Gözde Hatunoğlu Adalar'da sinema keyfi
HABERİ PAYLAŞ

Adalar'da sinema keyfi

İBB ve FilmKoop iş birliğiyle düzenlenen ‘Sinemada’ günleri, Büyükada Atatürk Meydanı, Büyükada Taş Mektep, Heybeliada Pazar Meydanı, Kınalıada İskele Meydanı ve Burgazada Eski İskele Meydanı’nda 16 Temmuz’a kadar devam edecek. Etkinlikler arasında söyleşiler ve atölyeler de yer alıyor.

BURAY, TURNESİNE HARBİYE’DEN BAŞLIYOR

Buray, yaz boyunca İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Bodrum, Çeşme, Adana gibi Türkiye’nin birçok bölgesinde dinleyiciyle buluşacak. Başarılı şarkıcı, yaz turnesine bugün, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’yle başlıyor. Biletleri Biletix ve Passo’da.

Haberin Devamı

KARSU, ÇEŞME’DE

Son yılların en etkileyici seslerinden, piyanist, besteci ve şarkıcı Karsu, 20 Temmuz’da, Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda anlamlı bir konser verecek. Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak gerçekleşecek konserde Karsu, şarkılarını bu defa eğitimde fırsat eşitliği için söyleyecek.

EDA BABA’DAN YENI TEKLİ: ‘KİM BİLİR’

Hem kendi besteleri hem de yeniden yorumladığı şarkılarla sevilerek dinlenen Eda Baba, yeni teklisi ‘Kim Bilir’ ile tüm dijital platformlarda yerini aldı. Şarkı, sıcak vokalleri ve sürpriz akustik enstrümanlarıyla dinleyicisini dansa davet ediyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder