Dr. Haydar Dümen Tadını çıkarmaya bakın
HABERİ PAYLAŞ

Tadını çıkarmaya bakın

Haberin Devamı

Kadınlar cinselliği geç öğrendikleri için kolay kolay orgazmla tanışamıyorlar. Bunu kafanızda büyüttüğünüz sürece ilişkiden zevk almakta zorlanırsınız. Önce kendinizi suçlamaktan vazgeçin ve cinselliğin tadını çıkarmaya bakın. Bedeninizi keşfedin, biraz fantezilerinizi harekete geçirin. Zevk almanın ve orgazmın zor olmadığını görün...

GÜNÜN SORULARI

Penisimde 2 tane ben var

Cinsel organımda 2 ben var. Kadınlar dalga geçiyor. Bu durum eni üzüyor. İsteğim yok oluyor. Bana yardım edin. CEVAP Bir tanıdığım vardı, kızının dudakları o kadar güzeldi ki kızın albesini arttıran favorisiydi. Babası ince dudak meraklısı olduğundan kızın dudaklarını ameliyatla inceltmeyi düşünürdü. Onun gibi sen de organın özelliği benleri avantaj sayacağına bir dezavantaj gibi değerlendiriyorsun. Demek ki senin ‘ben’ edebiyatından da benli dilberlerden de haberin yok. Şair sevgilisine ne diyor? Onun bir benine Bağdat’ı feda ediyor. Benler üzerine söylemlerde ve göndermelerde ben hiç kötüsüne, aşağılayıcı olanına rastlamadım. Düşünsene senin sevgilin şair ve mizahçı olursa... Kimbilir o benlere ne dizeler sıralardı. Elimden geldiği kadar benzetmeyim. İki ben konuşuyor: ‘Üstteki sen/Alttaki ben/ Sen ezen/ Ben ezilen/Gel yer değiştirelim/ Adilane sevişelim’ demesine karşı öteki bakalım ne dedi? ‘Altı da üstü de birdir bu işin/Emir böyle sevişin yavrularım sevişin/Amacı ortaktır bu gidişin/Bırak gönlü olsun benim İbişin.’ Anlayacağın Namık Kemal gibi altı da bir üstü de bir bu yerin, arş yiğitler vatan imdadına der gibi size de gönderme var bu söylemde. Nedir bu gönderme? Çocuk olacak, kaç tane? Valla söylentiler 3 de, ben gönlünüze kalmış derim. Benlerine dokunma, sana lütuf olmuş onlar.

Şap yüzünden kızlar şikayetçi



Bizler yurtta kalan üniversite öğrencileriyiz. Yemeklere şap atıldığı için geç sertleşme oluyor. Kız arkadaşlarımız bundan şikayetçi. Çözümü nedir? CEVAP Değerli okurum, biz bu yollarda çok pabuç eskittik. Yıllardır cinsellikle ilgili soru sorma konusunda halkın benimle iletişiminde Zuhurat Baba gibi olmuştum. Bir dönem herkes telefonla soru sorardı. Ben yanıt verirdim. Bir gün 02.30. Yeni yatmışım. Telefon çalıyor. Kalktım, biri soru soracağım diye arıyor. “Ben güvenlik” dedikten sonra “Haydar Bey yattı” deyince telefondaki “Kaldır” dedi. Ben yine alttan aldım. “Efendim, çok çalıştı, yorgun. Acilse kaldırayım” sözüme de “Acil kaldır kaldır” diye üsteledi. Son olarak “Neydi acil olan, ona göre söyleyeceğim” dedim. Penisinin işleviyle ilgili zırvalıkları duyunca ben yani nam-ı diyar güvenlik “Ula Haydar Dümen senin ... bekçisi mi?” diye telefonu kapatmıştım. Şimdi sana aynı şeyleri söylüyor ve soruyorum. Değerli okurlarım, yurt sahipleri sizin ... bekçisi mi? Yok şap atalım yok yatıştırıcı bir şeyler katalım diye özel yaşamlarınıza karışsınlar. O organ zaten söz dinlemez. Yurt idaresi için, siz bir kızla birlikte olsanız ne yazar, hiç kız görmezseniz yazar. Anlaşılan siz organı bıktırdınız da buna sebep arıyorsunuz. Sebep de sizsiniz, sonuç da siz. O sadece kendine göre densiz!!!

* * * * * * * * * * * * * * *

Kanar mı?

18 yaşındayım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik, kızlık zarım kanadı. Çok pişmanım, çünkü ayrıldık. Kan yapan ilaçlar alsam kızlık zarım yeniden kanar mı? CEVAP Değerli okurum, elin kesildi ve iyi oldu diyelim. Ne kanar ne kanamaz. İşin özü değişti çünkü. Kızlık zarındaki zedelenen yer, kendi kendini onardı, kanama noktalarını kapattı. Bu nedenle alacağın ilaçların sana sağlık yönünden yararı olabilir ama kızlık zarının yeniden kanamasında hiçbir etkisi olmaz.

Erken boşalıyorum



23 yaşındayım ve evliyim. Benim sorunum erken boşalmak. Eşimle huzursuzuz. Ne yapmam gerekiyor? CEVAP Değerli okurum, tedavi olacaksın. Bu sorunu tedavi ediyoruz.

Evlilikten korkuyorum

20 yaşında kızım. Yakında evleneceğim. 2 yıl önce başıma talihsiz bir olay geldi, kızlık zarım bozuldu. Ben evlilikten korkuyorum. Bakire olup olmadığını nasıl öğrenebilirim? Nişanlıma bunu nasıl anlatacağım? CEVAP Değerli okurum, evlenene kadar sabret. Sonunda kapalı bir kutu. Kanayabilir de, kanamayabilir de. Kanamazsa “Esnektir” dersin. Ama nişanlını ruhen, duygu olarak akıl ve yumuşak bir kadın kimliği ile sarmalarsan, o da sevginin potasında eriyerek bir değerlendirme yapsarsa insanlığını öne çıkarır, eminim. Öyle bir koku aldım. En azından evlenene kadar bu konuyu unut. İki de bir onun önüne getirme.

Erkek arkadaşım benimle ilgilenmiyor

Bir sevgilim var. Bir araya geldiğimizde beni öpmek, sarılmak istiyor. İzin vermiyorum. Arayıp sormuyor. Bana “Sorunlarım var, zaman ver” dedi. Benimle hiç ilgilenmiyor. Ne yapacağım? CEVAP Sevgili okurum, bu delikanlı seninle gönül eğlendiriyor. Öpüp elleyecek, gününü gün edecek. Sen kırmızı çizgilerini çizmişsin. Erkek arkadaşın da “Aman onunla mı uğraşacağım” deyip kendine yeşil çizgiler aramaya başlamış. Sen ısrarla üzerine düşüyorsun. Belki ona hakkını vereceğini ima ediyorsun. Çocuk yeni sevgili bulduysa hanginize koşsun? Bir kız olarak bu kadar üzerine düşmek doğru mu? Bitmiş bir rüyayı yeniden görmeye çalışma.

Hamile miyim?



20 yaşındayım, 3 aydır nişanlımla cinsel hayatımız var. Ben vajinismus olduğum için birleşemiyorduk. Nişanlım dışarı boşalıyordu. Ama adetim gecikti. Acaba hamile olabilir miyim? CEVAP Olabiliyor sevgili okurum. Sürprizler yaşanıyor. Burada ihtimaller üzerine konuşuyoruz. ‘Zayıf’ diyoruz ama ‘Kesinlikle olmaz’ demiyoruz. Bir süre beklemekten başka yapacak bir şey yok. Gerekirse test yaptırır ya da ikinci adetini beklersen. Gebe kalmışsan çözümü için geç kalmamaya çaba sarfet.

Orgazm olunca kız acı çekiyor

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz. Kız arkadaşım orgazm olduktan sonra vajinasında yanma ve ağrı olduğunu söylüyor. Neden böyle bir durum oluşuyor? CEVAP Sevgili okurum, sanırım tahrişten. Ona özen gösterin. Bir süre perhize girin. Kız arkadaşın antibiyotikli pomatlar sürebilir. Ayrıca kayganlaştırıcı maddeler de var. Bunlardan birini ya da tümünü ayrı ayrı denerseniz olay sonradan düzelir diye düşünüyorum.

Zevk almıyorum


2 yıldır düzenli ilişkim var. Çok istekliyim ama ilişki sırasında hiç zevk almıyorum. Ne yapmam gerekiyor? CEVAP Değerli okurum, doktorluk bir işin yok. Hem o işi yapıyorsun hem zevk almıyorsun. Yavrum be yazıver, kız mısın, erkek misin? Kalemin mürekkebi mi bitti yoksa? Yıldız falları bile erkeğe kadına göre ayrılmış. Mübarek yıldızlar kaç bin ışık yılı öteden doğum anında kızın ya da erkeğin küçücük organlarını görüyor. Ona göre hayatlarının günlük akışını bile belirliyorlar. Ee ben o yıldızlar kadar olamadım henüz. Yeni bir mail at.

Gücüm kalmıyor



29 yaşındayım, 2 yıllık evliyim. Boşalmam 3-4 saat sürüyor. Ne yapmalıyım? CEVAP Değerli okurum, konu üroloji uzmanı arkadaşları ilgilendiriyor. Bildiğim kadarıyla kolay bir çözümü yok.

Hamile kalır mı?


19 yaşındayım. Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz. Bazen boşalıyorum. Sizce sevgilimin hamile kalma olasılığı var mı? CEVAP Oranı az bile olsa her zaman vardır. Bundan sonrası irade ve dikkatine kalmış. Biraz da korunma yöntemlerine.

5

Sıradaki haber yükleniyor...
holder