Faik Gürses Büyüyen adam Muci
HABERİ PAYLAŞ

Büyüyen adam Muci

Musrati, Necip ile Colley’in arasında sigorta görevi yapıyor. Santos ne olur ne olmaz diye olgun atağa kalkarken bile Libya’lı ön liberoyu savunmanın içine sokmuş. Böyle olunca orta alanda açık bir boşluk doğuyor.

Yani burada Salih’e denmiş ki, “Aslanım sen süpermensin ona göre oyna.” Zaten o da bu görevi tek devre yapabildi. Muçi’yi çizgiye bağımlı bir gezgin oyuncu olarak kabul edersek, golün her zaman olduğu gibi duran toptan, veya Semih’in yaratılıcığı ya da serseri bir şut sonrası gelmesi muhtemel olacaktı. Nitekim geldiğinden bu yana Beşiktaş’ın şut atma makinesi Muçi devreye girince skor da doğmuş oldu. Bir ara gözüm kulübeye takıldı. Maşallah epey zenginleşmiş.

Haberin Devamı

Hadziahmetovic ile Chamberlain da nisanda döner, performanslar da gelişirse yeni bir Beşiktaş izleyebiliriz. Tabii bu kadronun Santos’un oyun felsefesi ile bütünleşmesi şart. Yoksa, “Al topu, sen oyna. Ben çaresine bakarım” derse kadro ne kadar zenginleşirse, bir o kadar da çöp olur. Cenk’in golü çok temiz. Oğulcan’ın kendini yere bırakması hem ayıp hem yazık. Hocası da onu hemen çıkardı. Muçi büyüyecek demiştim. Görüyorsunuz. Her maç irileşiyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder