Mehmet Coşkundeniz Domino etkisi
HABERİ PAYLAŞ

Kerem Tunçeri’nin başı bu ara dertte. İddialara göre; Aslı Enver ile ‘seviyeli’ bir ilişkiye başlayacakken tam da o sıralarda Instagram’daki bazı kadınlara attığı öne sürülen ‘seviyesiz’ mesajlar ortaya çıktı. Kerem Tunçeri iddiaları yalanladı ama Aslı Enver’in iletişimi kestiği, hatta telefonundan falan engellediği yazıldı.

“Ben yazmıştım” demeyi sevmem ama, Rafet El Roman, Instagram’da sahte bir hesapla erotik erotik konuşurken ifşa olunca Pazar Postası’ndaki köşemde DM’den yürümenin 8 püf noktasını anlatmıştım. İşte o yazının 7’nci maddesi aynen şöyleydi: “İki ya da daha fazla kişiye aynı dönemde mesajlar atıyorsunuz. Yüzde 99.9 olasılıkla o kişiler birbirini tanıyordur. Attığınız mesajları da birbirlerine göstereceklerdir.

Haberin Devamı

Siz de rezil olacaksınızdır.” Kerem Tunçeri’nin mesajlaştığı öne sürülen o iki kadın birbirini büyük olasılıkla tanıyordu. Zaten ifşa konusunda da birbirlerinden cesaret aldılar. Biz buna “İlişkilerde Domino Etkisi” diyoruz. Genellikle aldatma olaylarında yaşanır. Önce biri cesaret edip olayı açığa çıkarır, sonra “Aaaa demek ki ben yalnız değilmişim” diyerek diğerleri ortaya çıkar. Tıpkı birbiri üzerine yıkılan domino taşları gibi...

Bu arada bir gerçeğin altını çizelim, Kerem Tunçeri’nin attı iddia edilen o mesajlarda karşılıklı rıza var. Yani kadınlar gönüllü olarak konuşuyor, hatta flört ediyor. Zorlama yok, taciz yok. Özel yazışmaların ifşası da suçtur. Zaten Kerem Tunçeri bununla ilgili yargıya başvuracağını açıkladı. Bu işin hukuksal yanı ve herkesin hakkı. Ama işte bu durumlara da düşmemek gerekiyor.

Ben yazımı hatırlatayım, başlığı “DM’den yürürken batağa saplanmayın.” Google’da aratırsanız bulursunuz. Okuyun da, hele hele bu pandemi günlerinden herkes bol bol DM’den yürürken aynı şey başınıza gelmesin.

YENSiN PiDELER GELSiN KiLOLAR

Bu akşam sahura kalkılıyor ve yarın Ramazan ayı başlıyor. Herkes için hayırlı ve mübarek olsun, tutulan oruçların sevabı bol olsun. Ramazan denilince akla ne geliyor? Tabii ki pide... Evet, koronavirüs tehlikesi nedeniyle Ramazan pidesi satışı iftardan 2 saat önce bitirilecek.

Haberin Devamı

Belki iftarda fırından yeni çıkmış sıcak pide olmayacak ama sonuçta o sofraya pide konacak. Zaten evde kalmaktan dolayı epey kilo almış durumdayız. Buna bir de o leziz Ramazan pidesi eklenince halimiz ne olacak sevgili okurlar? Ben 3 ay önce sigarayı bıraktım. Zaten kilo alma dönemindeydim. Üstüne evden çalışmaya başlayınca iş iyice kontrolden çıktı. Şimdi pideye nasıl karşı koyacağım onu da bilmiyorum. Sanırım bu pandemi günleri biter bitmez birçoğumuz soluğu diyetisyende alacağız.

HAYVANLARA YAZIK ETMEYiN

Pandemi nedeniyle zorunlu olarak evde kalanların birçoğunun hayvan sahiplendiğini biliyorum. Bunun biraz da boşluktan kaynaklandığının farkındayım. Ama bu günler geçecek ve işlerimize döneceğiz. Peki o zaman sahiplendiğiniz hayvanlar ne olacak?

Hadi kedi bir derece, kendi başına birçok şeyini hallediyor. Ama ya o zavallı köpekler? Onları günde en az iki kez dışarı çıkarmak, gezdirmek zorundasınız. İşe başlayınca bunu yapabilecek misiniz? Lütfen bu dönemde gaza gelmeyin, bakamayacaksanız hayvan sahiplenmeyin, hayvanlara yazık etmeyin.

Haberin Devamı

SiZ KiMLE OLMAK iSTERDiNiZ?

Sosyal medyada, “Karantina günlerini kimle geçirmek isterdiniz?” diye anketler dolaşıyor. 6-7 grup yapılıyor, o gruplara da hayatta olan ve olmayan, bilimin, sanatın, müziğin, sinemanın, siyasetin ünlü isimleri yazılıyor. Ben bakıyorum, bakıyorum, kendime uygun bir grup bulamıyorum.

O zaman kendi listemi kendim yapayım dedim. Ama ben yaşayan isimlerden seçtim: Zuhal Olcay, Soner Olgun, Ekrem İmamoğlu, Aslı Enver, Zeki Demirkubuz, Ata Demirer ve etin adamı, kebap ustası Fikret Yılmaz. Sizin listenizde kimler olurdu?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder