Filiz Özkol 10 Mart 2024 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

10 Mart 2024 günlük burç yorumları

KOÇ: Maddi konularda istediğiniz çizgiyi bir türlü tutturamadığınız için, yaşadığınız karamsarlıktan kurtulamıyorsunuz. Bugün, emin olmadığınız konular üzerinde konuşmak yerine, daha iyi bildiğiniz konuları araştırmalısınız.

BOĞA: Görüşme içinde olduğunuz kişilerin size şaşırtıcı davranacaklarını unutmamalısınız. Yaratıcılığınızı arzu ettiğiniz konuda kullanacaksınız. Randevularınızı ertelememeli, elde edeceğiniz fırsatları anında değerlendirmelisiniz.

İKİZLER: Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için, iş arkadaşlarınızla aynı zamanda sıkı dostluklar kurmak istiyorsunuz. Hırslı yönlerinizi, çevresel değişimlerle birleştirmelisiniz. Doğru kişilerle, akıllıca seçimler yapıyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Aşk yaşamınızda sizi etkileyen önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Enerjik ve yaşam zevkiyle dolusunuz. Enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü var. Tekliflere hazır olun

ASLAN: Çalışma arkadaşlarınızın cesur fikirli olmasından yanasınız. Çevrenizi kişisel olarak etkileyecek ve birçok kişinin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor.

BAŞAK: Mesleki konularda tereddütleriniz var. Yeni ayın, aşk ve sosyal evinizde gerçekleşmesi, kafanızın bir hayli karışık olmasına neden. İş konusunda aceleci davranmamalı ve yeni oluşumlara karşı dikkatli olmalısınız. Bugün, beslenmenize dikkat edin.

TERAZİ: İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına, olumlu çabalar harcamanız kolay bir olay değil. Baskıcı düşüncelerden vazgeçin

AKREP: Duygularınızı yoğun yaşıyorsunuz. Yaratıcılığınız hız kazanıyor. Bugün, arkadaşlarınızla sağlam ilişkiler içinde olacaksınız. Karşılıklı fikir çarpışmalarıyla, kişisel çabalarınızı işinize rahat bir şekilde aktarabileceksiniz.

YAY: Güçlü görüntünüzün arkasında takdire ihtiyacınız var. Arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak, kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. Farklı insanlarla tanışmaktan zevk alacağınızı çevrenize hissettirin.

Haberin Devamı

OĞLAK: Maddi konularda, kişisel ve girişimci yapınızın ortaya çıkmasından yanasınız. Akılcı davrandığınız her konu, size başarıyı getiriyor. Bugün Yeni ayın verdiği etkilerle, kişisel 23.12 / 20.01 deneyimlerinizi gerçekleştirmek isteyebilirsiniz.

KOVA: Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendinizi savunma ihtiyacı içindesiniz. Güzel konuşmalarınızla çevrenizi etkileyecek ve karşıt düşüncelere karşı güzel bir konuşma yapacaksınız. İlginç bir gün yaşayacak ve yaşatacaksınız.

BALIK: Yeni ay burcunuzda gerçekleşiyor. Sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün olmasına rağmen, değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olsanız da, güçlü kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder