Gözde Hatunoğlu Arter’den çocuklara özel atölyeler
HABERİ PAYLAŞ

Arter’den çocuklara özel atölyeler

Arter’in çocuklara özel atölyeleri şubatta da devam ediyor. 3-11-18 ve 25 Şubat’ta düzenlenecek atölyelerin biletlerine Arter’den ve internet sitesinden ulaşılabilir.

Müze Gazhane’de sergiye devetlisiniz

Birçok ülkede ‘VR Future: Virtual Landscapes’ adıyla eş zamanlı gerçekleşecek sergi, İBB Kültür AŞ’nin desteği ile Müze Gazhane’de görülebilir. Katılım ücretsiz.

BENZERSİZ BİR DİJİTAL DENEYİM

Sanatçı Mehmet Ünal tarafından tasarlanan, sanat ve teknolojiyi buluşturan dijital eser ‘Moment’i Sigorta Genel Müdürlük binasında ziyaret edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Kundura Sinema’da film şenliği

Kundura Sinema’nın klasikleri, 4K kalitesinde restore kopyalarıyla izleme deneyimi sunan film programı Pazar Sinema Kulübü başlıyor. biletler www.beykozkundura.com’da.

Kuklalı Nasreddin Hoca seyircisini bekliyor

Işıl Kasapoğlu’nun yönettiği kukla oyunu ‘Nasreddin Hoca’da; Taner Ölmez anlatıcı, Serkan Keskin Nasrettin Hoca rolünde. Şubat biletleri satışa çıktı bile.

MÜSLÜM GÜRSES KLASİĞİNE YENİ YORUM

Sena Şener, Pasaj Müzik etiketli yeni teklisi ‘İtirazım Var’ı tüm dijital müzik platformlarında yayımladı. ‘İtirazım Var’ın yeni düzenlemesi Sena Şener’e ait.

Dilhan Şeşen’den yeni albümün ilk teklisi geldi

Dilhan Şeşen’in martta yayınlayacağı albümünün ilk teklisi ‘Onca Şeye Koş’ dinleyicileriyle buluştu. Şarkı, sıcak rock tınılarına sahip.

HAFTANIN KİTAPLARI

ADİ BEDENLER

20. yüzyıl Avrupa yazınının en uç isimlerinden Evelyn Waugh’un ‘Adi Bedenler’ adlı romanı, kaleme aldığı ve ekmek teknesi olarak gördüğü hatıraları gümrüğe takılıp yakılan, başına gelen trajikomik hadiseler sonucu nişanlısı Nina ile bir türlü evlenemeyen Fenwick-Symes’ın maceralarını anlatıyor. Symes hesapta olmayan bir kaderin eline düşmüş olarak karşımızda.

SİNEMANIN DÜNÜ

Ülke sinemalarının biçimlenmesine zemin olan siyasal gelişmelerden sinema salonlarının atmosferine; izleyicinin kültürel ve sınıfsal konumundan filmlerin izleyicinin niteliğinin ve kimliğinin oluşmasındaki etkisine dek pek çok konuya değiniyor. Yönetmen, senarist, oyuncu… Kısacası bu sanata gönül veren herkesin oynadıkları tarihsel rollerden bahsediyor okura.

Haberin Devamı

KARİZMATİK LİDERLİK

Genel kabule göre, ya doğuştan karizma vardır ya da yoktur. Kevin Murray’nin kitabı karizmanın çok yönlü yapısını, kurumsal yapılarda aranan liderlik vasıflarıyla birlikte ele alarak konuya farklı bir ışık tutuyor. ‘Karizmatik Liderlik’ günümüz koşullarında yüksek performans motivasyonunu anlamak açısından dikkate alınması gereken bir kitap.

DÜNYAYI ARDINDA BIRAK

Birbirine yabancı iki aile ve beklenmedik olayların girdabında giderek bilinmezliğe ve dehşete savrulan bir hafta sonu... Rumaan Alam’ın gerilim dolu bu ödüllü romanı, ebeveynliğin, ırkın ve toplumsal sınıfların karmaşıklığını keskin bir dille ele alıyor. ‘Dünyayı Ardında Bırak’, kriz anlarında en yakın bağların nasıl yeniden şekillendiğini irdeleyen bir eser.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder