Filiz Özkol 2023 Başak burcu: İsteklerinize kavuşuyorsunuz
HABERİ PAYLAŞ

2023 Başak burcu: İsteklerinize kavuşuyorsunuz

22 AĞUSTOS - 23 EYLÜL

BAŞARI RENGİ: Mavi, gri, küf sarısı

AŞK RENGİ: Su yeşili, nefti yeşil

SAĞLIK RENGİ: Nefti Lacivert, elektrik mavisi

Mantık ve duygu karmaşası yaşadığınız için, sürekli düzen arayışı içindesiniz. Yaşamınızda gerçek aşkın sadece mantık süzgecinden geçtiğine inandığınız için, isteklerinize kavuşmak için yaşıyorsunuz. İstemeseniz de ön yargılı olmaktan kendinizi alamıyorsunuz. Birlikte olduğunuz kişileri mükemmel görmek istediğiniz için, çevrenizi tenkitlerinizle yaşamından bezdirebiliyorsunuz. Yüksek standartlarınız zamanla sizi de rahatsız edecek.

Haberin Devamı

Neptün ve Satürn sizi kuşatırken, Jüpiter güzel açılarıyla sizi dengeliyor. Kazançlar ve seyahatler sizin için vazgeçilmez olacak. Satürn, 9 Mart’ta karşıt evinizde ortalama 2 buçuk yıl kalacak. Yılın ilk altı ayı Jüpiter size maddi kazançlar verecek. 17 Mayıs’ta Boğa burcuna geçerek yurt dışı şansınızı artırıyor. Eski bir sırrınız ortaya çıkabilir. Akıllı ve güçlü kişilerle tanışabilir, mantıklı işleri beraberce yapabilirsiniz. Gelir kaynaklarınız artıyor. Size gelecek öneriler, bilgi dağarcığınızın artmasına neden olacak ve önünüzü açacak.

AŞK

NEPTÜN YANILTABİLİR

Ocak ayında ilişkilerinizde tatlı bir yaklaşım söz konusu. Görüşeceğiniz veya iş birliği içinde olacağınız kişilerin güçlü ve kariyerli olmasına özen göstereceksiniz. Özellikle size finans kapısını aralayacak dostlukları arzulayacaksınız. Sizden yaşça büyük biriyle aşk yaşayacaksınız. Plüton, duygular konusunda sıkıntı verebilir.

Takıntılarınız sizi rahatsız edebilir. Şubatta; her zamankinden çok daha fazla aşk duygularınızın yoğun olacağını size hatırlatmak isterim. Partnerinizle ilgili aranızda netleştirmeniz gereken sorunlarınız için hala zamanınız var. 9 Mart’ta Satürn aşk ve sosyal evinizde ilerlemeye başlayacak. Aşk ve sevgili konusunda sizi sınayacak, şimdiye kadar ihmal ettiğiniz tüm sorunlarla yüzleşmenizi sağlayacak. 20 Nisan’da; güneş tutulması sekizinci evinizde gerçekleşiyor.

Aşk ortağınızla iş yapıyorsanız ve hoşnut değilseniz işte tam kurtulmanın sırası. Duygularınızı ve düşüncelerinizi açıkça söylemekte fayda var. Karşınızdaki kişileri incitmekten çekindiğiniz için fikirlerinizi açıklamakta zorlanabilirsiniz. Neptün her zaman yanıltıcı bir gezegen olduğu için; mayısta, ilişkiler konusunda aldatıcı kişiler karşınıza çıkabilir.

Haberin Devamı

İŞ

DEĞİŞİME HAZIRSINIZ

Ocakta zihniniz yeni değişimlere hazır. Felsefi yeteneğiniz daha da yoğunlaşacak ve fikirlerinizi çevrenize anlatma konusunda başarılı olacaksınız. Kariyer fırsatları kapınızda olacak. Şubatta, Neptün karşıt evinizde ilerlerken, alışkanlıklarınız konusunda dikkatli olmalısınız. Yine bu dönem ihmal ettiğiniz ilişkilerinizi düzeltebilirsiniz.

Satürn sağlık evinizde ilerliyor. Yakınlarınızın birinin sağlık sorunları ile ilgilenebilirsiniz. Özellikle yaşlı kişilerin problemlerini çözümlemek size manevi açıdan da iyi gelecek. dünyanız çok zengin. 9 Mart’ta Satürn karşıt burcunuza geçiyor. Mars ve Plüton Kova ve Yengeç’te bulunacak. Kazançlar konusunda çok fazla şanslı değilsiniz. Para kazanmak yerine elinizdeki var olan paranızı değerlendirin.

Haberin Devamı

Kısa yollar ve kazançlar sizi mutlu edecek. Akıcı konuşmalarınızla, karşınızdakilere savunma olanağı vermeden etki altına alıyorsunuz. 5 Mayıs’ta; ay tutulması iletişim evinizde oluşuyor. Çevrenizdeki şartlar statünüzü desteklerken, ilişkilerinizi diplomatik bir şekilde kullanacaksınız. Kariyerinizle ilgili uzun dönemli başarıların temelini atacak, girdiğiniz topluluklarda fiziksel çekiciliğinizi ve farklı kişiliğinizi ön plana çıkaracaksınız.

SAĞLIK

MEDİTASYON YAPIN

Sağlık gezegeniz Uranüs, yıllar boyunca Boğa burcunda ilerleyecek. Venüs Kova burcunda. Dolunay 6 Ocak’ta Yengeç burcunda. 17 Ocak’ta Merkür retrosu devam ediyor. Karaciğerinize önem verin. Dostlarınızın sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Ayın ilk yarısı sağlık konusunda çok fazla problem olmamasına rağmen, ikinci yarısında daha dikkatli olmalısınız.

Çok çalışıyorsunuz, dinlenmeye özen gösterin. 20 Şubat’ta yeni ay Kova burcunda. Kalbiniz ve kan dolaşımınız sorun yaratabilir. 4 Haziran’da dolunay Yay burcunda gerçekleşecek. Sindirim sisteminizle ilgili problemlerin ortaya çıkmasını istemiyorsanız, sizi rahatlatacak yoga ve meditasyon gibi çalışmalara yönelmelisiniz.

11 Temmuz’da Mars Başak burcunda ilerlemeye başlayacak ve cesaret verirken daha sonra enerjinizi yükseltecek. 17 Temmuzda yeni ay Yengeç burcunda doğuyor. 29 Temmuz’da Plüton Oğlak burcuna tekrar geçiyor. Uzun süredir uygulayamadığınız rejiminize başlayabilirsiniz. Ağustos ayı boyunca Venüs geri gitmeye devam ediyor. Kendinizi bitkin hissettiğiniz anlarda takıntılarınızı göz ardı etmeye çalışın ve sizi dinlendiren ortamlara gidin.

YARIN: TERAZİ

Sıradaki haber yükleniyor...
holder