Funda Duru Instagram'ın Influencer'dan daha cool olan evcil hayvanları
HABERİ PAYLAŞ

Instagram'ın Influencer'dan daha cool olan evcil hayvanları

21. yüzyıl insanının sosyal medyayı kullanım şeklinden yıldım, yıldım! İlham veren Instagram profili o kadar az ki... Popüler olanın üzerine tüy dikmekte üstümüze yok. Sıradan veya özel anlarımızı paylaştığımız Instagram, artık link okyanusuna dönüştü.

E-ticaret uygulamalarından farkı kalmadı. Aynada sürekli kendini ve zevksiz kombinlerini çeken, takipçilerinin yüzde 90’ının asla satın alamayacağı pahalı pahalı dünya markalarının şovunu yapan influencer’lardan fenalık geldi. Haydi bakalım bu kadar insan yeter, biraz da Instagram’ın en ünlü ve emin olun ki influencer’larından daha cool evcil hayvanlarına bakalım.

Haberin Devamı

MEMNUNİYETSİZ BİR KEDİ

(@realgrumpycat)

Grumpy Cat, dünyanın en ünlü ve en huysuz kedilerinden biri. 2,5 milyon takipçisi ve 1516 paylaşımı var. Bakışlarıyla ve surat ifadesiyle “Hepinizden nefret ediyorum” mesajı veren Grumpy Cat, sanmayın ki sadece bir kedi! Kendisi aynı zamanda bir iş kedisi. Yastık, tabak, bardak, ayakkabı gibi ürünleri var ve satışlar da hayli iyiymiş. Bravo Grumpy Cat!

Instagramın Influencerdan daha cool olan evcil hayvanları

DEV TAVŞAN COCOA PUFF

(@big_cocoa_puff)

Cocoa Puff’ın sıcacık bir yuvası var. Bir kız bir de erkek olmak üzere iki insan kardeşiyle birlikte hayli iyi vakit geçiriyor. Şükran Günü’nde yemek masasında, iki kardeşin arasında oturup tabağındaki marulları mutlulukla yemesinden anlaşılıyor ki keyfi yerinde. 339 bin takipçisi var. O kadar duyarlı bir tavşan ki, kendisi kadar şanslı olmayan tavşan arkadaşları için bir yardım fonu oluşturmuş. Yaşadığı yer olan Seattle’daki tavşanların; kurtarma, rehabilitasyon ve özel ihtiyaçlarını karşılamak için ses olmuş. İsterseniz profilindeki linkten siz de bağış yapabilirsiniz. Sana sevgiyle sarılıyorum, koca yürekli, dev Cocoa Puff!

Instagramın Influencerdan daha cool olan evcil hayvanları

KARL LAGERFELD’İN MİLYONER KEDİSİ

(@choupettelagerfeld)

Dünyaca ünlü modacı Karl Lagerfeld, 19 Şubat 2019’da 85 yaşındayken dünyadaki sayılı günlerini tamamlamıştı. Milyonlarca sterlin’lik servetini ise biricik kedisi Choupette Lagerfeld’a bıraktı. Tatillere çıkıyor, dilediğince oyunlar oynuyor. 77 bin 900 küsur takipçisi var. Bunun asla umurunda olmadığına eminim ama Choupette, dünyanın en zengin kedisi. Paris’te iki bakıcısı ve bir korumasıyla Karl’ın vasiyet ettiği gibi muazzam bir hayat yaşıyor.

Haberin Devamı

Instagramın Influencerdan daha cool olan evcil hayvanları

PATİLERİNDEN ZARAFET AKIYOR

(@tikatheiggy)

Kendini influencer zanneden birçok kişiden daha zevkli ve güzel giyindiğine hiç şüphem yok. O kadar tatlı ki, kendisine ba-yıl-dım! Tika the Iggy, bir LGBTQ+ ikonu ve temsilcisi aynı zamanda. 826 bin takipçisi var. Kanada’da Montreal’de yaşamını sürdürüyor. Patilerinden zarafet akıyor. Her giydiği bir olay ve kıyafetlerini inanılmaz güzel taşıyor. Nitekim profilinde de ‘model’ olduğu vurgulanıyor. Vogue dergisi de durur mu? Hemen Tika the Iggy’i keşfetmiş de peşine düşmüş bile…

Instagramın Influencerdan daha cool olan evcil hayvanları

GUINNESS REKORTMENİ JIFFPOM

(@jiffpom)

Karşınızda Los Angeleslı bir rekortmen: Jiffpom. 10 milyon takipçisi var. İnanılmaz! Dünyanın en büyük hayvan star’larından biri olan Pomeranian Boo cinsi Jiffpom, o kadar sevimli ve yumuşak görünüyor ki, insan fotoğraflarına bakınca dokunmak istiyor. Pelüş oyuncaklarla yan yana dursa hangisinin Jiffpom olduğunu seçemeyebiliriz. Bir de başarılı ki sormayın! ‘İki ayak üzerinde en hızlı koşan köpek’ olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi. Disney filmlerinde de rol alıyor. Bir gün Jiffpom’la karşılaşırsanız imzasını istemeyi unutmayın.

Haberin Devamı

Instagramın Influencerdan daha cool olan evcil hayvanları

EVDE TAKILMAYI SEVEN BİR RAKUN!

(@pumpkintheraccoon)

Vahşi hayvanlarla ev arkadaşı olmak bana pek akılcıl gelmiyor. Doğa Ana adına konuşmak istemem ama muhtemelen bu durum onun da hoşuna gitmiyordur. Fakat bu sefer durum farklı. Pumpkin, 2014 yılında henüz bebek bir rakunken Bahamalar'da yaşayan bir ailenin arka bahçesindeki ağaçtan düşmüş. Aile, onu sağlığına kavuşturmuş ve bir daha ayrılmamışlar. Köpeklerle arkadaş olmayı, yeni lezzetler keşfetmeyi ve koltukta keyif yapmayı çok seviyor. 1 milyon 300 bin takipçisiyle insanlar alemindeki şöhretinin tadını çıkarıyor.

Instagramın Influencerdan daha cool olan evcil hayvanları

VEJETARYEN SİNCAP JILL

(@jillthesquirrel)

Sincap Jill, 2012'de Louisiana'da Isaac kasırgası sırasında yaralanmış. Bugün 8 yaşında olan Jill, sıcak yuvasında yırtıcı hayvanlardan ve doğal felaketlerden uzak huzurlu bir yaşam sürüyor. Fotoğraf ve videolarından anlıyorum ki yaşadığı kasırga travmasını çoktan atlamış. Prensesler gibi yaşıyor. Öyle yağlı boya portreleri yapılıyor, bir tacı bile var. Profilinde vejetaryen olduğu ve Starbucks peçeteleriyle hayli eğlendiği yazıyor. Görüyorsunuz ki, hayata karşı duruşu olan bir sincaptır Jill.

Instagramın Influencerdan daha cool olan evcil hayvanları

Sıradaki haber yükleniyor...
holder