Gizem Şeho Ay düğümleri ve yepyeni bir döngü
HABERİ PAYLAŞ

Ay düğümleri ve yepyeni bir döngü

Ay düğümleri, ayın yörüngesinin ekliptikle kesiştiği hayali noktalardır. Hepimizin haritasında bir Kuzey Ay Düğümü burcu, bir de onun tam karşısında Güney Ay Düğümü burcu mevcut. Kuzey Ay Düğümü, hayatta gitmemiz gereken yöndür. Güney Ay Düğümü ise doğuştan var olan, sıkı sıkıya tutunduğumuz düşünce, tutum ve davranış kalıplarımızdır. Güney Ay Düğümü'nü çok iyi tanırız. Kuzey Ay Düğümü ise bilmediğimiz bir enerjidir ve ona doğru ilerlemek bizim için zorlu bir yoldur. Hayattaki sınavlarımızı tamamlayıp olgunlaşabilmek için yapmamız gereken Güney Ay Düğümü'ne bağlı kalmadan, onun faydalı kısımlarını ceplerimize doldurup Kuzey Ay Düğümü davranışlarına doğru ilerlemektir.

Haberin Devamı

5 Mayıs 2020 - 18 Ocak 2022 arasında Kuzey Ay Düğümü İkizler burcunda, Güney Ay Düğümü ise Yay burcunda yer alacak. Tutulmalar da yine aynı zamanda İkizler-Yay ekseninde gerçekleşecek fakat sadece bu burçta olanları değil, hepimizi haritalarımızda aldığı açılara bağlı olarak etkileyecek.

Ay düğümleri ve yepyeni bir döngü

Önümüzdeki 1,5 yıllık dönemde hepimiz İkizler burcunun temaları ile deneyimler yaşayacağız. En önemlisi önyargıları bir kenara bırakıp, insan ayırt etmeden, meraklı bir şekilde sorgulamayı, soru sormayı, daha zihinsel düşünmeyi deneyimleyeceğiz. Bilgiyi hayatımızın odağına alacağız. Başka fikirlere saygı duymayı, sabit fikirli olmamayı deneyimleyeceğiz. Aynı zamanda elimizdeki bilgileri paylaşmayı da öğreneceğiz. İnsanlara soğuk ve mesafeli olmaktan kaçınacağız. Daha sıcak, daha yakın, daha sempatik ilişkiler içerisinde olacağız. Hayatlarımızda 18 yıl önce neler yaşadık? Bu konuların üzerinden tekrar geçeceğiz. Ancak o zamanki tutum ve davranışlarımız şimdikiyle muhakkak aynı olmayacak.

Ay düğümleri transitinin burçlara etkileri

Koç ve Yükselen Koç: Yakın çevreniz, kuzenleriniz, kardeşlerinizle ilgili deneyimler yaşayabilirsiniz. Onların fikirlerine daha çok kulak verebilirsiniz. Objektif bakış açısına sahip olabilirsiniz. Belki de siz onların gelişimleri için destekte bulunabilirsiniz. Yazı yazma yeteneğiniz, sözlü ifade biçiminiz ya da el becerilerinizle öne çıkabilirsiniz. Bu süreçte bol bol kısa seyahat edebilir, kısa eğitimler alabilir, ticaret konularında şanslı olabilirsiniz.

Haberin Devamı

Ay düğümleri ve yepyeni bir döngü

Boğa ve Yükselen Boğa: Parasal konular gündemde olacak. Kazançlarınız için çabalamanız gerek. Dış kaynaklardan beklemek yerine kendiniz bununla ilgili deneyimler yaşayabilirsiniz. Para kazanma alışkanlıklarınız değişebilir. Bununla ilintili olarak işlerinizle alakalı değişimler, gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayat bu dönem daha meraklı ve daha araştırmacı olursanız, size para kazanacağınız yeteneklerinizi keşfettirerek, kendi kazançlarınızı yaratabilirsiniz mesajını veriyor.

İkizler ve Yükselen İkizler: İkili ilişkilerden ziyade kendinize, kendinizi ifade biçiminize odaklanacağınız bir süreç olacak. Dış görünüşünüz ve kimliğiniz değişebilir. Kendinizi her konuda geliştirerek yeniden yapılandıracağınız bir sürece adım atıyorsunuz. İkili ilişkileriniz, ortaklıklarınız değişime uğrayabilir. Hayat da zaten bunlardan biraz uzaklaşıp kendi iç benliğinize dönmenizi, yeni fikir ve bakış açıları kazanmanızı istiyor.

Haberin Devamı

Yengeç ve Yükselen Yengeç: İçinize döneceğiniz bir dönem başlıyor. Çevrenizdekileri gözlemleyebilir, insanlardan gördüğünüz değeri sorgulayabilirsiniz. Meditasyon, şifa gibi tekniklerle hem bedensel hem ruhsal sağlığınıza yatırım yapabilirsiniz. Hayat, manevi boyutta farklılaşmanızı, ruhsal değişimi kucaklamanızı istiyor. Arka planda kalarak göz önünde olmak istemeyebilirsiniz. Bu süreç ilerleyen yıllarda planlarınızı ortaya koyabilmeniz için düşünme fırsatı sunuyor.

Ay düğümleri ve yepyeni bir döngü

Aslan ve Yükselen Aslan: İkili ilişkilerinizden, varsa çocuklarınızdan biraz fırsat bularak sosyalleşmeyi ve hedeflerinizi gerçekleştirmeyi deneyimleyebilirsiniz. Sosyal ortamlarınızda değişimler söz konusu olabilir. Yeni ortamlara girip yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Arkadaşlarınızın desteğiyle hobilerinizi kazanca dönüştürebilirsiniz. Bu dönem yeteneklerinizi keşfederek hayallerinize ilerlemelisiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Aile ve kariyer arasında yaşanacak bu transitte, daha çok görünür olabilirsiniz. Kariyerinizde parlamanız için yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Toplumda öne çıkabilirsiniz. İş değişikliği yaşayabilir, terfi alabilirsiniz. Kendi işinizi yapmaya başlayabilirsiniz. Öğrenmeye daha eğilimli olabilirsiniz. Bu süreç aile ve kariyer arasındaki dengeyi iyi kurarsanız yıldız gibi parlayabileceğiniz yeni fırsatlar getiriyor.

Terazi ve Yükselen Terazi: Hayat sizi bilgiye, felsefeye, inanca ve uzak yolculuklara yönlendiriyor. Yarım kalmış eğitimlerinizi, yurt dışı ile bağlantılı işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bu konularda yakın çevrenizin desteğini de alabilirsiniz. Daha çok okuyarak, yeni eğitimler alabilir, kendinizi geliştirebilirsiniz. Yakın çevrenizden daha uzak bir yere belki de yurt dışına taşınabilirsiniz.

Ay düğümleri ve yepyeni bir döngü

Akrep ve Yükselen Akrep: Dış kaynaklar, vergi, miras, ortak kazançlar gibi konularda deneyimler yaşayabilirsiniz. Şimdiye dek kazançlarınız için kendiniz mücadele ettiniz. Artık evren size dış kaynaklardan gelen paraları da yönetmeniz konusunda talepte bulunuyor. Sizi işbirliklerine davet ediyor. Yine bu dönemde gizemli, okült konulara eğilebilirsiniz. Bu konularla ilgili eğitimler alabilirsiniz. Danışmanlık verebilirsiniz. Bilgilerinizi insanlarla paylaşabilirsiniz. Bu süreç sizi elinizdeki bilgiyi sadece kendinizde tutmayıp diğer insanlarla da paylaşmanız için teşvik ediyor.

Yay ve Yükselen Yay: İkili ilişkiler, ortaklık ilişkileri alanlarında deneyimler yaşayabilirsiniz. Partnerinizle ve ortaklarınızla işbirliği içerisinde olmayı öğrenebilirsiniz. Fikirlerinizde ısrarcı olmaktan uzaklaşarak, dengeli olmayı, başka fikirlere saygılı olmayı deneyimleyebilirsiniz. Uzun ilişkiler, evlilik gibi fırsatlar da söz konusu. Bu süreç her tür ikili ilişkinin şans getireceğinin sinyallerini veriyor.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Gündelik hayatınız, iş hayatınız, sağlığınızla ilgili aksiyonlar almanız gerekebilir. Bu süreç iş konularında hareketli olmanız, hizmet etmeniz için teşvik edecek. Daha aktif olabilirsiniz. İş hayatınız, birlikte çalıştığınız insanlarla ilgili değişimler söz konusu olabilir. Eski fikirlerinizi, düşünce kalıplarınızı kırabilirsiniz. Belki bir evcil hayvan sahibi olabilirsiniz.

Ay düğümleri ve yepyeni bir döngü

Kova ve Yükselen Kova: Bu dönem sosyal çevrenizden sıyrılarak, sevdiğiniz kişiyle çocuklarınızla, hobilerinizle daha fazla ilgilenmeniz için yön gösteriyor. Hayattan keyif aldığınız şeylerin neler olduğunu sorgulayacağınız bir süreç olacak. Yeni aşklar önünüze gelebilir. Evliyseniz çocuk sahibi olabilirsiniz. Çocuk sahibi olanlar ise çocuğu ile daha aktif ve verimli zamanlar geçirebilir.

Balık ve Yükselen Balık: Bu süreç kariyer sebebiyle ihmal ettiğiniz ailenizle daha fazla vakit geçirmeniz gerektiğine dikkat çekiyor. Ev değişikliği yapabilir ya da evinizde tamirat, onarım gibi işlerle meşgul olabilirsiniz. Gayrimenkul yatırımları yapabilirsiniz. Aile köklerinizle ilgili sorunların çözümüne inebilirsiniz. Onlarla empati kurabilir, olaylara daha objektif bir bakış açısıyla yaklaşabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder