Mehmet Coşkundeniz İhanete giden yol
HABERİ PAYLAŞ

İhanete giden yol

Masterchief yarışmasının iki şefi Hazer Amani ile Somer Sivrioğlu’nun çapkınlık haberleri gündemi epeydir meşgul ediyor. Hazer Amani’nin Sıla ile otomobil içindeki samimi görüntülerinin ardından eşi Deniz Mumcuoğlu ile boşanmak üzere oldukları yazıldı. Somer Sivrioğlu’nun da programın editörlerinden biriyle aşk yaşadığının ortaya çıkması üzerine eşi Asrı Sivrioğlu boşanma davası açtı.

“Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer” sözünü bilirsiniz. İyi yemek yapabilen erkekler de artık kadının kalbini kazanabiliyor. Bu iki şefimiz bekar olsaydı ve işleriyle kadınların kalbini kazanmış olsaydı kimsenin söyleyecek bir sözü yoktu elbette. Ama işin içinde buz gibi ihanet var. Ve bu olayda görüyoruz ki, ihanete giden yol şöhretten geçiyor. “Her şöhret olan eşine ihanet eder” demiyorum. Ama magazin hafızası şöhret olduktan sonra ilk iş başka aşklara yelken açanlarla dolu, bunu da hatırlatmak istedim.

Haberin Devamı

AŞK BULUR SENİ

En umudu kestiğin anda, bir daha sevemeyeceğini, sevilmeyeceğini düşündüğün anda, hayata küstüğün anda aşk bulur seni. “İnanmıyorum bulmaz” mı diyorsun? Oysa çok örneği var bunun. Sonuncusu da oyuncu Belit Özükan ile Sattas grubunun solisti Orçun Sunear’ın yaşadığı aşk. Belit, Instagram hesabında aşkının günlüğünü tutuyor. Son paylaşımına şöyle yazmış:

İhanete giden yol

“39 yaşına geldiğimde aşka inancım bitmemişti ama onu yaşayabileceğim bir insanın var olduğuna inancım tükenmişti. Kırılmıştım hayata bu yüzden. Biraz öfkeli, biraz boş vermiş biriydim. Tüm ezberlerimin bozulduğu 10 Ocak gününe dek. Ben yaşadığımız bu içten sevgi, saygı, dayanışma ve kahkaha dolu hikayeyi paylaşmaya devam etme kararı aldım. Umut olsun, aşkın gerçek ve de bir gün bizi mutlaka bulabilecek bir şey olduğunu anlatmaya, bu fikri yaymaya devam etmek istiyorum.”

Lütfen devam et Belit. Aşk, bu dünyada sarılabileceğimiz en büyük umut. Sen ve Orçun da bu umudun en canlı örneğisiniz.

ÖZGÜR ERKEK

Dancing Eros adlı blog’un kurucusu Vanessa Florence’ın önemli bir tespitini paylaşmak isterim.

“Özgür bir erkek, bir kadın için en korkutucu şeydir. Çünkü bir erkek özgür kaldığında, eğitilemez, kalıba konulamaz, kontrol edilemez, olmasını istediğimiz kişiliğe yönlendirilemez. Özgür bir erkeğin sevgisini kazanmak, elde edebileceğiniz en besleyici, en büyüleyici, en güçlü, en özel şeydir. Çünkü o, sizinle olduğunda, gerçekten orada olmak istediği için oradadır. Sizinle olması için çaba sarfetmeniz, koşullandırmalar, korkular ya da imzalanmış birliktelik kuralları nedeniyle sizinle değildir. Senin umduğun gibi seni her zaman mutlu etmeyecek. Sana meydan okuyacak, seni korkutacak. Çünkü senin mutluluğun onun sorunu değil, senin sorunun.”

Haberin Devamı

Şimdi tercih sizin. Özgür bir erkek mi, kontrol edebileceğiniz, boynuna tasma takabileceğiniz bir erkek mi?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder