depoyu boşaltmış, 7’de yaya kalmışsın. Ortalık kuruyunca yağmur duasına çıkılır. Yağmursuz ne bahar ne sonbahar olur. Damla damla yağmurlar depoları doldurur. Yaş 50’yi gösterirken sen Hocanı arayıp bulamayacaksın. Bunun için kuyuyu kurutmayacaksın.

Vajina ne kadar esner?

18 yaşındayım. Kadının vajinası 8 santim. Ama bir kadının vajinasının çok büyük olabildiğini gördüm. Bu nasıl oluyor?


CEVAP
Değerli okurum, 5 santimlik vajinalar olduğu gibi 13-14 santimlik vajinalar da var. Türkiye’de ise 8 santim doğrudur. Ama vajina o kadar esnek bir dokudur ki lastik gibi uzar. Ama şu da unutulmasın. Büyük penisler kadınlarda kasık ağrılarına neden olur.

Penisimde yanma oluyor

30 yaşındayım, evliyim. İlişkiye girdikten bazen penisimde yanma oluyor. Acaba neden?

CEVAP Değerli okurum, idrar yollarında bir iltihaptan söz eder gibisin. Hemen bir laboratuvara gideceksin. İdrar ve meni tahlili yaptıracaksın. Ve bu raporları alıp mümkünse bir hastaneye gidersin. Bir üroloji uzmanına raporlarını gösterirsin. O da sana gereken reçeteleri yazar. Böylece bu dertten kurtulursun.

Boyu yeterli mi?


Penisim 15 santim. Bu büyüklük yeterli mi? İlişki sırasında partnerimi mutlu eder miyim?

CEVAP Yeterli, yeterli, yeterli.


Çok terliyorum

32 yaşındayım, 1 yıllık evliyim. İlişki sırasında ben çok terliyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, sanırım biraz kilolusun. Hem sağlık hem de estetik için fazlalıklarını at. Terlemenin yanında ter kokusunun da olumsuz etkiler olur. Yatağa girmeden önce banyo yap. Son anda, 3-4 dakika kadar soğuk suyun altında kal. Sırt üstü yatar pozisyonu dene. Eşinin ruhunu incitme, erken boşalman varsa mutlaka tedavi ol.

Saçlarım neden dökülüyor?

18 yaşındayım. Geçen yıl mastürbasyon yapmaya başladım. Ama öyle sık yapıyorum ki saçlarım dökülmeye başladı. Yardım edin.

CEVAP Değerli okurum, saçların mastürbasyondan dökülmüyor, bünyen yağlı. Kilo almamaya bak. Saç dökülmesi için kullanacağın sabunlar çok özel olmalı. Cilt hastalıkları uzmanından fikir alsan iyi olur. Gel şunu haftada 3’e indir. Hepimiz işimize bakalım.

Ortayı bulamıyoruz

17 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmek istiyoruz. O da istiyor ama bir türlü orta noktayı bulamıyoruz. Böyle bir ilişki sorun yaratır mı? Ne olur bana yardımcı olun.


CEVAP
Değerli okurum, tabii kız da senin gibi düşünecek. Senin gibi bir aslan delikanlı karşısında dururken ne yapacak? Ama bunlar düşünce. İnsani olacak, sorumluluk olacak, şiirsel olacak ve sizler bu ülkenin yaratıcı gençleri olacak, hepsini yapacaksınız. Şimdilik bunları unut, sırada dersler var, doğru sınıfa.

Utanıyorum

32 yaşında, 2 çocuk annesiyim. İlişkiye gireceğimiz zaman benden gelen zevk suyu çok oluyor. Bu beni utandırıyor. Ne olur yardımcı olun. Durumun normal mi?

CEVAP Değerli okurum, çok duyarlısın. O senin cinselliğinin cinsel duyarlılığının referansı. Eşine ya da eşinin cinselliğine karşı da iştahlısın. Nasıl ki çok sevdiğimiz bir yemek ağzımızın suyunu akıtırsa bu da ona benziyor.

Bunalıma girdim 23 yaşındayım. Cinsel organım küçük. Doktora gitmeye de utanıyorum. İlaçla tedavisi yok mu? Bunalıma girdim, çok mutsuzum.

CEVAP Değerli okurum, hemen bunalımdan çık. Önce eline bir cetvel al, penisinin ereksiyon halini ölç, bize bildir, ona biz karar verelim. Küçük mü, normal mi? Ama şişmansan ve kasıklarında yağ birikimi varsa, onları eritirsen yağ içinde saklı kalan 2 santimlik bölüm ortaya çıkar. Yeni mailini bekliyorum.

GÜNÜN SÖZÜ

Tek bilgi ya da tek tecrübe yarım kalmış bir düş gibidir. H.D.

14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder