Filiz Özkol 21 Mart 2024 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

21 Mart 2024 günlük burç yorumları

KOÇ: Kısa yollarla ilgili fırsatlar söz konusu. Dalgınlıkların sorun olabileceğini unutmamalısınız. Yönetici gezegeninizin ilişkiler, olaylar üzerinde olumlu etkisi olacak. Sizin gibi orijinal düşünen kişilerle bir arada olacaksınız.

BOĞA: Birçok konu karmaşık bir şekilde karşınıza çıkabilir. Yapmanız gereken tek şey, sakince düşünerek, olayları kısa sürede toparlamak. Maddesel değerlerinizi sorgulamak için, gerekli tüm şartları koordine edebilirsiniz.

İKİZLER: Duygusal konularınızda hassas olacağınız bir gün. Çevrenizdeki kişilerin desteğini bekliyorsunuz. Uzun süredir aklınıza taktığınız konularla ilgili planlar yapabilirsiniz. Partnerinizden de bu konuda anlayış bekliyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Her türlü olumlu şartlar sizden yana gelişiyor. Planladığınız çalışmaları yaşama geçirme konusunda hızlı hareket etmelisiniz. Beklediğiniz sonuçlar istediğiniz yönde ilerlerken, iyimserlik duygularınızdan vazgeçmemelisiniz.

ASLAN: Çevrenizde olan olumsuzluklardan etkilenmek istemiyorsanız, enerjinizi olumlu yönlendirecek şekilde kendinizi yönlendirmelisiniz. Kararlarınızın sizi yanlış yerlere sürüklemesinden korkuyorsunuz. Çelişki yaratmaktan kaçının.

BAŞAK: Yeni bir başlangıç ve yenilenme, gelecekte çok önemli kişileri karşınıza çıkaracak. İlişkilerinizi sorgulamak adına başkalarını baskı altına almamalısınız. Hızlı düşünüp, acele karar vermeniz gereken bir gün içindesiniz.

TERAZİ: Bazılarınız, ruhsal anlamda kendini zayıf hissederlerken, zaaflarında artışlar olabilir. Bugün, görüşeceğiniz kişilerin ilginç gelebilecek teklifleri karşısında, tercih hakkınızı acele etmeden mantıklı bir şekilde kullanın.

AKREP: Arkadaşlarınızdan beklediğiniz ilgiyi görmediğiniz zaman, duygularınız yaralanıyor. Başarı kazanırken, aynı zamanda düşmanlarınız çoğalıyor. Şüpheci ve baskıcı yönleriniz nüksettiği zaman, gereksiz tartışmalar çıkarıyorsunuz.

YAY: Maddi konularda sınırlarınızı genişletme çabası içindesiniz. Size gelecek olan iş tekliflerini düşünmeden kabul etmemelisiniz. Yönetilmekten hoşlanmadığınız için, çalışmalarınızda girişimci insanları tercih ediyorsunuz.

Haberin Devamı

OĞLAK: İnatçı yapınızı daha da körükleyecek olayların ortasında bulunuyorsunuz. Çevrenizde çalışan insanların sizinle aynı potansiyele sahip olması mümkün değil. Maddi konularda beklediğiniz  gelişmeyi henüz yakalayamadınız.

KOVA: Akrabalarınızla beklenmeyen gelişmeler canınızı sıkabilir. Yaşama olumlu bakışınız sayesinde, sorunların üstesinden kolayca gelebilirsiniz. Düşüncelerinizi açıklarken, çevrenize karşı kırıcı olabilir, onları üzebilirsiniz.

BALIK: Hayallerinizi gerçekleştirmek için, iş birliğine ihtiyacınız olmasına rağmen, çevrenize karşı önleyemediğiniz bir güvensizlik sergiliyorsunuz. Aslında kişiselliğinizi ortaya koymak için ekstra bir çabaya ihtiyacınız yok.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder