Hakan Çelik Yeni macera başlıyor
HABERİ PAYLAŞ

Yeni macera başlıyor

KONFORLU YOLCULUK

Ford’un yenilikçi elektrikli otomobil modellerinin öncüsü olan ve heyecanla beklenen Explorer, segmentindeki kuralları baştan yazarken Avrupa’da Ford markasının yeniden keşfedilmesinin yolunu açıyor. Orta boyuttaki crossover, iki sıra halinde beş kişilik koltuk düzeni ile ailelere tam donanımlı ve konforlu yolculuk sunuyor. Almanya’da tasarlanıp üretilen tamamen elektrikli yeni Explorer, iddialı bir dijital deneyim sunarak sürücünün ve yolcuların hareket halindeyken bağlantıda kalmalarına ve konforlu bir yolculuk yapmalarına yardımcı oluyor.

Haberin Devamı

Yeni macera başlıyor

25 DAKİKADA YÜZDE 80 ŞARJ

Explorer, 25 dakikada yüzde 10’dan yüzde 80’e hızlı şarj özelliği şerit değiştirme desteği ve masajlı sürücü koltuğu sayesinde özellikle uzun yolculuklarda ekstra konfor sağlıyor. 470 litrelik bagaj hacmi ve beş koltuğuyla Ford’un en yeni elektrikli otomobili, şehir içi ve şehir dışı yolculuklar için uygun bir sürüş iddiasıyla yola çıkmaya hazırlanıyor. Sürücü ve ön koltuktaki yolcu arasındaki 17 litrelik konsol, 15 inçlik bir dizüstü bilgisayar konulacak alan sağlarken; özel bir dolap ve akıllı bagaj kapağı Explorer’ı sınıfında yeni bir standarda çıkarıyor.

ÇOK YÖNLÜ BİR ALMAN

Mercedes Benz’in merakla beklenen yeni Sports Tourer modeli olan B-Serisi Türkiye’de satışa sunuldu. Sportif gövde orantıları, çok yönlü iç mekanı, modern sürüş teknolojileri ve güncel MBUX donanımı gibi özellikleriyle yenilenen B-Serisi, günlük yaşamın gereksinimlerini karşılama iddiasına sahip. B Serisi’nin iç mekanında 10.25 inçlik bir ekran yer alıyor. Karakteristik Mercedes- Benz tasarım unsuru olan üç yuvarlak türbin görünümlü havalandırma çıkışı, uçak tasarımlarına gönderme yapıyor.

Otomobilin baz versiyonunda bile zengin bir donanım seviyesi sunuluyor: Geri görüş kamerası, bilgi-eğlence ekranları, USB paketi ve napa deri direksiyon ilk bakışta göze çarpan donanımlar. Yeni B-Serisi’nin motorları güncellendi ve elektrikli hale getirildi. İlk hareket anı 48 voltluk entegre güç kaynağı ve 14 beygir/10 kW ek güç ile destekleniyor. 1.3 litrelik 163 beygir gücünde motora ve 270 Nm torka sahip otomobilin son hızı 223 km/h. Ortalama yakıt tüketimi 6.6 litre seviyesinde. 0’dan 100 km’ye hızlanma zamanı 8.4 saniye. Otomobilin Türkiye’deki başlangıç fiyatı 1 milyon 510 bin TL.

Haberin Devamı

Yeni macera başlıyor

KİŞİYE ÖZEL FİNANS MODELİ

Nissan Türkiye, Garanti BBVA iş ortaklığı ile müşterilerine kolay başvuru imkanı, hızlı değerlendirme süreçleri, rekabetçi koşullar sunacağı ‘Nissan Financial Services’i kamuoyuna duyurdu. 1 Nisan 2023 tarihi itibari ile Türkiye’de faaliyetlerine başlayan ‘Nissan Financial Services’, kişilere özel ödeme planı, minimum formalite ve sürekli değişkenlik gösteren pazar koşullarında sonuç odaklı hizmet anlayışı ile sektörde diğer rakiplerinden farklılaşmayı amaçlıyor.

Yeni macera başlıyor

BAŞKA BİR LİGE ÇIKTI

Toyota’nın her neslinde büyük ilgi toplayan ve birçok ödül kazanan Yaris modeli, önemli bir kilometre taşını daha geride bıraktı. Yaris, özellikle pandemiden sonra otomotiv sektörünü etkileyen üretim ve tedarik problemlerine rağmen tüm dünyada 10 milyonluk satış adedini aşmayı başardı. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de en çok aranılan modeller arasında bulunan Yaris, bu başarısıyla Corolla, Camry, RAV4, Hilux ve Land Cruiser gibi sekiz haneli rakamlara ulaşarak ‘efsane Toyota modelleri’ arasındaki yerini de aldı. Şu anda dördüncü nesliyle satışa sunulan Yaris, genişleyen ürün ailesiyle de daha farklı müşteri profillerine ve beklentilerine yanıt veriyor. Türkiye’de 2022’de satışa sunulan Yaris Cross, SUV tarzıyla ailenin müşteri portföyünü de genişletti.

Haberin Devamı

Yeni macera başlıyor

ÖZEL SERİ İLE VEDA EDİYOR

Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörü olduğu MINI’nin ürün gamındaki en özel modellerinden MINI Clubman, ilk tanıtıldığı yıla gönderme yaparak sadece 1969 adet üretilecek Final Edition versiyonuyla final yapmaya hazırlanıyor. Yeni MINI Clubman Final Edition Eylül ayında Borusan Otomotiv yetkili satıcılarında yerini alacak.

İlk defa 1969 yılında tasarlanan MINI Clubman, o dönemki tasarımcısı tarafından “İşlevsel olan şeylerin göze hitap etmediği algısı artık yok oldu” diyerek aracı tanımlayıp, zarif tasarımını ve kullanışlılığını vurguladı. Yeni MINI Clubman Final Edition Enigmatic Black, Nanuq White ve Melting Silver gövde renkleriyle, 1.5 litre ve 136 beygir gücünde motorla Türkiye’de satışa sunulacak.

Yeni macera başlıyor

Sıradaki haber yükleniyor...
holder