Filiz Özkol Aşk ve sosyal hayatınız mükemmel
HABERİ PAYLAŞ

Aşk ve sosyal hayatınız mükemmel

YAY
23 KASIM-21 ARALIK

İŞ

Uzun süreli hedefler seçer ve bunları gerçekleştirmek için uğraşırsınız. Kendinize özgü felsefeniz ile partnerinize oldukça ilginç gelen tarzınızla yaşamak çok zordur. Hızlı hareket ederek romantik bir gecenin sonunda kendinizi onun kollarında bulabilirsiniz. Seçtiğiniz kişi bir Yay ise onun asla sıradan olmayacağından emin olabilirsiniz. Her iki cinsi de çapkındır. Sıcakkanlı ve cesurdur. Birçoğunuz geriye baktığı zaman, artık yaşamınızın eskisi gibi olmadığını fark ettiniz. Bu değişimlerden hoşnut kalmadığınız günler oldu. Bazen sıkıldınız ve değişen şartlarınıza isyan ettiniz fakat yeni şartlara da çok çabuk uyum sağladınız. Değişime hazırlanın.

Haberin Devamı

BAŞARI RENGİ KAHVE
AŞK RENGİ SARI
SAĞLIK RENGİ BEYAZ

SAĞLIK

SPORLA DİNÇ KALMAYA DEVAM

Yaşamın enerji topu olan hareketli Yayların vücutları çok sağlamdır. Genelde spor yaptıklarından yaşlandıkları zaman sağlık sorunları olmaz. Hareketli sosyal yaşamları onları dinç tutar. Kendilerine çok dikkat ederler, kolay hastalanmazlar. Hastalandıkları zaman, işin esprili yönünü bularak etrafa naz yaparlar. Duygusal anlamda geçmişten kalan sorunları bir kenara bırakma zamanı geldi. Bu nedenle oluşan gerilimleri ve stresleri de kaldırıp bir kenara koymalısınız. Yarım kalan fiziksel tedavileriniz varsa, onları ihmal etmeyerek tamamlayın. Bu yıl tıbbi kontrollerinizi eksiksiz bir şekilde yaptırmalısınız.

AŞK

ARZULAR BASKIN

Eski değer yargılarınızın sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Yaşam hırslarınıza artık gem vurmayı biliyorsunuz. Olgunlaştınız ve öğretici oldunuz. Ailevi değerleriniz önem kazanıyor. Duygusal hatalarınızla yüzleşiyorsunuz. Güzel konuşmalarıyla karşı cinsin sizi etkilemeye çalışmalası geçici aşkları da gündeme getirebilir. Aşk duygularınız yine çok yoğun. Arzularınız baskın çıkacak ve gözü kara aşklar sizi bekliyor. Beklemediğiniz maceralar aniden kapınızı çalarken, bu ilişkilerin saman alevi gibi bitmesini de engelleyemeyeceksiniz. Değerlerinizin farkındasınız. Kendinizi teslim etmek istemiyor ve karşı tarafa bedel ödetmek istiyorsunuz. Artık yaşamınızla ilgili farklı değişimlere de yer vermeyi düşünürseniz, yeni savaşlardan kaçınmalısınız. Bırakın her şey inceldiği yerden kopsun. Yaşantınızda renkli çevrelere yer vereceksiniz. 2 Ekim’de Terazi burcunda Güneş tutulması gerçekleşiyor. Bu yıl sağlam ilişkiler peşindesiniz. Ve bunu sağlayacak şartları tercih edecek ve daha seçici olacaksınız.

Haberin Devamı

OĞLAK
22 ARALIK-20 OCAK

SORUMLULUKLAR BITIYOR

Plüton burcunuzda yıllarca yapacağı yolcukta emin adımlarla ilerlerken, birçok sorunlarınızla baş etmeyi artık öğrendiniz. 25 Mart’ta Ay tutulması Terazi burcunda gerçekleşirken, kariyer planlarınız ön planda olacak. Kariyerinizi güçlendirmek için dışarıdan yardım almadan kendi gücünüzü ve fırsatları rahatlıkla kullanacaksınız. Sosyal çevre maddi kazançlarınızı arttırma konusunda size yardımcı olacak. Realiteniz yükseliyor. Önsezilerinize güveniyorsunuz ve düşüncelerinizden taviz vermek istemeyeceksiniz. Güçlü duygular ve önemli öğretilerinizi içselleştireceksiniz. Şans ve yükseliş sizden yana.

Haberin Devamı

BAŞARI RENGİ LACİVERT, SARI
AŞK RENGİ UÇUK MAVİ, YEŞİL
SAĞLIK RENGİ MOR, BEYAZ

İŞ

YENİDEN İNŞA EDİN

8 Nisan’da Güneş tutulması ve Merkür retrosu Koç burcunda oluşuyor. Alışkanlıklarınızı gözden geçirecek ve bazı eski olayları kafanızda bitirme kararları alacaksınız. Yakın çevre ilişkilerinizdeki sorunlar aile içi tartışmalara neden olabilir. Düşüncelerinizi yeniden gözden geçirirken, duygularınızda geri sayıma geçeceksiniz. Huzursuz olduğunuz bir konudan kaçmak isterken, başka gereksiz bir konuya takılarak kendinizi hırpalayabilirsiniz. 19 Eylül’de Balık burcunda Ay tutulması gerçekleşiyor. Kendinizi yeniden inşa etme çabaları içindeydiniz. Artık bazı konularda aşamalar kaydettiniz. Eskiye oranla daha sosyal oldunuz ve olmaya devam edeceksiniz. Çevrenize kin tutabilir, oldukça hassas bir davranış biçimi sergileyebilirsiniz. Bazılarının birliktelikleri kimlik kazanacak. Dost zannettiğiniz kişilerin gerçek yüzünü göreceksiniz. Hedefleriniz ile ilgili isteklerinizde değişimleri yapabilirsiniz. Yaşantınızla ilgili sağlam kararlar alacaksınız.

SAĞLIK

HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK

Oğlaklar tutucu ve geleneksel yapıları ile güçlü bir irade sergilerler. Çevresindeki herkesin saygısını kolayca kazanırlar. Yaşamlarında hiçbir şeyi şansa bırakmadıkları için, hesapçı olmaları ile tanınırlar. Gelişigüzel bir düzen onları rahatsız eder. Sabırlı oldukları için uzun müddet sonra hastalıkları bir anda çıkar. Eski sorunlar gözden geçirilmeli. Eğer kendinizi yormaz ve sağlık koşullarına uygun yaşarsanız, güçlü bedeniniz hiçbir sorun yaratmayacaktır. Kişiliğinizle ilgili takıntılarınıza dikkat etmeli ve ilişkilerinizde hayalleriniz yüzünden çatışmalara neden olabilecek saplantılardan uzak kalmalısınız. Olumsuz sonuçlarla karşılaşmak istemiyorsanız dikkatli olmanızda yarar var. Daha önce ihmal ettiğiniz rutin sağlık kontrolleriniz varsa, onları da yeniden gözden geçirin.

AŞK

HAVADA ROMANTİZM VAR

Aşk ilişkilerinizle ilgili yeni başlangıçlar söz konusu. Sizi bekleyen denge savaşları gündeme gelecek. Aşk ve işin bir arada olacağı bazı ikilem çelişkilerin sizi yıpratmasına izin vermemelisiniz. Sosyal hayatınız da birçok fırsatı önünüze çıkarıyor. Bu yıl uzun süredir ihtiyacınız olan aşk size sunulacaktır. Aşk yaşıyorsanız, romantizm dolu günler sizi bekliyor. Tutkular, duygular ve ilginç fanteziler ortaya çıkacak. 2 Ekim’de Güneş tutulması Terazi burcunda gerçekleşiyor. Görüşeceğiniz veya işbirliği içinde olacağınız kişilerin güçlü ve kariyerli olmasına özen göstereceksiniz. Organizasyon kabiliyetiniz artıyor. Yaşamınızla ilgili değişimlere hazırlıklı olmalısınız. Uzun süredir sürüncemede bekleyen işleriniz, aldığınız güçlü kozmik etkilerle değişecek. Yaratıcılığınızı ortaya koyacak her türlü çalışmaya açık bir yıl sizi bekliyor.

YARIN: KOVA-BALIK

Sıradaki haber yükleniyor...
holder