Gözde Hatunoğlu Red Bull 64 Bars geliyor
HABERİ PAYLAŞ

Red Bull 64 Bars geliyor

Hip hop ve rap alanında en yeteneklilerin kendisini diğerlerinden ayırdığı doğaçlama rap serisi Red Bull 64 Bars; dünya sahnelerinden sonra şimdi Türkiye’de. Özellikle genç kitlenin favorisi olan rap müziğinde yepyeni bir akım yaratacak Red Bull 64 Bars serisinin ilk isimleri Ceza, Khontkar, Baneva ve Motive olacak. 2022 boyunca devam edecek seri 16 Şubat itibariyle Red Bull TV’de hip hop severlerle buluşacak.

Red Bull 64 Bars geliyor

Ezgi Aktan ‘Kış Gibisin’ diyor

Ezgi Aktan’ın Ada Müzik üzerinden yayınlanan, 2022 yılının ilk teklisi ‘Kış Gibisin’, albümün en melankolik şarkısı. Söz ve müziği sanatçının kendisine ait olan şarkıyı tüm dijital platformlardan dinleyebilirsiniz. YouTube’dan izleyebileceğiniz çok da güzel bir klibi var!

Haberin Devamı

Red Bull 64 Bars geliyor

Wallender serisi hız kesmiyor

İsveçli yazar Henning Mankell’in kaleme aldığı ‘Komiser Kurt Wallander’ serisinin altıncı kitabı ‘Beşinci Kadın’ raflarda yerini aldı. 10 kitaptan oluşan seri, Ayrıksı Kitap ile polisiye tutkunlarıyla buluşmaya devam ediyor. Serinin tüm kitapları ilk kez sırayla eksiksiz yayımlanıyor. Polisliği bırakmayı düşünen Kurt Wallander’in macerası aksiyon tutkunlarını kendisine hayran bırakacak.

Buray ve İlkay Sencan’dan ‘Deals With The Devil’ yayında

Sözleri İsveçli söz yazarları tarafından kaleme alınan, İlkay Sencan'ın kendi sound’larını harmanladığı ‘Deals With The Devil’ parçasının sözlerindeki karanlığı, dikkat çekici ve karakteristik vokaliyle eğlenceli hale getiren Buray, zamana meydan okuyacak ölümsüz bir şarkıya hayat verdi. Parçanın klibinde, Dante’nin ‘İlahi Komedya’sından uyarlanan ‘Inferno’dan esinlenildi. Tüm dijital platformlarda!

Red Bull 64 Bars geliyor

Sunay Akın ile Ayvalık Belgeseli yayında

Zeytinin yarattığı kültürün kuşaklar boyu yaşaması için Komili’nin katkılarıyla hazırlanan, izleyenleri Ayvalık’ın kent kültürüne bir yolculuğa çıkaran Terzihane Yapım imzasıyla, Sunay Akın ile Bilginin Işığında: Ayvalık Belgeseli yayında! Yemyeşil zeytin ağaçları, masmavi denizi ve leziz yemekleriyle Ege’yi yaşatan belgesel, mitolojiden mübadeleye, hasattaki insan manzaralarından kentte yaşamış sanatçılara Ayvalık’ın bilinmeyen anlamlı hikayelerini Sunay Akın’ın eşsiz anlatımıyla sunuyor.

Red Bull 64 Bars geliyor

dekk’te müzik ve aşka doyacaksınız

Eğlence ve deneyim merkezi olan dekk’te, Sevgililer Günü haftası dopdolu geçecek. Her yaşa ve zevke alternatif sunan dekk, müzik, buz pateni ve birbirinden çeşitli gastronomi lezzetlerini bir arada sunacak. ‘Eski Sevgili Pazarı’nda açık havada müzik keyfine kadar birçok etkinlik dekk’te sizleri bekliyor. Detaylar ‘https://www.instagram.com/dekkistanbul/’ adresinde.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder