Filiz Özkol 6 Şubat 2023 günün burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

6 Şubat 2023 günün burç yorumları

KOÇ: Canınızın sıkılmasına neden olacak olaylardan uzak kalmaya çalışın. Bugün, arkadaş çevrenizde size ilgisi olan bir kişi dikkatinizi çekebilir. Dostlukların aşka dönüşmemesi, sizin tavırlarınız karşısında şekil alacaktır.

BOĞA: Gireceğiniz ortamlarda farklı bir konu ile ilgili fikirlerinizi söylemenize isteyebilirler. Aykırı davranmak yerine, olaylara görecelikle bakmalısınız. Taraf tutmak size çevre kaybettirebilir. Özgürce konuşmalısınız.

İKİZLER: Yaşam gücünüzün yüksek olduğu bir gün. Olayların duygusal yönleri canınızı sıkabilir fakat karşınızdaki kişilere gereken desteği veriyorsunuz. Çalışma sisteminizi değiştirme konusunda yeniliklere ihtiyacınız var.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Düşüncelerinizi istediğiniz yönde yapılandırmak istiyor ve gerekli tüm detayları gözden geçiriyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin değişik fikirlerinden yaralanabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz artıyor.

ASLAN: Enerjinizin gücünü duygusal ilişkilerinize de yansıtabiliyorsunuz. Bazı değerlerin yaşamınızda değişmesinden rahatsızlık duymadan, çevrenizi sorgulamaya devam ediyorsunuz. Olaylara farklı yaklaşan bir yapınız var.

BAŞAK: Kendinize taviz vermek isteyecek ve kendinizi besleyecek çalışmalar yapacaksınız. Endişelerden uzak yaşamayı benimsemelisiniz. Birlikte çalışacağınız kişilerin size yaklaşımlarını ve duygusal olaylarını takibe almalısınız.

TERAZİ: Yeniliklere açık olmanıza rağmen, alışkanlıklarınızın etkisindesiniz. Geleneksel kişilerle birlikte geçmiş olayları konuşmaktan zevk alacağınız bir gün. Beklediğiniz performansı sağlamak için uygun zeminleri hazırlamalısınız.

AKREP: Birçok konu karmaşık bir şekilde karşınıza çıkabilir. Derin düşüncelerin insanı olmanıza rağmen, fazla sorumluluk aldığınız zaman, aniden her şeye sinirlenebiliyorsunuz. Farklı konuları bir arada kombine edebiliyorsunuz.

YAY: Çekiciliğinizi ve yaratıcılığınızı kullanmak için; her türlü donanıma sahip olmanıza rağmen, kendinizi mutsuz etmek için adeta çabalıyorsunuz. Partnerinizin sizin üzerinizde iddia etmesine izin vermek istemeyeceksiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK: Bugün, sıra dışı düşüncelerinizi paylaşmak için, kendinize farklı alanlar bulabilirsiniz. Mantığınızı zorlayacak ve kendinizi sınayacak sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sakin davranırsanız siz kazanacaksınız.

KOVA: Maddi ve manevi olarak iyi bir gün geçireceksiniz. Yönetici gezegeninizin size zorluklar çıkarması sonucunda, arkadaşlarınız arasında iletişim kopukluğu yaşayabilirsiniz. Aksilikler karşısında huzursuzsunuz.

BALIK: Duygusal enerjinizin gücünü sosyal ilişkilerinize rahatça yansıtacaksınız. Mantığınız ve duygularınız arasında denge kurmaya çalışırken, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Düşüncelerinizi açıklarken, karamsar olmayın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder