Faik Gürses Kötü gidiş güzele dönüş
HABERİ PAYLAŞ

Kötü gidiş güzele dönüş

Marek Hamsik, yıllardır çizgi roman kahramanı “Kinova’nın” saç modeli ile sahalarda yer aldı. Maç anlatıcısı sürekli Hamsik diyor ama göremiyorum Slovak oyuncuyu. Attığı golden sonra yakın plana gelince 17 numaralı futbolcunun Hamsik olduğunu gördüm. Yeni saç stili ile yeni bir futbol sunumu yaptı Trabzonspor adına. Ama yetmedi. Haziranda o da ayrılıyor.

Gomez gidiyor ve daha birçok oyuncu kulüple bağlarını koparacak. Yani bu da şu demek: Hem borç yükü var hem de yeniden yapılanma için para lazım. Böyle bakarsak mecburiyetten Bardhi sağ çizgide oynadı. Hüseyin Türkmen stoperde yer aldı. Doğucan, Peres gittiği için sağ bek soyundu. Yeter mi? Elbette yetmez. Bjelica’nın da işi çok zor.

Haberin Devamı

Premier Lig’i izlerken, birden Süper Lig’e döndüğümüz zaman şok görüntülerle karşılaşıyorsunuz. İngiltere’de başka bir şey oynanıyor, bizde tuhaf bir lig cereyan ediyor. Kendini yere atıp takla üstüne takla atanlar. Ne beter görüntülerdir bunlar. Maç içinde, Soner’le tartışan Bakasetas’ın rakibini futboldan men etme adına attığı tekmenin karşılığı kırmızı karttı. Ancak Yunan oyuncu çıkarken, Soner’e sarılıp özür dilemesini de bildi.

Bu da başka bir eğitim belgesi. Umut Bozok’a gelirsek; maalesef yetersiz kaldı. Yetmiyormuş gibi bir de Konyaspor ceza sahasında yalnız mücadele etmek zorunda bırakıldı. Konyaspor hem yeni hocasına ısınmış hem de futbol felsefesini benimsemiş. 10 kişi kalan rakibini son yarıda kanat ortaları ile adeta boğdu. Kafa ve ayak şutları ile de bezdirdi. Stanojevic’in oyuna müdahalesi de görmezden gelinmez. Girenler de takıma katkı verdiler. Ev sahibinin yükselişi sürüyor. Gelecek sezon daha iyi işler yapacaklarını şimdiden gösterdiler.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder