Faik Gürses Çalımbay’a şapka çıkarın
HABERİ PAYLAŞ

Çalımbay’a şapka çıkarın

Şu Sivasspor’un yönetiminde olsam Rıza Çalımbay’a ödülün kralını veririm. Bunca yıldır takımı Avrupa Kupaları’nda dolaştıran, araya Türkiye Kupası’nı sıkıştıran, Sainz diye İspanya 2. Ligi’nden bir oyuncu aldıktan sonra Süper Lig’e sarmaş-dolaş olan Rıza Çalımbay bugün için kral hocadır.

Sorsam, Sivasspor’dan hangi oyuncuyu transfer edersiniz diye, bir buçuktan ikiyi bile bulamazsınız. 0-1 geriye düştükten sonra Trabzon kalesinin önünde kazı çalışmaları yapmasının asıl nedeni de Sivasspor Teknik Direktörü’nün taktik anlayışıdır, oyuna müdahalesidir. Uğurcan’ın kurtarışlarını çıkarırsanız Trabzonspor daha ilk yarıda fark yiyecekti. Erdoğan’ın sıfırdan attığı 2. gol ise ligin en zor golüne namzettir.

Haberin Devamı

Orayı yeşil alan olarak Sivas Belediyesi yeniden tanzim edip ismini de Yeşilyurt Tesisleri olarak tescil etmelidir. Geldik Trabzonspor’a. Nenad Bjelica 4-3-3’le yeni bir sistemi monte edecek. Anlayış mükemmel. Zaman var. Transfer mutlaka olmalı. Hocanın arkasında durulmalı.

Yerel basın şans tanımalı, camia sabırla her skoru içine atmalıdır. Beğendiğim bir laf vardır. Madem ki geldik dünyaya, çalışalım kimyaya. Trabzonspor coğrafyadan geçer. Matematik fazla sorun olmamalı. Taraftar dolduruşa gelmemelidir. Bu durum bir geçiş dönemidir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder