Filiz Özkol 18 Ağustos 2020 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

18 Ağustos 2020 günlük burç yorumları

KOÇ: İletişim konusunda başarılı günlerinizden birindesiniz. Yapmanız gereken birçok işi sıralama konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. Enerjinizi nasıl kullanmanız gerektiğini bildiğinizi çevrenize ispat etmeniz gerekiyor.

BOĞA: Bugün örgütleme yeteneğinizi doğru kullanacaksınız. Girişimci yapınız öne çıkarken, yaratıcılığınız daha çok artıyor. Bugün, her zamankinden daha uçarı ve havai hareket ediyorsunuz. Çevrenizde beğeniliyorsunuz.

İKİZLER: Fazla gerginsiniz. Size söylenen her şeyi farklı algılayarak ani ataklar yapıyorsunuz. Önlenemez kayıplar yaşayabilirsiniz. Sakinleşmelisiniz. Sizinle asla tartışılmıyor. Sevdiğiniz kişiyi kendinizden uzaklaştırıyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Yeni heyecanlar peşinde olmanız bazen iyi oluyor. İş hayatında motivasyonsuz bir çalışma istemiyorsunuz. Aksiyona ihtiyacınız var. Aşk sürekli hissetmektir ilkesinden yola çıkarak duygularınızı yeniliyorsunuz.

ASLAN: Duygularınız sizi sürekli geçmişe götürüyor. Çevrenize belli etmeseniz de acılarınızı yok edemiyorsunuz. Sizi anlamak çok zor. Yüreğinizin yanılgılarına öylesine alıştınız ki sizi kanatmasına artık aldırmıyorsunuz.

BAŞAK: Olaylara hızlı bir şekilde bakıyor, takıldığınız en küçük noktada pes ediyor, sonra yine aynı hızla geriye dönüşler yaşıyorsunuz. Yalnızlık size göre değil. Yaşamınızda sürekli aşk olmalı. Sevdiğiniz kişi şanslı.

TERAZİ: Sadece kendinizi düşüneceğiniz bir gün. Yaratıcı ve işinizde hırslı olduğunuzda enerjiniz daha da yükseliyor. Eski duygularınızın atağa kalkması size garip bir zevk veriyor. Bittiğini kabul etmelisiniz.

AKREP: Korkusuz yapınız kendini gösteriyor. Çevrenizdeki kişilerin zorlandığı konuları siz kolaylıkla ele alıyorsunuz. Onlara cesaret veriyorsunuz. Sevgileriniz sıra dışı olduğu zaman mutlu oluyorsunuz. Sizi anlamak zor.

YAY: Çalışma hayatınızda temponuz sürekli değişiyor. Belli bir sisteminiz yok. Her konuya açık olmanız sizi daha başarılı kılıyor. Alkışı hak ediyorsunuz. Aşırı hassas yapınızı hiç belli etmiyorsunuz. Sizi daima gülümserken görüyorlar.

OĞLAK: Çalışma hayatınızda çeşitli korkular yaşıyorsunuz. Bastırdığınız duygularınız sizin daha da güçlenmenize sebep oluyor. Alışkanlıklarınızı seviyorsunuz. Mantık savaşı verdiğiniz duygularınız sizi ele vermeye devam ediyor.

Haberin Devamı

KOVA: Bulunduğunuz ortamlarda her şeyi sorgulama ihtiyacı içindesiniz ve bu birçok kişiye garip gelebilir. Ama siz bildiğiniz konularda taviz vermekten yana değilsiniz. Çevrenizin kalabalık olması sizi her anlamda mutlu ediyor.

BALIK: Kısıtlı iş çevreleri size göre değil. Bugün Ay’ın konumu sizi daha kuralcı yapıyor ve kendinizi ispat etme çabası içinde olacağını gösteriyor. Hareketli yapınızı ortaya çıkarmaktan korkmadan olaylara çözüm getireceksiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder