Filiz Özkol Sevgililer Günü ve aşk
HABERİ PAYLAŞ

Sevgililer Günü ve aşk

Yaşadığımız ve yaşayabileceğimiz en özel duygudur aşk.

Sevinçleriniz ne kadar coşkuluysa, acılarınız da o kadar büyüktür onunla. Zaman kavramını unuturken, evrenin içinde kaybolduğunuzu hissedersiniz. Asla çözemediğiniz kurallarınızı yeniden yapılandırmak istediğiniz anda, aşk yepyeni şekliyle karşınız çıkar ve tüm denklemlerinizi bozar sizdeki sizin. Hayaller kurduran, anılarımızı çoğaltan, özlemlerimizi körükleyen, bizi bize özel kılan bir duygudur.

Gece yarısı ansızın uyandırırken sizi, uzaklarda bıraktığınız eski bir şarkıyı yeniden başlatır kaldığı yerden. Tüm melekleriniz ve şeytanlarınız ayağa kalkar, "İyi ki varsın" dersiniz.. Biliyorsunuz ki secdeye hiç bu kadar yakın olmamıştınız.

Haberin Devamı

Sevgililer Günü için burçlara hediye önerileri

Yaşantımız hep sevgi ve sevinç içinde geçse... Ancak güzel ve özel günlerde birbirimize ilgi göstermek aklımıza geliyor. Sevgililer Günü'nde bu özel duygularımızı, özel sevinçlerimizi istedik ki bir kez daha burçlarımıza göre alacağımız hediyelerle hatırlayalım. İşte burçlarımızın her iki cinsine alacağımız hediyeler... Tabii önce kişiliklerinden yola çıkarak anlatma başlayalım

KOÇ:

Koç, burçlar kuşağının ilk burcudur. Hareketli ve enerjik oluşları ile tanınırlar. Ben egoları çok fazla gelişmiştir. Bu burçta doğanlar çok pratiktirler. Olaylar karşısında coşkularını gizleyemezler. Yaşam yolunda canlılık ve atılganlıklarını yitirmeden heyecanla ilerlerler. Merak ettikleri konularda olabildiğince yaratıcılardır. Amaçları doğrultusunda ilerlerken, kendilerini eylemleri ile kanıtlamak isterler. Eğer Koç'lar girişimde bulunacakları zaman izleyecekleri rotayı ayrıntıları ile planlarsa, enerjik yapılarının da yardımı ile daha da üretken olabilirler. Bu kişiler oldukça çekici ve etkileyicidirler. Otoriterdirler. İstekleri gerçekleştirme konusunda engel tanımazlar Bencilliklerinden kaynaklanan sabırsızlıkları ve söz dinlemez yaratılışları yüzünden güç durumlara düştükleri de olur. Böyle anlarda başladıkları işlerini sonuçlandırmadan bırakırlar.

Koç burcu için hediye önerileri: Kırmızı bir şal, bordu bir ipek buluz, egzotik bir tütsü demeti, vanilyalı bir parfüm, kol saati, spor ayakkabı, blue jean, deri eldiven.

Haberin Devamı

BOĞA:

Boğa'lar hedefleri doğrultusunda ilerlerken, tüm dikkatlerini toplayabilme yeteneklerinin yanında maddecilikleri ile tanınırlar. Bireysel ilişkiler konusunda son derece güvenilir olan Boğa'lar, insanlara yardım etmekten hoşlanırlar. Onunla oyun oynama şansınız yoktur. Yaşamı ve aşkı ciddiye alan ender kişilerdendir. Romantizmde bile gerçeklerden fazla uzaklaşmaz ve duygularını herkesten daha gerçekçi yaşarlar. Amaçladıkları işler konusunda gösterdikleri sabır, bazen diğer kişileri çatlatacak boyutlarda olabilir. Bütün bunlara rağmen çevresi tarafından aranan, sıcakkanlı insanlardır. Sürekli somut konularla uğraşmayı severler, doğada bulunan olaylardan örneklemelerle işlerini başarılı bir şekilde yürütürler. Bu yüzden ruhsal olarak da doyumlu kişilerdir. Olayları organize ederlerken rahatlıklarını gözetirler ve kendilerinin zevklerine uygun olmasına önem verirler. Yaşamdaki isteklerini elde ettikleri zaman, hiçbir koşul onları başka yönlere çekemez. Parayı rahata ulaşmak için bir araç olarak görürler.

Haberin Devamı

Boğa burcu için hediye önerileri: Evleri için güzel bir biblo, kristal bir cam eşya, kırmızı bir atkı, spor çoraplar, bir müzik aleti, kaliteli cilt ürünleri, beyaz bir gömlek, bilimsel film dvd, özel bir kahve fincanı, maskot bebekler

İKİZLER:

İkizler insanları hızlı düşüncelerine uygun çabuk hareket ederler. Ayni anda birkaç işi birden yapabilirler. Adapte olamayacakları iş yoktur. Bu yüzden değişik karakterli olmaları ile tanınırlar. Bu yapılarını her zaman görebilmek mümkündür. Son derece neşeli ve mutlu oldukları bir anda, aniden mutsuz olabilirler. Çevreleri tarafından yanlış anlaşılabilirler. Herhangi bir konuda bilgileri az bile olsa, bunu çok iyi gizlemeyi başarırlar. Aksine; kulaktan dolma duydukları bilgileri öyle ustaca anlatırlar ki, dinleyenler onları o işin uzmanı sanırlar. Pratik zekalarıyla, çekici ve akıllıdırlar. Bu nedenle onları tanımlayan sözcük 'düşünüyorum' dur. Fakat, bu düşünceleri hep yeni arayışlara doğru yönelmiştir. Bu yüzden uzun soluklu çalışmalar onları yorar. Kendilerini iyi eğitmiş ikizler hoş ve zariflikleri ile yaşamı zevkli kılarlarken, eğitimsiz olanlar da yaşamı o kadar çekilmez hale getirirler. Kendi paralarına karşı tutumlu davranmalarına karşın, başkalarının paralarını kolayca harcayabilirler. İkizler için mantık çok önemlidir. Duygulardan önce mantığın gelişmesini bekler. Her şeyi dengede tutmaktan hoşlanır.

İkizler burcu için hediye önerileri: Günün modası bir giyim eşyası, parlak bir saç tokası veya saat, güncel bir cd ve moda olan bir kitap, omuz çantası, dağ ayakkabısı,

YENGEÇ:

Yaşamlarındaki her konuda aşırı hassas, alıngan ve kuruntulu olan Yengeçlerin sorumluluk duyguları çok gelişmiştir. Her işte olağanüstü olan ayrıntıcılıkları, işlerinde mükemmeliyetçiliği getirir. Ayni sorumlulukları karşılarındakilerden de beklerler. Yengeç'ler duygusallıkları ve duyarlılıkları ile tanınırlar. Çevresindeki her insandan da ayni hassasiyeti bekledikleri için, kolay geçinilir tipler değildir. İyi günlerinde neşeli, iyi kalpli, yardımsever, düşünceli ve anlayışlıdırlar. Fakat herhangi belirgin bir neden olmadan somurtkan ve alıngan olabilirler. Yakınlarını ve arkadaşlarını çok sevmelerine karşın, bunu pek belli etmezler. Yaşamın sakin bir limanı olan Yengeçler, karmaşık duygulara kapıldığı zaman onları tanımak güçleşir. Sevgi dolu şefkatli, bir o kadar ihtiraslı yapıları ile onu tanımanız her zaman mümkün olmayabilir. Kırılmaktan çok korkarlar.

Yengeç burcu için hediye önerileri: Bir olta, saten bir iç çamaşırı, şort, dantel bir yastık, bir güneş gözlüğü, otobiyografi tarzı bir kitap, mutfak ev eşyası, tüylü bir küçük halı.

ASLAN:

Aslan kraldır, önderdir. Başkalarının yaşantılarını da onlar adına düzenlemek isterler. Her şeye karışırlar, kibirlidirler. Yaşam sahnesinde her zaman parlayarak, odak noktası olmak isterler. Organizasyon güçleri çok fazladır. İsteklerini başkalarına kabul ettirmek, onlar için yaşamlarının 'olmazsa olmaz' şartıdır. İyi zamanlarında etkileyici, güler yüzlü, başkalarına yardım etmeyi seven ve bunu kendine görev sayan Aslan'lar sevimli ve iyimser kişilerdir. Ona karşı hatalı davransanız bile, size olgun bir şekilde tepki verir. Fakat sabrı taştıktan sonra, dürüst ve mert, gerektiğinde sert tavır gösterir. Zor günlerinde şansları onlara her zaman yardım eder. Sıcak romantik, ateşli aşıklardır. Birlikte olduğu insanı ayaklarını yerden keser. İyi bir konuşmacı olduğu içinde, güzel aşk sözleri söylemekte üstlerine yoktur. Bulundukları her ortamda sevgi krallıklarını ilan etmeye hazırdırlar.

Koç burcu için hediye önerileri: Şık gece kıyafetleri, kadife bir pantolon. kırmızı mumlar, sarı pirinçten bir yer masası, parlak ışıklı bir avize, saten bir pijama.

BAŞAK

Yönetici gezegeninizden dolayı hep bilgiyi ararlar. Zekalarını kendilerine yardımcı olan bir hizmetçi gibi görürler. Başak'lar çalışkan ve pratik insanlar olup, yaşamlarındaki en önemli konu iştir. Güvendikleri kişilere yardım etmeyi sevmelerine rağmen, inanmadıkları ve tembel olduklarını bildikleri kişilere karşı soğuk davranırlar. Yaşamları boyunca dinlenmeden çalışırlar. Onların dinlenme biçimi bile başkalarına yorucu gelebilir. Başak'ların yaşamda ayrıntılar arasında boğulma riskleri hep vardır. Böyle anlarda bile, kendi yöntemleri ile yaptıkları işlerde gelişigüzel şeyler bulunabileceğini kabul etmezler. Mantık ve duygu karmaşası yaşadıkları için, sürekli düzen arayışı içindedirler. Yaşamlarında gerçek aşkın sadece mantık süzgecinden geçtiğine inandıkları için, isteklerine kavuşmak için idealleri için yaşarlar. İstemeseler de ön yargılı olmaktan kendilerini alamazlar. Birlikte olduğu kişi sürekli mükemmel görmek istedikleri için, partnerlerini tenkitleriyle yaşamlarından bezdirebilirler.

Başak burcu için hediye önerileri: Abartıya varmayan her türlü hediye armağan edebilirsiniz. Zarif olan her şeyi sever. Çiçekleri ve küçük takıları sever. Kitaplardan hoşlanır. nostaljik bir müzik albümü, bilardo takımı.

TERAZİ:

Herhangi bir konuda karar vermeden önce, bütün şartları dengeye getirmeye çalışırlar. Olaylardaki etkenlerin olması gereken oranlarını tartarlar. Teraziler güçlü bir adalet duygusuna sahiptirler. Abartılı bir hareketleri yoktur. Fakat yakın dostlarının vefasızlıkları onları çok etkiler. Nazik ve yumuşak sözlerle insanlarla iletişim kurarlar. Fakat, istemedikleri bir konuda ısrar edilirse sabır ve kibarlılıklarını yitirebilirler. Çevresinde olup, bitenler için çok meraklı insanlardır. Başkalarının yaşantısına girmeye bayılırlar. Sürekli denge arayışı içinde olup, aşksız ve sevgisiz yaşayamazlar. Doğru partneri buldukları anda, yaşamın tadını istedikleri gibi çıkarırlar. Bir Terazi her zaman sonsuz aşkını vermeye hazırdır. Yeter ki duyguları onu yanıltmasın. Çekici ayartıcı ve oyun bozandır. Sürekli sevildiğini hissetmek ister, ve isterse kolayca alışkanlıklarını değiştirebilir.

Terazi burcu için hediye önerileri: Zarif hediyeler, yatak örtüsü, şifon giysiler, yumuşak bir kazak, şemsiye, güzellik malzemeleri, egzotik parfümler

AKREP:

Akrepler kadar yaşamda tutkuyla yaşayan az insan vardır. Bu nedenle onları simgeleyen sözcük 'Arzuluyorum' dur. Hiçbir şeyi yarım bırakmazlar. Akreplerin güçleri gözlerinden okunur. Mimiklerini kontrol altında tutsalar bile, bakışları ile sevgilerini ya da nefretlerini aktarabilirler. Duygularına kapılırlarsa, tehlikeli olabilirler. Akrep'ler ukala ve kendini beğenmiş insanları sevmezler, onları aşağılayarak hadlerini bildirirler. Aşırı bir şekilde kuşkuculardır, kolay inanmazlar ama inandıkları bir konuyu da sonuna kadar inatla savunurlar. Çalışmalarında sabır ve özenle çalışırlarken, gösterişten uzak bir şekilde işlerini yaparlar. Burçlar kuşağının en gizemli kişisi olan Akrepler, yaşamı hiçte hafife almaz. İçlerindeki yüksek duyguları onları ihtiraslı ve gizemli yapar. Cinsel duygularını çok yoğun yaşarlar. Aşk yaşantıları oldukça gizlidir. İnsanı mıknatıs gibi çeken bakışları vardır. Karşısındaki kişi çok kolay etkileri altına alırlar.

Akrep burcu için hediye önerileri: Egzotik bir tablo, iç çamaşırı, tıraş takımı, değişik kokulu mumlar, egzotik kitaplar, slow ve romantik müzik albümleri, değişik aksesuarlar, hayvan postları, polisiye romanlar.

YAY:

Kavrama yetenekleri gelişmiş olduğundan becerikliliklerinin de katkısı ile ele aldıkları her işte, özellikle ciddi işlerde ve felsefe konularında başarılı olurlar. Bu nedenle Yay Burcunu tanımlayan sözcük 'Görüyorum' dur. Yay burcu insanları içtenlikleri ve iyimser yaşam görüşleri ile tanınırlar. Gençliklerinde dikkatsiz, heyecanlı ve geleneklere aykırı davranışlar içinde olsalar da, geçmiş yanılgılarından en çok ders alan kişiler bu burçtan çıkar. Özgürlüklerine aşırı düşkün, patavatsızlık derecesinde pratik insanlardır. Yay'ların yaşam çerçeveleri herhangi bir şekilde kısıtlandığı zaman, içsel bir biçimde alt üst olurlar. Akılsızca risklere atılırlar. Yayların hayatı yeniliklere olan merakları ile karakterize edilebilir. Bilmedikleri şeyleri araştırıp, keşfetmeyi severler. Her iki cinsi de cesur ve çapkındır. Flört onların doğasında vardır. Aşktan asla kaçmaz daha da üstüne giderler.

Yay burcu için hediye önerileri: Spor bir pijama, değişik kitaplar, renkli giysiler, blue jean, büyük bir çanta, vanilya ve kokanat kokuları, büyük bir bavul.

OĞLAK:

Geleceği ayrıntılı biçimde planlamaya çalışan Oğlak'lar bu özellikleri nedeniyle sık sık kuruntulara kapılarak, depresyona girerler. İşleri ile aşırı meşgul olduklarından, insanlarla zor ilişki kurarlar. Fakat, hiçbir zaman kendilerini yalnız hissetmezler.. Oğlaklar ciddilikleri, tutuculukları ve güçlü iradeleri ile tanımlanırlar. Çalışkanlıkları ile kolaylıkla başkalarının saygısını kazanırlar. Gerçek bir Oğlak'ın iki temel özelliği vardır. Güvenilirlik ve dürüstlük. Çok gelişmiş bir görev duyguları vardır. Bazen başkalarının başarısızlıklarını abartırlar. Oğlaklar arkadaşları ile ilgili çok iyi sırdaş olurlar, para konusunda dikkatli olmalarına rağmen, eli açık insanlardır. İçsel bir çekingenlikleri vardır. Karşısındaki kişiden emin olmadıkları müddetçe duygularını ortaya çıkarmaktan hoşlanmazlar Beraberliklerinde karşısındaki kişinin fiziksel özelliklerinden çok, akıl ve mantık yönünün güçlü olmasını beklerler.

Oğlak burcu için hediye önerileri: Deri bir bavul, değerli bir kemer, güzel bir kalem, pahalı bir gözlük, sallanan sandalye, yer minderi, küçük bir köpek yavrusu.

KOVA:

Hayal güçleri sınırsız olmakla birlikte, düşünceleri bulundukları anın ötesinde, akılcı ve sezgiseldir. Kova'lar dik kafalıdırlar. Kendilerini dinleyenlerin ne demek istediklerini anlamadıklarını sanırlar.. Kova burcu insanları sevecen tavırları ile tanınırlar. Bu kişiler bencil değildirler. Irk, cinsiyet ve sosyal durumuna bakmaksızın, herkesin ayni olanaklara sahip olmasını isterler. Modern görünüşlerine karşın, inatçı ve sabit fikirli olurlar. Onlara yaklaşmak çok zordur, çünkü ne kadar dostça davranırlarsa davransınlar, arada her zaman bir mesafe bırakırlar. Kişisel özgürlükleri onlar için o denli önemlidir ki, bu yüzden en yakın ilişkilerini kesip atabileceği gibi, yine özgürlükleri adına her türlü özveride bulunurlar Gereksiz samimiyetten hoşlanmayan kişilerdir. Evlilik fikri onları korkutur. Onların yüksek zekalarına ulaşmak ve duygusallık paylaşmak kolay değildi.

Kova burcu için hediye önerileri: Elektronik aletler, müzik cdleri, deri bir eldiven, mavi bir tişort, deri bir kemer, satranç takımı, blue jean.

BALIK:

Sabır, eli açıklık ve duyarlılık bu burçta doğan kişilerin en önemli nitelikleridir. Büyük bir inandırma yetenekleri vardır. Dürüst, vicdan sahibi, bağlı ve uysaldırlar. Her çevreye kolayca uyabilirler. Genellikle hayal dünyasında yaşarlar. Yaşam görüşleri ciddi fakat gerçekçi değildirler. Balık burcu diğer burçlar arasında dış etkenlerden en çok etkilenen kişilerdir Sonsuz aşka ve romantizme inanır. Hayal güçleri çok kuvvetlidir. Hayal kırıklıkları yaşamlarından hiç eksik olmaz fakat yinede aşkı aramaktan vazgeçmezler. Aşamadıkları kalp ağrılarına rağmen, her yeni aşka umutla bakarlar. Duyguları sürekli karışıktır. Güven arayışı içinde oldukları için, bazen yanlış ilişkiler yaşamaları her şeyi yeni baştan başlatmalarına neden olur. Alışkanlıklarını kısa sürede terk ettikleri içinde, kalp acılarını çabuk unuturlar ve yeniden aşık olurlar. Evliliğe en yatkın ve arzulu burçtur. Çoluk çocuğa karışma konusunda acele ederler.

Balık burcu için hediye önerileri: Pırıltılı giysiler, güzel bir tablo, çiçek desenli çanta, traş losyonu, deri bir ceket, minyatür bir sandık, evinizi güzelleştirecek romantik eşyalar, bir gece lambası, şamdan, dantel bir masa örtüsü.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder