Filiz Özkol 18 Ocak 2023 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

18 Ocak 2023 günün burç yorumları

KOÇ: İçsel sıkıntılarınızın tek nedeni, kendinizi ifade edecek konulardan uzaklaşmanız. Duygularınızla hareket ediyor ve takıntılarınız yüzünden bazı işlerinizin daha da gecikmesine neden oluyorsunuz. Dalgınlığınıza dikkat.

BOĞA: Duygusal ve kişisel enerjinizde artışlar var. Büyük ve kalıcı başarıları sevdiğiniz için, küçük olaylara tahammülünüz yok. Dizginleri elden bırakmayarak başarınızı artırabilirsiniz. Bugün, güçlü bilinçaltınız güçlü çalışıyor.

İKİZLER: Çevresel ilişkilerinizde etkin olacaksınız. Farklı fikirlerden yola çıkarak, yaşantınıza yeni bir yelpaze açabilirsiniz. İlgi odağı olmanız en yakınlarınızı bile rahatsız edebilir. Sıkıntılarınızı dengelemeyi öğrenmelisiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün çevrenize karşı kapalı ve duygusal bir tavır sergiliyorsunuz. Düşündüğünüz olayları çok fazla büyütebilir ve kafanızın daha karışmasına neden olabilirsiniz. Özellikle, dürüstlük kavramını çok fazla abartıyorsunuz.

ASLAN: Güçlü dostluklar yerine, amaçlarınıza uygun kişilerle birlikte olmayı yeğleyebilirsiniz. Bugün özgürlük duygunuzun sizi farklı konumlara sürükleyebileceğini düşünmeli ve kendinizi özel bir kişi gibi görmemelisiniz.

BAŞAK: Hedeflerinizde ve deneyimlerinizde güçlü konumlar arıyorsunuz. Kolay tatmin olmayan bir yapınız var. Bugün özellikle birlikte çalıştığınız ve kariyerinize katkıları olacak kişilerin kapasitelerini sınamak isteyebilirsiniz.

TERAZİ: Bugün, içsel disiplininiz mükemmel bir şekilde seyrediyor. Sadece kendinizin değil, çevrenizin sorunlarına da çözüm getiriyorsunuz. Hafızanızı kullanmanız gereken konularla ilgili bazı oluşumlar gündeme gelebilir, dikkat edin.

AKREP: Bugün çevrenizin güvenliği ve onların dengeleri çok önemli olacak. Dingin yapınızı ortaya çıkaran, başarılı çalışmalar içindesiniz. Her şeye rağmen, çevrenizin sizi anlaması güçleşebilir. Yüksek standart peşindesiniz.

YAY: Bugünlerde beklediğiniz fırsatlar ayağınıza gelecek. Uzak yollarla ilgili kurduğunuz hayallerin gerçekleşmesini istiyorsanız, bazı bilgi birikimlerinden yararlanacağınız, nitelikli kişilerle paylaşmak isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Maddesel isteklerinizin önünüze çıkacak olan fırsatlarla paralel ilerleyeceğini unutmamalısınız. İnatçı ve yargılayıcı tavırlarınız, bazen fırsat kaybetmenize neden oluyor. Bugün gizli bir güç arayışı içindesiniz.

KOVA: Ortak çalışma içinde bulunduğunuz kişilerin, yaratma gücünden olumlu etkilenebilirsiniz. Koşullarınızı zorladığınız zaman hedeflerinize hızlı yaklaşıyorsunuz. Yaşam kalitenize katkısı olacak her türlü donananıma hazırsınız.

BALIK: Sağlık koşullarınızın sizi sınırlandırmasını istemediğiniz halde, kendinizi fazla yoracağınız bir gün içindesiniz. Çevrenizin tüm sorumluluğunu üstlenmek gibi bir zaafta bulunabilirsiniz. Bugün durumu idare etmeye çalışıyorsunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder