Mine Ayman Eğlenceli hafta sonu
HABERİ PAYLAŞ

Eğlenceli hafta sonu

Haberin Devamı

Merhaba, oldukça sosyal olacağımız bir hafta sonu bizi bekliyor, yeni ve eğlenceli ortamlara girebilir, arkadaş çevremizi genişletebiliriz. Güzel ve renkli bir hafta sonu yaşamanız dileğiyle…

12 Mayıs Cumartesi;
Ay Kova burcunda olacağı için oldukça hareketli ve sosyal bir gün geçirebiliriz. Yeni insanlarla tanışıp kaynaşmak için, bol bol hayat üzerine konuşmak için harika bir gün. Ay Kova’dayken oldukça insancıl olur, çevremizdeki herkese yardım etmek isteyebiliriz. Bir yandan da çok çabuk sinirlenip kavga edebilecek duruma gelebiliriz, bu yüzden yanlış anlamalara karşı dikkatli olmakta ve çevremize karşı toleranslı davranmakta fayda var! Burcu ya da yükseleni Kova, İkizler ve Terazi olanlar kendilerini çok daha iyi ve şanslı hissedebilirler.

Ay Kova’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Güneş yanıkları.
*Aşırı yürüyüş.
*İştah ve kilo artışı.
*Tartışmalar.

Bu Cumartesi günü “mor” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Kova’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

13 Mayıs Pazar; güne oldukça yorgun başlayabiliriz ve enerjimiz düşük olabilir. Bir plan yapmış olsanız bile uygulamaya geçmeniz zor olabilir. Evde kalmayı ya da yalnız kalmayı tercih edebiliriz, duygusal olarak oldukça hassas olabileceğimiz için melankolik durumlara karşı dikkatli olmalı ve kendimizi geçmişteki anılara kaptırmamalıyız. 15 Mayıs itibariyle Venüs geri harekete başlayacağı için eski sevgiliye özlem duyabilir ve geçmişte yaptığınız hataları sorgulayabilirsiniz! Burcu ya da yükseleni Balık, Akrep ve Yengeç olanların sezgileri oldukça güçlenebilir ve telepatik olaylar yaşayabilirler.

Ay Balık’tayken dikkat edilecek durumlar;

*Tembellik ve dalgınlık.
*Keyfe ve lükse aşırı düşkünlük.
*Alkol, nikotin, kafein gibi uyarıcı maddelere aşırı düşkünlük.
*Aşırı yemek yeme isteği ve sonucunda kilo alma durumu.
*Her türlü bağımlılık; ilaç, bilgisayar oyunları, sosyal paylaşım siteleri…

Bu Pazar günü hayatımıza Mor ya da Kırmızı renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Balık’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder