Filiz Özkol 17 Kasım 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

17 Kasım 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: Birlikte çalıştığınız kişilerle kuracağınız diyaloglar çok önemli. Baskıcı davranmak istemiyorsunuz ama olayların boyutları, davranışlarınızı olumsuz etkileyebiliyor. Her şey iyi olacak. İkna kabiliyetiniz artıyor.

BOĞA: Bugün özellikle olaylara bakış açınızda gizli bir mizah gizli. Partnerinizin baskısından çok sıkılabilirsiniz. Her konuda sizinle ilgili ayrıntılar ilgisini çekiyor. Bazı konuları sonradan aklınıza takıyorsunuz.

İKİZLER: Bugün geç kalınmış bir kaprisle ortadasınız. Sevdiğiniz kişilerin anlamasının mümkün olmadığı bir alanda paslaşmalar yaşamanız sizi gerginleştiriyor. Gereksiz detaylar yüzünden canınız bir hayli sıkkın.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün arkadaşlarınızla ideallerinizi gerçekleştirecek seyahatler yapabilir, zevkli zaman geçirebilirsiniz. İlişkilerinizde karşı tarafın sorunlarını olay haline getirmez ve kişisel olarak algılamazsanız iyi olur.

ASLAN: Katılacağınız toplantılarda doğru kişilerle tanışacaksınız. Yüksek mevkideki güçlü kişilerden destek göreceksiniz. Kariyeriniz günden güne önem kazanıyor. İş bağlama konusunda epey başarılısınız.

BAŞAK: İşyerinde yönetici pozisyonunda çalışıyorsanız, şirketinize maddi kazanç sağlayacak birçok anlaşmaya imza atacaksınız. Memnun olmadığınız durumlar söz konusuysa gelen teklifleri değerlendirebilirsiniz.

TERAZİ: Azimli ve hırslı yapınız sizi agresif yapabilir. Enerjiniz doğru kullanmalı, insanlara böyle baskıcı davranmamalısınız. Kendinizden yaşça büyük kişilerle güç birliği yapacak, desteklerini hissedeceksiniz.

AKREP: Kariyerinizi grup çalışmaları ile destekleyeceksiniz. Aklınıza esen konularda başarılısınız ve bu konuyu aşk hayatınıza yansıtıyorsunuz. Aceleci tavırlarınız yüzünden zarar görmek istemiyorsanız dikkat edin.

YAY: Bugün bulunduğunuz ortamlarda sizi fark etmelerini beklemeden öne atılacaksınız. Başlattığınız çalışmaları inatla sürdürecek ve sonuca gideceksiniz. Fiziksel anlamda çekici, enerjik ve aktif bir tavır içindesiniz.

OĞLAK: Uzun süredir gizlediğiniz planlarınız uygulama aşamasına gelirken, sevdiğiniz işleri pratik yaşama geçirmelisiniz. Mesleki aşkların gündemde olacağı bir gün. Sakin olmanız çok önemli.

Haberin Devamı

KOVA: Çevrenizde gelişen olumsuz olaylar karşısında gergin günler yaşayabilirsiniz. Sorunların dışında kalmayı başardığınız müddetçe sinir sisteminizi koruyabilirsiniz. Başarınız arttıkça, işler ayağınıza gelecek.

BALIK: İş arayanlar teklifleri gözden geçirebilir. İniş-çıkışlar yaşıyorsunuz. Belirsizlikleri kafanızdan atın. İçinde bulunduğunuz durumda arkadaşlarınızın önerisiyle kafanız iyice karışabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder