Gizem Onar Zamansız güzellik trendleri: Gençlik Aşısı
HABERİ PAYLAŞ

Zamansız güzellik trendleri: Gençlik Aşısı

Günümüzde tıp ve bilim alanındaki ilerlemeler, estetik ve yaşlanma etkileriyle mücadele etme konusunda büyük adımlar atmıştır. Son yıllarda, gençlik aşısı olarak adlandırılan yeni bir tedavi yöntemi, yaşlanma sürecini yavaşlatma potansiyeline sahip olduğu iddiasıyla büyük ilgi görmektedir. 

Gençlik Aşısı Nedir? 

Gençlik aşısı, hyaluronik asit, vitaminler, mineraller ve aminoasitler içerir. Bu tedavi genellikle hücresel düzeydeki değişiklikleri hedef alır ve yaşlanma ile ilişkili sorunları azaltmayı veya engellemeyi amaçlar. Ciltte, yaşlanma, güneşe maruz kalmak, sigara kullanımı ve stres gibi nedenlerle oluşan ince kırışıklıkların ve lekelerin giderilmesinde kullanılır. Ciltte su tutulumunu arttırarak nem verir, cildi sıkılaştırır, yaşlanma etkilerini geciktirir. 

Haberin Devamı

Nasıl etki eder?  

Gençlik aşısı, genellikle hücresel yaşlanma sürecinde rol oynayan belirli proteinleri veya molekülleri hedef alarak çalışır. 

Yüz, boyun ve dekolte bölgelerine uygulanabilir. İşlem öncesi lokal anestezik kremler uygulanır. Deri altına enjeksiyon şeklinde yapılır. İşlem 20-30 dakikada tamamlanır. Cildin yapısına göre 2-4 seans uygulama gerekir. Gençlik Aşısı uygulamasının cildinize kazandırdığı canlılık ve esneklik 6 ay ile 1 yıla kadar devam eder.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder