Filiz Özkol 12 Nisan 2022 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

12 Nisan 2022 günün burç yorumları

KOÇ: Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi rahatça ifade ettiğiniz için çevreniz kalabalık olacak. Etrafınızdaki kişilerin size olan davranışlarından değişik anlamlar çıkarmak yerine, olayları araştırmalısınız.

BOĞA: Kendinizi daha iyi ortaya koyarken karşı cinsin yoğun ilgisi üzerinizde olacak. Özlemlerinizin artmasıyla sevdiklerinizin ne yaptığını düşünmek ve onları şımartmak istiyorsunuz. Evinizle ilgili değişimler söz konusu.

İKİZLER: Enerjiniz çevreniz tarafından takdir ediliyor. Kendinizi aşma konusunda gerekli donanıma sahipsiniz ve işinize gerekli ilgiyi göstermelisiniz. Kazançlarınız konusunda fırsatları değerlendirmek için acele etmelisiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Kazançlarınızı artırma konusunda yaratıcılığınızı kullanacaksınız. Duygularınızı dramatik sözcüklerle ifade ederek kendinizi ortaya koyacaksınız. Kariyerinizle ilgili gelişmeleri takip etmelisiniz.

ASLAN: Organizasyon yeteneğinizin öne çıktığını arkadaşlarınıza ispat edeceksiniz. Değişiklik size iyi gelecek. İnsancıl yapınızı herkes anlamıyor. Aldırmamayı öğrendiniz, olayları takmıyorsunuz.

BAŞAK: Düşünmeden ve aceleci bir şekilde sarf ettiğiniz cümlelerin başınıza iş açmasını istemiyorsanız duygularınızı denetim altında tutmalısınız. Yaşam enerjinizin güçlü olması bazı hataları da beraberinde getiriyor.

TERAZİ: Karşı tarafın denge konusundaki hatalarını ortadan kaldırabilirsiniz. Bugün ihtimallerden yola çıkarak asıl ulaşmak istediğiniz sonuca hızlıca geleceksiniz. Ortaklıklar konusunda zorlanmanız işe yarayacak.

AKREP: Aktivitelerinizin engellendiğini görmek canınızı sıkabilir. Bazı işlerinizin dar boğazda olması sizi güçlü kılacak. Duygularınızı saklamak için birçok nedeniniz var ve kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz.

YAY: Ortaklıklara ve sağlam görüşlü kişilerin desteklerine ihtiyacınız olabilir. Sizden yaşlılarla kuracağınız diyalog size tatmin duygusu sağlayabilir. Bazı düşüncelerinizi kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz.

OĞLAK: Sezgilerinize güvenmeniz bazı yanlış kararlar almanız neden olabilir. Kariyerinizle ilgili köklü değişime hazır olmalısınız. Kendinizi sorgulayabilir ve çevrenizdeki birçok olayın nedenini araştırabilirsiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Bugünlerde satın alma duygunuz ön planda. Arkadaşlarınız, ev değiştirme sorunları için sizden yardımcı olmanızı isteyebilirler. Yakın çevrenizin size sağlayacağı fırsatlar konusunda doğru kararlar almalısınız.

BALIK: Kendi doğrularınıza inandığınız zaman her şeyim çok daha güzel olduğunu biliyorsunuz. Olaylar yön değiştirdikçe haklı olduğunuzu görecekler. Bugün, kısa yollarla ilgili bazı yazışmalar gündeme gelecek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder