Filiz Özkol 1 Kasım 2023 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

1 Kasım 2023 günlük burç yorumları

KOÇ: Yakın kan bağı olduğunuz kişilerin, bazı beklentilerine cevap vermek zorunda kalabilirsiniz. Sezgilerinizin güçlü olması ve çevrenizdeki olaylara çabuk adapte olmanız nedeniyle motivasyonunuz artacak. Prestijiniz çok önemli.

BOĞA: Bugün birlikte çalıştığınız kişilerin üzerinde ilginç fikirleriniz, herkesin dikkatini çekecektir. Uzun süredir merak ettiğiniz konularla ilgili farklı ipuçları bulacak, çok eğleneceksiniz. Hayallerinizin sınırları yok.

İKİZLER: Dostluk duyguların temelinde geleneksel kuralların işlevi çok önemli. Arkadaşlarınızın yanında kendinizi daha iyi hissediyor olmanız, onlarla daha sık görüşmenize neden oluyor. Bugün, isteklerinizde gözle görülür artış var.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün kendinizi odaklaşmaya yönlendirmelisiniz. Bağlantı içinde olacağınız kişilere karşı cana yakın tavırlar içinde olmalısınız. Kendinizi aşma konusunda birçok şey yapabilirsiniz. İçsel güdülerinizi doğru kullanacaksınız.

ASLAN: Bugün kazançlarınızı düşünerek hareket edecek ve özel zevkleriniz için para harcamak zorunda kalacaksınız. Şansınızı istediğiniz gibi kullanabileceksiniz. Ödemeleriniz için geç kalmak istemiyorsanız, iyi takip etmelisiniz.

BAŞAK: Aşk konusunda oldukça çekimser davranmakla, partnerinizin hakkınızda farklı düşünmesine neden olacaksınız. Aranızda gelişen önemli durumlar, sizin sosyal aktivitenize olumlu yansıyacak. Çevresel bağlarınızı güçlendirmelisiniz.

TERAZİ: Dış görünümünüzü sürekli disiplin altında tutmaya çalışmanız ve kendi içinde izole etmeye çalışmanız, sorunların büyümesine meydan verebilir. Kendi içinizde bir kişilik savaşı vermeyi bir kenara bırakmanız yararınıza olacak.

AKREP: Bugün ortamınızı yenilemek isterken, duygusal yönlerinizi daha çok ortaya çıkarmanız, sizi anlamlı ve önemli hale getiriyor. Siz yine de tedbiri elden bırakmayarak, gelişmeler karşısında soğukkanlılığınızı korumayı unutmayın.

YAY: Sakin görünen gizli bir inatçılığınız var. Bugün, duygusal konularda beklediğiniz somut isteklerinizi, karşı tarafa hissettirmek zorunda kalacaksınız. Güçlü sezgileriniz sayesinde, enerjinizi olumlu kullanmalısınız.

Haberin Devamı

OĞLAK: İlişkilerinizde sabırlı görünen yapınızı, ani ve fevri hareketlerinizle bir anda koparabilirsiniz. Yumuşak ve ılımlı yaklaştığınız bir konu üzerinde çalışırken, küçük duygusal bir takıntı, bir anda değişime neden olabiliyor.

KOVA: Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini iyi takip ediyorsunuz. İlişkilerinizde küçük hataları bile sorun yapmaktan kaçamıyorsunuz. Takıntılarınızdan sıyrılmalısınız. Bireysel olacağınız bir gün.

BALIK: Bugün olaylara mantıklı bir yorum getirerek, çevrenize örnek olacaksınız. Karşıt ilişkilerinizde temkinli davranmaya yönelik davranışları benimsiyorsunuz. Siz iyimserlik çabalarınızı elden bırakmayın. Gözler üstünüzde.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder