Mesut Yar Kıvanç ile Kenan vefasız mı?
HABERİ PAYLAŞ

Kıvanç ile Kenan vefasız mı?

Organizatör Erkan Özerman ile birlikte anılan Best Model yarışmasından çıkarak hayatımıza giren üç jönü netlikle biliyoruz. Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Tolga Karel... Kulislere göre Kıvanç ve Kenan kendilerini keşfedip piyasaya kazandıran Erkan Özerman’ı değil ziyaret etmek, arayıp hatırını bile sormuyorlarmış... Mümkündür.

[[HAFTAYA]]

Herkes markasını bir yere taşıdıktan sonra kendi kaderinin efendisi oluyor. Ama o kader yazılmaya başladığında kalemi tutan eli de arada bir öpmek gerekmez mi? Dilerim bu yazdıklarım sadece bir kulis söylentisinden ibarettir. Seversiniz ya da sevmezsiniz bilemem ama Erkan Özerman’ın oyuncu kadrosuna soktuğu kişi sayısı şimdi başrollerde izlediğimiz oyunculardan çok daha fazladır!

Haberin Devamı

Nihat neden susar?

‘Duymayan Kalmasın’ın (Star TV) yapımcısı Bülent Makar aradı. Tanımayanlar için Bülent’i ‘Televole’ tedrisinde yetişmiş bir magazin adamı olarak takdim edebiliriz... Bülent, Nihat Doğan’ın istediği ileri sürülen 50 bin liranın söz konusu olmadığını söyledi. Hemen tüm internet sitelerinde ve TV köşelerinde lafı geçen bir dedikoduya son verdi... Açıkçası Bülent, sorumlu bir yapımcının davranması gerektiği gibi davrandı. Ama hâlâ yakın dostum olan Nihat’tan durumu yalanlayan bir beyan gelmedi.

Kim bilir belki bu suskunluğu taktik gereğidir. Neyse... Bu arada ‘Duymayan Kalmasın’ magazin açısından yeni bir şey deniyor. Bir konuğa odaklı magazin talk show’u yaparken öte yandan renkli gündemi de ekrana taşıyor... Şimdilik ışıltılı görüntüler için söylenecek bir şey yok. Ama gelecek haftanın başından itibaren idrak edeceğimiz Ramazan ayına girince o görüntüler yerini ünlülerin iftar sofralarına bırakacakmış gibi... Vallahi yeni başlayan bir magazin programı için en zor aya giriyoruz. Allah kolaylık versin!

AMATÖR MÜ DEDİNİZ?

Bir serzeniş daha var. Adını vermeyen genç bir izleyicimizden geliyor; “Mesut ağabey, ‘Çek Bakalım’ (atv) adlı yarışmanın reklamını yaparken ‘amatör filmcilere açık’ dediler ama seçilen adamların hepsi profesyonel. Ve zaten hepsi birkaç yıl sonra iyi yerlere gelecek gibi duruyorlar. Bu nasıl iştir anlamadım!”

Haberin Devamı

75 bin kişi var ama yok!

Önceki akşam CNN Türk’teki ‘Burada Laf Çok’a konuk olan Tolga Karel birbirinden iddialı laflarıyla manşetleri altüst etti... Türkiye’de star jön kavramının en fazla on kişi etrafında döndüğünü söyleyen Tolga Karel’e göre bu işin ekmeğini Erkan Petekkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve son dönemde de Aras Bulut İynemli yiyebiliyordu...

Halen şu ya da bu şekilde oyunculuk eğitimi almış 75 bin kişinin olduğu sektörde sadece on kişiden bahsetmek Türkiye’de oyuncunun kaderini de açık ediyordu... Evet kanal, yapımcı ve izleyici üçgeninde yaratılan bir coğrafya içinde yaşayan bu kalabalık ve kaderi hepimizin elindeki kumandaya bağlıdır artık... Dizileri sevdiğimiz sürece onlar bizden biri olarak hayatımıza girecek, vazgeçersek eğer Tolga’nın dediği gibi kendi dünyalarında “var ama yok olarak kalacaklar”...

Yeni set hazırlanıyor bile...

‘Karadağlar’ (Show TV) dizisi önümüzdeki hafta itibarıyla son buluyor. Başta dizinin çekildiği Yeşilyurt köyünün sakinleri olmak üzere herkes mutlu bu durumdan... Hatta ekip yeni sezon için başka ufuklara bakıyor. Halit Ağa karakterini canlandıran Erdal Özyağcılar bu yılın hemen sonunda başlayacağı yeni dizi projesi için set coğrafyasını belirlemiş bile...

Haberin Devamı

Erdal ağabey ve şimdilerde oluşturmaya başladığı ekibi yeni yılı Kapadokya civarında karşılayacaklar... Bilmiyorum yeni bir ‘Asmalı Konak’ mı geliyor? Ama belli ki Erdal Özyağcılar yine çok konuşulacak bir işe imzasını atacak... Ve artık işin yapım tarafını da şansa bırakmıyor; kendisi demliyor çayını!

Firuze’nin çocukları nerede?

Ankara’dan Gülşen Demir ekranların fantastik dizilerinden ‘Sihirli Annem’ adına dert yanıyor; “22 yaşındayım ve neredeyse çocukluğumdan beri ‘Sihirli Annem’ dizisinin düzenli izleyicilerindenim. Dizide yer alan Firuze karakterinin dizinin başında bir evliliği ve bu evlilikten üç tane de çocuğu vardı... Hatta kocasından şiddet gördüğü gerekçesiyle evden kaçmış ve bir çocuğunu da yanına almıştı.

Daha sonra Betüş karakteri alkolik kocayı düzeltmişti... Şimdi sormadan edemeyeceğim; o çocuklara ne oldu? Kocaya yapılan sihrin etkisi bozuldu mu? Boşandı mı, boşandıysa bile üç çocuğunu görmemeye nasıl dayanıyor? O dört kişinin akıbeti hakkında ne zaman bilgi sahibi olabiliriz? Hani insan korkuyor, bu dünyada çocuklarından bihaber yaşayan annelerde mi var ki orası bir sihir ülkesi değil mi?”

Sıradaki haber yükleniyor...
holder