Hakan Çelik Gelecek şimdiden hazır
HABERİ PAYLAŞ

Gelecek şimdiden hazır

Konsept araçların boy gösterdiği Paris Otomobil Fuarı yakın geleceğin ulaşım modelleri hakkında güçlü fikir veriyor. Elektrikliler, hibrit araçlar ve otonom sürüş hayatımızın çok önemli bir parçası haline geliyor.

MERCEDES BENZ

Gelecek şimdiden hazır

Mercedes Benz, 2018 Paris Otomobil Fuarı’nda tamamen yenilediği B-Serisi, marka tarihinin en fazla satılan SUV ailesinin en yenisi GLE ve Mercedes-AMG markasının yeni modeli A 35 4MATIC’in dünya lansmanlarını gerçekleştirdi. Mercedes, Paris’te ayrıca; markanın en kompakt sedanı A-Serisi Sedan, yeni 6 silindirli motoruyla Mercedes- AMG GT 43 4MATIC+ 4-Kapılı Coupe, smart’ın 20. yılına özel tasarlanan smart forease, Mercedes-Benz EQ markasının ilk yüzde 100 elektrikli modeli EQC ve 1937 model rekortmen W 125’den esinlenilerek üretilen EQ Silver Arrow modellerini de ilk defa bir otomobil fuarında meraklıları ile buluşturdu.

Haberin Devamı

A SEDAN GELİYOR

Mercedes-Benz Türk Otomobil Grubu İcra Kurulu Üyesi Şükrü Bekdikhan, “2019 yılında Türkiye’de satışa sunacağımız A-Serisi Sedan ve Yeni B-Serisi ile Premium kompakt sınıfta başlattığımız yüksek kalite, konfor ve teknoloji standartlarını daha geniş kitleler ile buluşturacağız. EQC modelimiz ile de yüzde 100 elektrikli mobiliteye adım atacağız” şeklinde konuştu.

PEUGEOT

Gelecek şimdiden hazır

Peugeot, Ğaris’te üç dünya tanıtımı gerçekleştiriyor. Yeni 508 SW, tamamen elektrikli ve otonom sürüş özelliğine sahip e-legend concept ilk kez yakından görülebilecek. Peugeot, Paris’te tanıtacağı Plug-In Hybrid motorlar gibi çözümlerle enerji dönüşümünde de öncülük üstleniyor.

SKODA

Gelecek şimdiden hazır

Skoda, Paris’te sportif yüzünü sergiledi. Skoda, Kodiaq rs, Vision rs konseptinin, Karoq’un Scout ve Sportline versiyonlarının da örtüsünü burada kaldırdı.

RENAULT

Gelecek şimdiden hazır

Renault, premium ve paylaşımlı robot araç modeli konsept EZ-ULTIMO’nun dünya prömiyerini gerçekleştiriyor. EZ-ULTIMO, elektrikli, internet bağlantılı ve otonom bir robot otomobil. Bu model, paylaşımlı mobilite hizmetlerinin giderek önem kazandığı bir dönemde birinci sınıf mobilite çözümü olarak öne çıkıyor. Renault, daha dinamik ve çekici çizgilere sahip yeni Kadjar’ın da ilk gösterimini Paris’te yapıyor.

Haberin Devamı

Gelecek şimdiden hazır

Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş Rrenault’nun müşteri beklentisi ve tüketim alışkanlıklarının değiştiği bir dönemde otonom, elektrikli, paylaşımlı çözümler ile herkes için sürdürülebilir mobilite kavramını vurguladığının altını çizdi.

SMART

Gelecek şimdiden hazır

Paris Otomobil Fuarı’nda Smart markasının doğumunun 20. yılı için hazırlanan özel bir konsept olan Smart Forease de sergilendi.

BMW

Gelecek şimdiden hazır

Borusan Otomotiv’in türkiye distribütörlüğünü üstlendiği BMW, baştan aşağı yenilenen üç yeni modeli BMW 3 serisi Sedan, BMW X5 ve BMW Z4 ile Paris’e damga vurmaya hazırlanıyor. BMW, fuarda ayrıca 8 serisi, M5 competition ve daha uzun menzile kavuşan i3 ile i3s’i de otomobil tutkularıyla buluşturacak. Üçüncü nesil yeni BMW Z4 de ilk fuar tanıtımını Paris’te yapacak. BMW’nin elektrikli modeli i3 ve i3s de daha uzun menzil sunan 120Ah batarya kapasitesine sahip versiyonları ile ilk kez paris’te sergilenecek.

LEXUS

Premium otomobil üreticisi Lexus, Paris’te birçok yenilikle şov yaptı. Lexus, yeni Lexus RC coupe’nin dünya prömiyerini gerçekleştirdi. RC’nin yanı sıra tamamen yenilenen lüks sedan ES’nin Avrupa prömiyerini de yapan Lexus, Paris’te yeni crossover modeli UX’i ve limitli üretime sahip olacak süper coupe LC’nin Yellow Edition versiyonunu sergiledi.

Haberin Devamı

Gelecek şimdiden hazır

Yellow Edition versiyonu, Lexus’un devrimci kendi kendini şarj eden çok aşamalı hibrit sistemine sahip LC 500h’de ve 464 HP güç üreten V8 benzinli atmosferik motorlu LC 500’de sunulacak.

HYUNDAI

Gelecek şimdiden hazır

Hyundai tasarım merkezi ve N motorsport departmanı, 2018 Paris Otomobil Fuarı’nda ziyaretçilerle birbirinden heyecan verici modellerini paylaştı. İlk kez ziyaretçilerin beğenisine sunulan i30 Fastback N ve 25 farklı kişiselleştirme imkanı sunan i30 N option ile özellikle genç kullanıcıların ilgisini çekmeyi hedefleyen Hyundai, Le Fil Rouge konseptiyle de gelecekteki tasarımları hakkında ipuçları sundu.

FERRARI

Gelecek şimdiden hazır

Ferrari’nin Monza SP1 ve SP2 modelleri fuarda tanıtıldı. Bu iki özel otomobil, 50’li yıllardaki Ferrari modellerinden ilham alınarak tasarlandı. SP1 ve SP2, çok özel müşteriler ve koleksiyonerlere hitap eden ileri teknoloji özellikleriyle dikkat çekiyor. Otomobiller, 6.5 litrelik, 810 beygir güç üreten V12 motora sahip. Araçlar 0’dan 100 kilometreye 2.9 saniyede ulaşıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder