Filiz Özkol 24 Ocak 2023 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

24 Ocak 2023 günün burç yorumları

KOÇ: Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz. Olabilecek değişimlere karşı, huzursuzluk duymanız gerekmiyor. Dinlenmeye özen gösterin.

BOĞA: Sistemli hareket ettiğiniz müddetçe, hedeflerinize bir noktada yaklaşacaksınız. Duygularınızdan emin olduğunuz bir gün. Fikirlerinizi açıkça ortaya koyarken, işin duygusal zenginliğini de, hiçbir şekilde unutmuyorsunuz.

İKİZLER: Bugün, bulunduğunuz ortamlarda yumuşak ve sade davranışlarınızla özellikle herkesin takdirini kazanabilirsiniz. Haksızlıklar karşısında takınacağınız yapıcı tavırlarla dikkat çekeceksiniz. İskelet sisteminizi yormamalısınız.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Arkadaşlarınızla aranızda duygusal bağlarınız güçleniyor. Koruma içgüdünüzün yoğun olacağı bir gün içindesiniz ve isteklerinizde aşırıya kaçabilirsiniz. Fakat, farklı fikirde olan kişilerle aranızda problemler oluşabilir.

ASLAN: Duygusal enerjinizde yükselmeler söz konusu. Bugün kazançlarınız konusunda ütopik düşünceler içinde olacağınızı gösteriyor. İş birliğine ihtiyacınız var. Sorgulayacağınız konularda ne denli haklı olduğunuzu düşünmelisiniz.

BAŞAK: Sürprizlere hazırlıklı olun. Riskler size yakışıyor ve atılımlardan ustaca sıyrılıyorsunuz. Partnerinizi özgür bırakın ve onu denetlemek yerine sosyal yaşantınıza eşlik etmeye çalışın. Hayal kırıklıkları size göre değil.

TERAZİ: Acele etmeden sabırlı davranırsanız, kazanan siz olacaksınız. Geçmişe dayalı tecrübelerinizin doğruluğunun kanıtlanması sizi her konuda haklı çıkaracak. Beraberliklerinizde ani gelişen kıskançlıklara dikkat etmelisiniz.

AKREP: Bugün çevresel koşullarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Anında müdahale huyunuzdan vazgeçmelisiniz. Zorlayıcı koşullar nedeniyle alışkanlıklarınızdan taviz vermek durumunda kalabilirsiniz. Aklınıza çok güveniyorsunuz.

YAY: Çevreniz için, zor bir kişi olarak tanınabilirsiniz. Sosyal hayatınız renkli seyrederken, eğlenceli ortamlardan sıkılabilirsiniz. Olaylara kendi duygularınız doğrultusunda baktığınız için, yanlış değerlendiriliyorsunuz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Hiç kimsenin sezemediği işle ilgili konuları hissedebiliyorsunuz. Bu da sizde sürekli bir huzursuzluk kaynağı yaratıyor. Hassas anlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Böyle durumlarda duygusal karmaşalardan uzak kalmalısınız.

KOVA: Bugün isteklerinizde belirleyici olmamalısınız. İnatçı davranışlarınız sizi faklı yaparken, bazı tereddütlerinizi yenmenize yardımcı oluyor. Duygularınızı değerlendirme imkanı elde edeceksiniz. Alınganlık size yakışmıyor.

BALIK: Sosyal ortamlar çerçevesinde; yapmak istediğiniz halde, gerçekleştiremediğiniz konularla ilgili fırsatlar yakalayacak, başarılı organizasyonlar içinde bulunacaksınız. Enerjinizi bir yerlere kanalize etmek zorundasınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder