Filiz Özkol 26 Ocak 2023 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

26 Ocak 2023 günün burç yorumları

KOÇ: İnatçı tavırlarınız yüzünden kaybettiğiniz fırsatları düşünmeli ve emrivaki davranışlardan vazgeçmelisiniz. Yapınızı bilenler için sorun yok ama, herkesin belli bir tarzı olduğunu anlatmanız çevrenizde ikilem yaratacaktır.

BOĞA: Ani gelişen olaylara karşı temkinli ve belirgin bir tavır içindesiniz. Özgürlükçü yapınızın daha fazla ortaya çıkacağı bir gün. Yaşam felsefenizi destekleyici derin düşüncelere sahipsiniz ve paylaşmaktan hoşlanıyorsunuz.

İKİZLER: Bugünlerde araştırmacı bir ruhla hareket ederek, çevrenizi sıkı bir şekilde irdeleyeceksiniz. Sistemli yapınızı daha da belirgin bir şekilde vurgulayacak ve etrafınızda gelişen olayları yeniden düzenlemek isteyeceksiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün, sosyal çevrenizde sizi etkileyecek kişilerle birlikte olacak ve ortak çalışmalar içine girecek ve oldukça eğleneceksiniz. Sadece mantığınıza ve aklınıza güveniyor düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz.

ASLAN: Karşıt Venüs yakın ilişkilerinizde istediğiniz desteği sağlarken, dostlarınız tarafından çok seviliyorsunuz. İletişim konularında istediğiniz performansı yakalayacak, ulaşmak istediğiniz kişiler konusunda zorluk çekmeyeceksiniz.

BAŞAK: Bugün, hissi yönleriniz olumlu durumda ve duygusal konularda belirgin bir kişilik vurguluyor. İsteklerinizde artış var ve çevrenizdeki olaylara karşı kayıtsız kalamıyorsunuz. Her türlü sanatsal olayların gündeme geleceği bir gün.

TERAZİ: Kendinize olan güveniniz sizi bazen çok cüretkâr yapıyor. Fakat, mantıklı olan yanınız ağır basıyor ve gereken adımı dikkatli bir şekilde atıyorsunuz. Bugün enerjinizi doğru alanlarda kullanmalı ve tepki almamalısınız.

AKREP: Büyük rakamlar peşindesiniz fakat beklentileriniz boş değil. Önemli anlaşmalar sizi bekliyor. Kendinize güvenmenize rağmen, önleyemediğiniz kuruntularınız yüzünden problemlerinizi abartmaya başladınız. Kazalara müsaitsiniz.

YAY: Bugün inatçı tavırlarınızla çevrenizi bazı konularda bezdirebilirsiniz. İnsanın her ortamda adapte olabilmesi için yapacağı tek şey; çevresine karşı iletişim düzeyini yüksek seviyelerde tutmasıdır. Bu konuya özen gösterin.

Haberin Devamı

OĞLAK: Bugün yakın dostlarınızdan alacağınız destek, sizin için önemli bir pota oluşturacak. İş birliği içinde olacağınız kişilerle bir araya gelecek ve karşıt görüşler içinde olacağınız bir 23.12 / 20.01 toplantıyı başarıyla gerçekleştireceksiniz.

KOVA: Maddi konularda iş birliğine ihtiyacınız olabilir. İsteklerinizi karşı tarafa aktarırken zorluk çekmeyecek ve atılımcı davranışlarınızla göz dolduracaksınız. Amacınıza uygun hareket ettiğiniz zaman çalışmalarınız ses getirecek.

BALIK: Kişiliğiniz, çevresel ilişkilerinizde olumlu bir rol oynuyor. Yaratıcı yönlerinizi kendi tarzınıza uygun kişilerle görüştüğünüz zaman yakalıyorsunuz. Sanatsal olayların gündem kazanmasıyla yaşamınız renkleniyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder