Filiz Özkol 23 Aralık 2023 günlük burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

23 Aralık 2023 günlük burç yorumları

KOÇ: Duygusal ilişkilerinizde karşılıklı bir mücadele içinde olsanız bile, çevrenizin sizin üzerinizdeki gücünü biliyor ve kendinizi teslim ediyorsunuz. Rakiplerinizin olduğunu unutmamalı ve planlı bir şekilde sürdürmelisiniz.

BOĞA: Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal yönlerinizin ağır bastığı konular gündeme gelecektir. Yaşam enerjiniz güçlü ve bu özelliğinizi ikili ilişkilerinize de yansıtacaksınız. Partnerinizle ortak fikir birliği içinde olacaksınız.

İKİZLER: Bugün kendinize zaman ayırmalı ve yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak yeni işlere önem vermelisiniz. Maddi konularla ilgili atılımlar söz konusu. İşinizle ilgili görüşeceğiniz kişilere hiçbir şekilde ön yargılı olmamalısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün geçmişinizin size sağlayacağı bilgi birikiminden faydalanabilirsiniz. Ailenizin, size olan ihtiyaçları doğrultusunda hareket edeceksiniz. Atak ve hırslı bir kişilik sergileyerek, cesaretinizi daha da zorlayabilirsiniz.

ASLAN: Dostluk duygularınız ön planda. Kendinize güveniyor ve yaratıcılığınız ve girişimciliğinizi ortaya çıkarmaktan zevk alıyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda çevrenizi olumlu etkilerken, geleneksel kişileri yargılamamalısınız.

BAŞAK: Retro Merkür’den olumlu destek alıyorsunuz. Kişisel yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı, riskleri göze alarak ortaya çıkaracaksınız. Çevresel faktörlerin sizin lehinize gelişmesi motivasyon açısından da sizi güçlendiriyor.

TERAZİ: İçinizdeki güçlü enerjiyi paylaşma konusunda acele etmemelisiniz. Balık’taki Jüpiter’in olumlu desteğini her geçen gün hissetmeye başlıyorsunuz. Duygusal ilişkilerinizde, birlikteliği belirleyici tavırlar içinde olacaksınız

AKREP: Bugün çevresel çatışmalardan uzak kalmalısınız. Toplumsal olayların sizin çevrenizde gelişmesi sayesinde işinizle ilgili pozitif gelişmeler var ve işinize olan bağlılığınız, önemli pozisyonların oluşmasına neden oluyor.

YAY: Mars kişisel evinizde. Bağımsız çalışmayı denemelisiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin uyumu sizin için çok önemli. Gerekli kişileri bir araya getirmek için yapacağınız çalışmalarda istediğiniz kaliteyi sağlayabileceksiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Çevrenizde oluşan birçok romantik fırsat önünüze geliyor. Yakın ilişkilerinize sanatsal ve uyumlu bir şekilde yaklaşacaksınız. Olaylara estetik bakarak, içsel bir tatmin sağlayacak ve güçlü bir hafıza örneği sunacaksınız

KOVA: Kendi düşüncelerinizden taviz vermek gibi bir niyetiniz yok. Bilinçaltınız oldukça yoğun seyrediyor. Üzerinizde hissettiğiniz güçlü enerji, istemeden bazı hatalar yapmanıza neden olabilir. Sağlığınıza özen göstermelisiniz.

BALIK: Bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak, size önemli gelişimler kazandıracak ve kafanızdaki birtakım karışıklıklara çözüm bulacaksınız. Bugün cesaretli yapınızı biraz daha ortaya koyarken, yeniliklerden korkmamayı öğrenmelisiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder