Filiz Özkol 14 Ocak 2023 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

14 Ocak 2023 günün burç yorumları

KOÇ: Enerji potansiyelinizi heyecanlarınız doğrultusunda kullanacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi dinletmesini bileceksiniz. Çevre şartlarınızı değiştirme yönünde, olumlu keşiflerde bulanacaksınız. Çevreye ihtiyacınız var.

BOĞA: Kişisel savaşlarınızın olmadığını çevrenize anlatmak için zamanınızı boşuna harcamayın. Bugün duygusal yaşamınızı kendinize saklayarak finans konularına ağırlık vermelisiniz. Cesaret isteyen girişimleri başlatmalısınız.

İKİZLER: Çevrenizin sizden destek beklediğini bildiğiniz halde, olayların dışında yaşamak gibi bir takıntınız var. Karşılıklı beklentiler içinde olmanız, partnerinizi farklı bir şekilde etkiliyor. Gizlilikten hoşlanıyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Yakın dostlarınızın sizinle aynı fikirde olduğunu görmek olumlu bir gelişme. Uzun yollardan beklemediğiniz ilginç haberler gününüzün hoş geçmesine neden olacaktır. Bugünlerde sıcak gelişmelerin getireceği olaylar var.

ASLAN: Maddi konularda beklediğiniz gelişmelere şimdilik küçük aralar vermelisiniz. Duygusal konuların önem kazanması, ortada kalan konuları da beraberinde getirecektir. Gelişmeleri sıkı bir şekilde takip etmelisiniz.

BAŞAK: Fiziksel anlamda kendinizi cesur ve olaylara hazır hissediyorsunuz. Yaşamla ilgili taleplerinizi yeniden gözden geçirecek ve geçmiş tecrübelerinizden yola çıkarak yeni iş durumları ile ilgili araştırmalarınız gündeme gelecek.

TERAZİ: Uzun vadeli işlere girmek istiyorsunuz. Gerekli cesarete de sahip olduğunuz halde isteklerinizi birkaç parçaya bölerek, iş potansiyelinizi azaltıyorsunuz. Olayları doğal akışına teslim etmeden, küçük riskleri göze almalısınız.

AKREP: Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeler devam ediyor. Bazı Akrepler için iş değişimi var. Önünüze sunulan seçenekleri doğru bir şekilde değerlendirmeye çalışmalısınız. Değişik alanlarda tercihlerinizi kullanabilirsiniz.

YAY: İyi niyetle yaklaştığınız konularda beklenmeyen aksiliklerin çıkması sizi üzmemeli. Bugün, yeni tanışacağınız kişilerin farklı fikirleri ve tasarımları olacak. Sıra dışı fırsatlar için değerlendirmenizi doğru yapmalısınız.

Haberin Devamı

OĞLAK: Düşüncelerinizde karmaşanın hakim olduğu bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır aramak istediğiniz dostlarınızın beklenmeyen ziyaretleri sizi şaşırtabilir. Onlardan, olayların niteliği konusunda bilgiler öğreneceksiniz.

KOVA: Bilgilerinizi karşı tarafla paylaşacağınız ve farklı konuşmalar içinde olacağınız bu günde, yeniliğe açık olmanıza rağmen, çevrenizi yargılayabilirsiniz. Yeni finanslara ihtiyacınız olduğunu çevrenizle paylaşmalısınız.

BALIK: Enerjinizin oldukça yoğun olması sizi huzursuz yapabilir. Aklınıza gelen her şeyi paylaşma ve yaşama geçirme konusunda acele etmemelisiniz. İsteklerinizde ısrarcı davranmak, istenmeyen riskleri de beraberinde getirebilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder