Gözde Hatunoğlu Yaşlı Amca konser serisi başlıyor
HABERİ PAYLAŞ

Yaşlı Amca konser serisi başlıyor

Geçtiğimiz yıl ‘Keşke Herkes’ adını verdikleri albümleriyle dinleyiciden tam not alan ‘Yaşlı Amca’, 2023 yılını Türkiye’nin dört bir yanında verecekleri konserler; son albümden yeni klipler ve sürpriz çalışmalarla geçirmeye hazırlanıyor. 19 Mart’ta başlayacak ve 24 Haziran’a kadar sürecek konser takvimine grubun sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

Çığlık VI vizyonda!

Haftanın vizyonu hareketli. Yıllardır merakla beklenen, ‘Çığlık’ serisinin son halkası ‘Çığlık VI’, İrlanda’nın Oscar adayı ‘Sessiz Kız’, Adam Driver’ın başrolünde yer aldığı bilim kurgu ‘65’ ve yerli yapımlar ‘Uçuş 811’le ‘Ne Olacak Halim’ filmleri salonlarda seyirciyle buluşmayı bekliyor

Haberin Devamı

Nakış sanatçısı Leyla Aslan’dan ilk kişisel sergi

Düzenlediği atölyelerle ülkenin dört bir yanında eğitim veren ve kasnağa işlediği masal gibi görüntülerle dikkat çeken nakış sanatçısı Leyla Aslan’ın ilk kişisel sergisi Ankara CerModern Hub’da 26 Mart’a kadar görülebilir.

GENÇ CAZ+ BAŞVURULARI BAŞLADI

İstanbul Caz Festivali’nin gelenekselleşen bölümü Genç Caz+, yaratıcı genç müzisyenleri desteklemeye devam ediyor. ‘Genç Caz+’ caz, funk, R&B, neo-soul, elektronik müzik, hip-hop ve türler arası doğaçlama içeren müzikler yapan tüm gençlerin başvurularını bekliyor.

HAFTANIN KİTAPLARI

TÜKETİCİ HAYAT

Akışkan modernitenin gelmesiyle birlikte, üreticiler toplumu tüketiciler toplumuna dönüşmüştü. Zygmunt Bauman, tüketimci tutum ve davranış kalıplarının sosyal yaşam siyaseti ve demokrasi, topluluklar ve ortaklıklar, kimlik inşası, bilginin üretimi ve kullanımı ve değer tercihlerinin görünüşte bağlantısız çeşitli yönleri üzerindeki etkisini inceliyor.

DENİZKIZI EFTALYA

Bilen Işıktaş, kapsamlı araştırmasında Türkiye’nin ilk assolistinin yaşam öyküsündeki sis perdesini aralıyor: Bir Rum kızı nasıl en büyük yıldızlardan birisi haline geldi? Osmanlı’nın çö zülüşü nden Cumhuriyet’in modernleşme sürecine uzanan günlere nasıl tanıklık etmişti? Dönemin sosyal, kültürel arka planında, gündelik yaşamında neler oluyordu?

Haberin Devamı

ASİL KÜF

‘Asil Küf’, Göknur Gündoğan’dan bir ilk roman. Geçen yıllar, yıllanmış arkadaşlıklar ve aşklar. Hayal kırıklıkları, yalnızlıklar, eksiklikler… Sınırlar yok olduğunda, insanların ömrüne incelikler ve tesadüfler değdiğinde tıpkı asmanın o tuhaf yaşam döngüsünün her martta müjdelediği gibi gerçekten de bir mucize olur mu? Alkol dostunuz değildir.

YUMUŞAKLIĞIN GÜCÜ

Fransız filozof ve psikanalist Anne Dufourmantelle, okurla buluşturulan ‘Riske Övgü’ kitabından sonra yeni eseriyle, Sinan Oruç ve Samet Yalçın’ın özenli çevirisiyle okurla buluşan ‘Yumuşaklığın Gücü’ okuru eğiten, yatıştıran, rahatsız eden, her an dokunan bir metin. ‘Yumuşaklığın Gücü’ adından da anlaşılacağı gibi yumuşak bir kitap olmak gibi inanılmaz bir hünere sahip.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder