Hakan Çelik Gözü liderlikte
HABERİ PAYLAŞ

Gözü liderlikte

Şimdiye kadarki ‘En iyi Renault’ iddiasıyla Türkiye’de 1 Haziran’dan itibaren satışa sunulacak olan Austral modeli C-SUV segmentinde birinciliği hedefliyor.

Gözü liderlikte

Yeni Austral, bugüne kadarki en iyi Renault olma iddiasıyla 1 Haziran’da Türkiye’de satışa sunuluyor. Renault’nun SUV kategorisindeki temsilcisi ve değişen kalite anlayışının en somut göstergesi Austral, daha dinamik ve sportif Techno Esprit Alpine versiyonuyla ilk kez sunuluyor. Austral, yeni nesil CMF-CD platformunu kullanan ilk Renault modeli.

Haberin Devamı

Gözü liderlikte

Yeni Austral’daki 160 beygir 12V mild hybrid motor, 1.600 ile 3.250 d/d aralığında 270 Nm maksimum tork kullanıma sunuyor ve ortalama 6.3 lt/100 km yakıt tüketirken 142 gr/km’lik CO2 emisyon değerlerine imza atıyor.

Yeni modelin sağlamlaştırılan gövdesi ile yana yatma eğilimleri iyileştirildi ve şasi, konfor/verimlilik/tepki oranı için daha hafif ve daha sağlam hale getirildi. 160 beygir mild hybrid motor seçeneği ile Türkiye’de kullanıcılarla buluşacak olan yeni Austral, 20 farklı gelişmiş sürüş destek sistemi, 12.3 inç dijital gösterge paneli ve 9 inç bilgi-eğlence sisteminden oluşan 564 cm2 openR ekranları, multi-sense teknolojisi, 16 cm ileri geri hareket edebilen arka koltuklarıyla sürüş konforunu üst seviyeye taşıyor.

Gözü liderlikte

Renault Austral lansmanı, “Bu Yolculuk Senin” mottosuyla Türkiye’nin en büyük adası Gökçeada’da gerçekleşti. Sürüş rotasındaki tüm alanlar Renault’nun yeni modeli Austral’in ruhuna uygun olarak tasarlandı.

Sıra dışı bir lansmanla Çanakkale Gökçeada’dan Türkiye yollarına çıkan yeni Renault Austral, lansmana özel 1 milyon 190 bin TL fiyatıyla 1 Haziran’dan itibaren Renault yetkili satıcılarında kullanıcılarla buluşacak.

Gözü liderlikte

EN POPÜLER SINIF

MAİS A.Ş. Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, “SUV gövde tipi ve C-SUV alt segmenti Türkiye’de her geçen gün güçleniyor. Bugün Türkiye’de satılan her 2 araçtan 1’ini C segmenti modeller oluştururken, en çok satılan gövde tipinde de SUV modeller yer alıyor. Bugüne kadarki en iyi Renault olarak konumlandırdığımız, ayrıca AUTOBEST jürisinin “2023 Avrupa’nın Satın Alınacak En İyi Otomobili” ödülüne layık gördüğü yeni Renault Austral ile C segmentindeki hakimiyetimizi güçlendiriyoruz. Türkiye’de daha sportif Esprit Alpine donanımıyla satışa sunulan ilk model olma özelliğine sahip yeni Renault Austral ile C-SUV segmentinde liderliği hedefliyoruz” ifadelerini kullandı. Koltuk sırası 16 cm kaydırıldığında, daha geniş bir bagaj alanı elde ediliyor. Koltuklar gerideyken bagaj hacmi 500 dm3 VDA olup, arka koltuk sırası katlandığında bagaj hacmi 1.525 dm3 VDA’ya kadar çıkabiliyor. Austral’daki toplam saklama alanı yaklaşık 35 litreye ulaşıyor.

Haberin Devamı

Gözü liderlikte

SONBAHARDA TÜRKİYE’DE

Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörü olduğu BMW, içten yanmalı ve tamamen elektrikli motor seçeneklerinin bir arada sunulduğu yeni BMW 5 Serisi Sedan’ı tanıttı. Business sedan segmentinin öncüsü 5 Serisi, 50 yılı aşan model tarihindeki sekizinci nesliyle yine standartları belirlemeye hazırlanıyor. Yılın üçüncü çeyreğinde ön siparişe açılacak BMW’nin en güncel tasarım diliyle yorumlanan yeni BMW 5 Serisi Sedan, 2023’ün son çeyreğinde Borusan Otomotiv yetkili satıcılarındaki yerini alacak. BMW Group, Yeni BMW 5 Serisi Sedan’ı içten yanmalı motor seçeneklerinin yanında ilk defa tamamen elektrikli olarak da otomobil severlerin beğenisine sunuyor.

Haberin Devamı

Gözü liderlikte

Yeni BMW 5 Serisi Sedan’ın iç mekanı, sürücü odaklı tasarımıyla öne çıkan BMW Curved Display (kavisli ekran) ile misafirini karşılıyor. 12.3 inçlik bilgi ekranını 14.9 inç büyüklüğünde multimedya ekranı tamamlıyor. BMW Curved Display sayesinde otomobilin içindeki fiziksel düğmeler en az seviyeye indiriliyor. Modelin en güçlü versiyonu BMW i5 M60 xDrive iki elektrik motoru sayesinde 601 beygir güç ve 795 Nm tork üretiyor. M Sport Boost teknolojisi ile otomobilin motor torku anlık olarak 820 Nm’ye kadar çıkabiliyor. Böylelikle BMW i5 0-100 km/s hızlanmasını 3.8 saniyede tamamlıyor. BMW i5’in diğer tamamen elektrikli versiyonu eDrive40 ise 340 beygir güç ve 430 Nm tork üretiyor. Bu modelin 0-100 km/s hızlanması sadece 6 saniye olarak gerçekleşiyor. Yeni BMW i5 eDrive40, 582 km’ye varan bir menzile sahip olup, 200 kW DC Şarj teknolojisi ile 29 dk’da yüzde 80 batarya doluluğuna ulaşıyor. BMW 5 Serisi’nin en çok tercih edilen dizel motor seçeneği de ürün gamında yerini alıyor. BMW 520d xDrive’da kullanılan dört silindirli 2 litre hacmindeki dizel ünite 197 beygir güç ve 400 Nm tork üretiyor.

Gözü liderlikte

KÜÇÜK SINIFA YENİ HEYECAN

Opel’in son 2 yılda Almanya’da sınıfının en çok satan otomobili, Türkiye’de 2023’ün ilk 4 ayında en çok satılan Opel modeli olma başarısını gösteren Corsa, yenilendi. 2023 bitmeden yollarla buluşacak olan yeni Corsa, dış tasarımda Opel Vizör marka yüzü ve yeni arka tasarıma sahip olacak. İç tasarım ise Qualcomm Technologies’in Snapdragon Kokpit Platformu’na dayanan kokpit, 10 inç’e kadar büyük renkli dokunmatik ekrana sahip yeni bir bilgieğlence sistemiyle daha dijital bir hale getiriliyor. Corsa Elektrik ayrıca, 115 kW/156 HP ve 402 kilometreye kadar menzile (WLTP) sahip yeni bir elektromotora kavuşuyor.

Gözü liderlikte

İSTANBUL’A YENİ TAKSİ ALTERNATİFİ

Citroen, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) başlattığı taksi dönüşüm projesinde Jumpy Spacetourer modeli ile yerini alıyor. Geniş iç hacmi ve sessiz motoruyla İstanbulluların ulaşım ihtiyaçlarına konfor katacak Jumpy Spacetourer, engellilere uygun karoseri ve TSE onaylı üstyapılara uygun tasarımı ile ‘Geniş ve Lüks Aile Taksisi’ kavramını şehir hayatına kazandıracak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder