Hakan Çelik Lüks Çin markası Türkiye'de
HABERİ PAYLAŞ

Lüks Çin markası Türkiye'de

Çin’in en büyük otomotiv şirketlerinden Dongfeng çatısı altında yer alan, premium elektrikli otomobil üreticisi Voyah, Türkiye’de 35 yılı aşkın otomotiv sektörü tecrübesiyle faaliyet gösteren Marcar Otomotiv tarafından temsil edilmeye başlandı.

Lüks Çin markası Türkiyede

 

KONFOR VE GÜVENLİK

Çinli Voyah, Türkiye’ye ilk aşamada yaklaşık 5 metre uzunluğundaki premium elektrikli SUV modeli Free ile 4 milyon 550 TL’den başlayan ön sipariş fiyatıyla giriş yapıyor. 20 inçlik jantların üzerinden yükselen dikkat çekici tasarımıyla Voyah Free, otomotiv sektöründeki en yeni konfor ve güvenlik teknolojilerini üst düzey sürüş deneyimi arayanların kullanımına sunuyor.

Haberin Devamı

500 KM MENZİL SUNUYOR

2 elektrikli motoruyla 360 kW (488 HP) sistem gücü ve 720 Nm maksimum tork üreten, akıllı 4 çeker sisteminin de katkısıyla 0-100 km/s hızlanmasını 4.4 saniyede tamamlayabilen Voyah Free, WLTP normlarına göre 500 km’ye kadar elektrikli menzil sunuyor.

560 LİTRE BAGAJ HACMİ

Voyah Free’nin 560 litrelik bagaj hacmi, arka koltukların elektrikli olarak yatırılmasıyla 1320 litreye kadar genişletilebiliyor. Arkadaki bagaja ek olarak ön kaputun altında 72 litrelik ek bir bagaj alanı daha sunuluyor.

Lüks Çin markası Türkiyede

 

ELEKTRİKLİ YÜKSELİŞTE

Voyah’ın Türkiye distribütörlüğünü üstlenen Marcar’ın Yönetim Kurulu Başkanı Nevruz Çırak’la ortak bir karar alarak 2 sene önce ilk çalışmalarına başladıklarını ifade eden Marcar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Çırak, “Çinli markaların dünya çapında yükselişi devam ediyor. Premium elektrikli otomobil üreticisi Voyah markasını temsil etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Ön siparişe açtığımız Voyah Free modelimiz kısa sürede büyük ilgi gördü. Premium segmente Voyah Free ile yeni bir soluk getiriyoruz” dedi.

KASIM AYINDA TANITILACAK

Volkswagen Grubu bünyesindeki Çek markası Skoda, dördüncü nesil Superb modelini kasım ayında tanıtmaya hazırlanıyor. Klasik ilk modelin tanıtılmasından bu yana 90 yıl geçmesinin ardından yeni nesil Superb, önceki nesil gibi segmentinde ses getirmeye hazırlanıyor. Yeni Superb çarpıcı tasarımı ve geniş kabini, gelişmiş teknolojilerle bir araya getirecek. Yeni Superb, globalde 150-265 beygir arasında güçlere sahip üç benzinli, iki dizel ve bir plug-in hibrit motor seçenekleriyle sunulacak. İlk kez mild hibrit bir motorla donatılacak Superb modelinde, plugin hibrit versiyon 100 kilometrenin üzerinde sıfır emisyonlu menzili sağlayacak. Aks aralığı korunan yeni Skoda Superb, önceki nesle göre daha uzun ve yüksek olarak tasarlandı. Bu sayede tüm yolcular için baş mesafesi artarken bagaj hacmi de sedan için 645 litre, Combi için 690 litre oldu.

Haberin Devamı

Lüks Çin markası Türkiyede

 

BU ARACA ABONE OLMAK MÜMKÜN!

Türkiye otomotiv pazarının güçlü ve köklü markası FIAT; toplumun değişen ihtiyaçlarına yönelik yeni mobilite çözümleri ile uçtan uca ve en iyi müşteri deneyimi için mobilite çözümleri geliştirmeye devam ediyor. FIAT, 500e modeli ile başlattığı abonelik iş modeli ile bir ilk gerçekleştirilerek, otomobil kiralama sisteminde de farklı bir adım atıyor. SIXT iş birliği ile hayata geçen yeni otomobil abonelik sistemi ile farklı sektörlerde uygulanan abonelik modellerinde olduğu gibi otomobil kullanımında da kolaylık ve esneklik sağlıyor. Aboneliklerini başlatmak isteyen kullanıcılar; FIAT Türkiye’nin resmi web sitesi fiat.com.tr’deki mobilite menüsü altından başvurabilecek ya da FIAT’ın online satış kanalı, onlinefiat.com.tr üzerinden beğendikleri 500e modeli için rezervasyonlarını oluşturabilecek. Müşteriler, temmuz ayından itibaren, aylık 29 bin 900 TL + KDV’lik bedelle, 500e’ye abone olabilecek.

Haberin Devamı

Lüks Çin markası Türkiyede

 

ÇOCUKLARIN BİR HAYALİ VAR

Toyota tarafından düzenlenen ve çocukların hayal dünyalarını yansıtmalarını sağlayan ‘Hayalimdeki Araba’ resim yarışması sonuçlandı. Değerlendirmelerin sonucunda 8 yaş ve altı kategorisinde Ezgi Nisa Bingöl ‘Yenilebilir Toyota’m’ konulu resmi ile, 8-11 yaş kategorisinde Zehra Aktaş, ‘Gezen Müze Aracı’ konulu resmi ile, 12-15 yaş kategorisinde Nilüfer Eda Koca, ‘Mamut Arabam’ konulu resmi ile birinciliğe layık görüldü. Bununla birlikte Özel Eğitimliler kategorisinde de ‘Renkli Arabalarım’ resmi
ile Ali Alperen Çelik birinci seçildi. ‘Hayalimdeki Araba’ resim yarışması değerlendirmelerinin sonucunda her kategoride dereceye giren ilk 3 resmin sahibi çocuklar, mobilitelerini artıracak şekilde seçilen birbirinden değerli ödüller kazandılar.

Lüks Çin markası Türkiyede

Sıradaki haber yükleniyor...
holder