Mehmet Coşkundeniz Bu açıklama olmamış
HABERİ PAYLAŞ

Bu açıklama olmamış

Uzun süren bir mahkeme sürecinden sonra nihayet tazminat ve nafaka konusunda eski eşi İbrahim Kutluay ile anlaşıp boşanan Demet Şener, yeni aşkı Cenk Küpeli ile pek mutlu görünüyor. 2. sayfamızda yeni aşkı ile ilgili açıklamaları var.

Önce şu iddiayı yazmam gerek. Demet Şener’in, Cenk Küpeli’ye aşık olduktan sonra, sevgilisinin de isteğiyle boşanma anlaşması yaptığı söyleniyor. Uzun yıllar “Mahkeme karar versin” diye direten Şener’in aniden anlaşma yapması iddiayı doğrular nitelikte. Şimdi gelelim kafama takılan bir noktaya.

Haberin Devamı

Demet Şener sevgilisi için diyor ki; “Bence çok cesur. Beni, iki çocuğumu, bu durumu kaldırmak herkesin harcı değil.” Peki kaldırılmayacak hangi durum varmış? Bu ülkede kadınlar “çocuklu ve dul” etiketinden kurtulmak için bu kadar mücadele verirken, Demet Şener’in böyle ‘ezik’ bir açıklama yapması çok şaşırtıcı.

Üstelik, yıllar önce İbrahim Kutluay’dan kendisini Demet Şener ile aldattığı gerekçesiyle ayrılan Demet Akalın’ın “Ona bir teşekkür borçluyum. Düşünsene, ben çoluklu çocuklu, dul ve işsiz güçsüz kalabilirdim, seneler sonra” şeklindeki açıklamasını da haklı çıkarmıyor mu?

Bu açıklama olmamış

Boşanma işleri meşakkatlidir, hele hele çekişmeli boşanıyorsan bunu kaldırabilmek kolay değildir. Evet, Demet Şener zor boşandı ama sonunda artık bekar bir kadın. Yine açıklamalarına dönelim. Diyor ki; “Saklanmadan güzel bir aşk yaşıyoruz. Ben hayatımın hiçbir döneminde hiçbir şey saklamadım.”

Yeni bir aşka yelken açmış ama eski eşe gönderme yapmadan da duramıyor. İbrahim Kutluay’ın kendisi evliyken başladığı ilişkisini bir türlü açık etmemesini vurgulamaya çalışıyor. Bir daha soralım, neden?

Artık bir sevgilin var, tazminatını, nafakanı almışsın. Neden eski eşe gönderme? Sonra da “Bu süreci çok iyi idare ettiğime inanıyorum. Ben çok yıprandım, ama çocuklar açısından güçlü anne oldum. Hiçbir şeyi onlara yansıtmadım. Çocuklarıma verilmeyecek hesabım yok. Veremeyecek olanlar düşünsün.” diyor.

Şimdi yansıtmadın da o çocuklar büyüdüğünde bu göndermeleri, bu laf sokmaları internette bulup okumayacak mı? Demet Şener’e tavsiyem, geçmişi artık bir kenara bırakıp yeni ilişkisine odaklansın.

Haberin Devamı

Her aşk yenidir, her aşk benzersizdir. Hele hele yeni sevgiliyi eski eşle ya da eski sevgiliyle karşılaştırmak bir ilişkide yapılabilecek en büyük hatadır. Bir de zaten ilişkinin başındaki o heyecanlar sadece bir kez yaşanır. Bu heyecanı başka ayrıntılarla gölgelemenin alemi de yoktur.

INSTAGRAM'DAN ÇOK SIKILDIM

Ben daha çok Twitter kullanıyorum. Mesleğim gereği gündemi takip ediyorum ve bunu bana Twitter sağlıyor. Instagram ise story bölümü açıldıktan sonra iyice çığırından çıktı. Evet, ben de fotoğraf, video paylaşıyorum ama Instagram sanki insanların; kimin nerede, ne yaptığını öğrendiği ardından da dedikodusunu çevirdiği bir yer haline geldi.

Hele hele gün içinde 100’den fazla story atanlar var ki, ‘sessiz’ hale getirmekten ya da takipten çıkmaktan başka yol bırakmıyorlar insanda. Ha tabii bir de mecburen takibe alınan eş, dost, akraba var.

Paylaşımları kötü olmasına rağmen ‘kırılır, darılır’ diye takipten çıkamıyorsunuz. Fotoğrafını ‘like’ etmezseniz sitemleriyle karşılaşıyorsunuz. İyi de bu tür paylaşım siteleri aslında insanın özgürce kendini ifade ettiği yerler olarak ortaya çıkmadı mı?

Haberin Devamı

Şimdi resmen mahalle baskısı haline dönüştü. Takip etsen dert, etmesen ayrı dert. Allahtan bir iki yemek hesabı, gezi hesabı, alışveriş hesabı falan var da gün içinde 10 dakika da olsa Instagram’a bakmamı sağlıyor. Onlar da olmasa hiç çekilecek gibi değil.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder