Mine Ayman Ektiklerimizi biçme vakti...
HABERİ PAYLAŞ

Ektiklerimizi biçme vakti...

Herkese merhaba, bayramı geride bırakırken bu hafta sonu üzerimizdeki yorgunluğu atmaya çalışacağız çünkü 5 Eylül itibariyle hareketli ve bol çalışmanın olacağı bir haftaya başlayacağız.

Bayram sonrası son tatil günlerini yaşadığımız şu günlerde, sonbaharın başlamasıyla birlikte yeni bir döneme başlamak için hazırlık yapmak gerekiyor.

Başak burcu ayında olduğumuz için çalışmak ve plan yapmak çok önemli, ayrıca bu ay ektiklerimizi biçme zamanı! Yeni bir işe başlamak ya da yeni bir projeyi başlatmak istiyorsanız bu günleri hazırlık yaparak geçirin çünkü yeni başlayacağız proje her neyse çok yoğun geçeceği ve çok çalışmanız gerekeceği kesin!

2 Eylül Cuma & 3 Eylül Cumartesi; Ay Akrep burcunda seyrine devam edecek. Burcu ya da yükseleni Akrep, Balık ve Yengeç olanların şansı ve cazibesi artacak. Ay Akrep’teyken hisler çok kuvvetli olur, bu yüzden bu hafta sonu hislerinize güvenerek hareket etmeye ve doğru kararlar vermeye çalışın. Eğer hafta sonunu sevgilinizle geçirecekseniz, çok ateşli bir hafta sonu olacağı kesin çünkü Ay Akrep’teyken tutku ve cazibe artar. Aynı şekilde sahiplenme ve kıskançlık duyguları da artacağı için kavgalara karşı dikkatli olmak gerekir! Bu hafta sonu aşırı duygusallıktan ve aşırı tepki vermekten kaçının! Kafa dinlemek, meditasyon yapmak ve size zarar veren her şeyden arınmak ve tamamen kurtulmak için harika bir zaman!

Ay Akrep’teyken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı kıskançlık ve hırs.
*Sinirlilik ve kavgacılık.
*Cinsel hayata aşırı düşkünlük.

Bu hafta Cuma ve Cumartesi günü “yeşil”, “mavi” ya da “turkuvaz” rengini hayatımıza bir şekilde sokalım. Ay Akrep’teyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

4 Eylül Pazar; Ay Yay burcunda hareket etmeye başlayacak ve Yay burcunda İlk Dördün gerçekleşecek. Burcu ya da yükseleni Yay, Koç ya da Aslan olanlar kendilerini daha iyi ifade edecekler ve daha şanslı olacaklar. Ay Yay’dayken yerimizde durmak istemeyiz, kısa mesafe bile olsa bir şekilde bir yerlere gitmek, gezmek, görmek ve eğlenmek isteriz. Arkadaşlarla ya da aile ile vakit geçirmek için çok uygun bir zaman. Ay Yay’dayken ruh halimiz genelde eğlenceli, maceracı ve çocuksu olur. Sohbet etmek ve sürekli hareket halinde olmak isteriz, bu yüzden enerjimizi dengeli kullanmalıyız. Sorun çözmek için uygun bir gün. Ayrıca misafir ağırlamak ya da evde tamir işleri ile uğraşmak için uygun gün. Pazarlık ve anlaşmalar için de uygun gün, karlı işler yapılabilir. Pazartesi günü de Ay Yay’da olacağı için, haftaya olumlu ve güzel haberlerle başlamak mümkün, şansınız bol olsun…

Haberin Devamı

Ay Yay’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Gevezelik.
*Sorumsuzluk.
*Sinirlilik ve kavgacılık.
*Aşırı spor ve bedeni yormak.

Pazartesi ve Salı “mavi” rengini hayatımıza bir şekilde sokalım. Ay Yay’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder