Mine Ayman Önemli haberler
HABERİ PAYLAŞ

Önemli haberler

Haberin Devamı

Merhaba, haftaya pozitif ve eğlenceli bir başlangıç yapabilir, hayatın tadını çıkartmak için yeni kararlar alabiliriz. Ay Yay burcunda ilerlerken haftaya enerji dolu ve keyifli bir başlangıç yapmamız daha kolay olabilir. Bol konuşmaların gerçekleşeceği bu hafta, önemli haberler alıp harekete geçebileceğiz. Beklediğiniz haberlerin geleceği bir hafta diliyorum.

1 Nisan Pazartesi; Ay Yay burcunda seyrine devam edeceği için, burcu ve yükseleni Yay, Aslan ve Koç olanlar kendilerini daha keyifli ve şanslı hissedebilirler. Ay Yay burcundayken enerjimiz ve yaşama sevincimiz artar, daha sosyal ve arkadaş canlısı olabiliriz. Çok fazla konuşmanın gerçekleşebileceği bugün, 1 Nisan şakaları için de yaratıcı bir gün olabilir. Yapılan şakaların dozuna dikkat etmekte fayda var çünkü Ay Yay burcundayken sinirlenmemiz çok kolay olabilir! Güzel ve iyi niyetli şakalarla güne renk katılabilir, kalabalık ortamlarda eğlenceli vakit geçirilebilir. Arkadaş ve akraba ziyaretleri için de oldukça uygun bir gün yaşanabilir.

Ay Yay’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Gevezelik.
*Sorumsuzluk.
*Sinirlilik ve kavgacılık.
*Aşırı spor ve bedeni yormak.

Bu hafta pazartesi günü “mavi” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Yay’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

2 Nisan Salı & 3 Nisan Çarşamba; Ay Oğlak burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Oğlak, Boğa ve Başak olanlar kendilerini daha güçlü hissedebilirler. Bu günlerde hırsımız ve çalışkanlığımız artabilir, önemli kararlar alıp harekete geçebiliriz. Mantıklı ve maddi odaklı düşüneceğimiz bu günlerde, kariyer ve parayla ilgili önemli gelişmeler yaşayabilir ve doğru yatırımlar yapabiliriz. Oldukça ciddi olacağımız bu günler çalışmak, resmi işleri halletmek ve birçok toplantıya katılıp iş başarımızı ispatlamak için harika zamanlar. Aile ile ilgili ya da resmi konuların da gündeme gelebileceği bu günlerde, yarım kalan işlerimizi hızlı bir şekilde tamamlayabiliriz. Sabır gerektiren konularda da doğru kararları alabiliriz. Kendimize vakit ayırmak istiyorsak özellikle cildimizle ilgilenmemiz faydalı olacaktır, Ay Oğlak burcundayken cilt ve saç bakımı yaptırmak çok faydalı olabilir.

Ay Oğlak’tayken dikkat edilecek durumlar;

*İnatçılık.
*Kıskançlık.
*Karamsarlık.
*İşkoliklik.

Bu hafta salı ve çarşamba gece mavisi olarak da bilinen “çivit mavi” rengini hayatımıza bir şekilde sokalım. Ay Oğlak’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

4 Nisan Perşembe & 5 Nisan Cuma; Ay Kova burcunda ilerlemeye başlayacak, burcu ve yükseleni Kova, Terazi ve İkizler olanlar kendilerini çok iyi ve özgür hissedebilirler. Gelecekle ilgili önemli kararlar alabilir, orijinal fikirler üretebilir hatta bu fikirleri hızlı bir şekilde hayata sokabiliriz. Yenilenmek ve özgürleşmek için harika günlerdeyiz, bırakmak istediğimiz işlerden ya da kopmak istediğimiz ilişkilerden kolayca kurtulabiliriz. Ay Kova burcundayken sosyal olabilir, yeni insanları ve mekanları keşfetmekten büyük keyif alabiliriz. Teknolojiyle ilgili konularda daha meraklı olabilir, yeni bir şeyler öğrenmek için içimizde büyük bir istek duyabiliriz. Bilgisayar, telefon, televizyon gibi yeni bir teknoloji ürününü almak için uygun bir zaman olabilir. Yeni bir hobiye başlamak için de içimizde istek ve heyecan duyabiliriz.

Ay Kova’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Güneş yanıkları ya da rüzgar çarpması.
*Aşırı yürüyüş.
*İştah ve kilo artışı.
*Tartışmalar.

Bu hafta, perşembe ve cuma günleri “mor” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Kova’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder