Murat Gülderen Bu cihazlar olmadan plajın tadı çıkmaz
HABERİ PAYLAŞ

Bu cihazlar olmadan plajın tadı çıkmaz

Yeni nesil teknolojiler artık plaj keyfini de tamamen dönüştürmeye başladı. Denize girip güneşlenmenin ve top oynamanın yanı sıra artık akıllı plaj havluları sayesinde vücut sıcaklığımızı kontrol edebiliyor, su geçirmez bluetooth hoparlörlerle müzik keyfi yaşayabiliyor, güneş enerjisiyle cihazlarımızı şarj edebiliyoruz. Dahası su altı kameralarıyla denizin derinliklerindeki gizemli dünyayı da kolaylıkla keşfedebiliyoruz.

Bu hafta unutulmaz bir tatil için plaj çantanızda olması gereken bazı ekonomik cihazları önünüze getirdik.

Haberin Devamı

PLAJ KAMERALARI

Plaj ve su altı maceralarını ölümsüzleştirmek için geliştirilen bu kameralar suya ve darbelere dayanıklılığın dışında yüksek çözünürlüklü görüntü işleme teknolojilerine sahip. Geniş açılı lense, Wi-Fi ve Bluetooth bağlantısına sahip olan ortalama bir kameranın fiyatı ise 3 bin 500 TL’den başlıyor. SJcam, Leyan Creation, Sunsky ve GoPro’ya bakılabilir.

Bu cihazlar olmadan plajın tadı çıkmaz

 

SU GEÇİRMEZ KULAKLIK

Suya, kuma ve güneşe dayanıklı kablosuz kulaklık çeşitleri de yaygınlaşmaya başladı. Spor yaparken dahi kulaktan düşmeyen ve gürültüyü önleyen bu cihazlar, plaj için olmazsa olmaz. Aynı zamanda pil ömrü de uzun olan bu cihazlar arasından JBL Endurance, Sony WS610, Powerbeats Pro ve Bose SoundSport Free gibi modelleri muhakkak inceleyin.

Bu cihazlar olmadan plajın tadı çıkmaz

 

E-KİTAP

Plajda kağıt baskı kitapları okumak genelde zordur. Çünkü bunun için bazen rüzgarla da başa çıkmak gerekir. O nedenle E-kitap plaj için bulunmaz bir nimettir. En güzel özelliği ise yüzlerce kitabı hafızasına kaydedebilmesi. Ayrıca yazı boyutlarını istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. Amazon Kindle, Kobo, Pocketbook en ünlü cihazlar arasında yer alıyor.

Bu cihazlar olmadan plajın tadı çıkmaz

 

KABLOSUZ HOPARLÖR

Plajda müzik olmazsa olmaz. Yüksek ses kalitesinin yanında suya dayanıklı ve uygun fiyatlı bluetooth hoparlörler sayesinde, plaj keyfini arkadaşlarınızla doyasıya yaşayabilirsiniz. Ortalama 1.000 TL’ye iyi bir cihaz alabilirsiniz. Anker Soundcore, JBL Clip 4, Grundig Club, Xinh gibi markalara göz atılabilir.

Bu cihazlar olmadan plajın tadı çıkmaz

 

SOĞUTUCU

Özel olarak tasarlanmış plaj soğutucuları, sıcak yaz günlerinde serinletici içeceklerinizi taze tutar. Bazı modellerde USB bağlantısı da bulunuyor. Sırt çantası şeklinde tasarlanan bu ürünün, 20 litreye kadar olan modelleri bulunuyor. Ortalama 300 TL’ye alabileceğiniz bu ürünler için Shopfocus, Icepeak, Ankaflex, Quechua tercih edilebilir.

Haberin Devamı

Bu cihazlar olmadan plajın tadı çıkmaz

 

DRONE

Plajda geçireceğiniz eğlenceli vakitleri havadan yüksek çözünürlükte görüntülemek için mini drone’lar kullanabilirsiniz. Havada yaptığınız akrobatik hareketler, yüksekten denize dalma gibi pozisyonları kuşbakışı çekerek eşsiz perspektifler yakalayabilirsiniz. DJI Mavic Minni, Corby, Xiaomi Mito, Aden E58 gibi modellere bakabilirsiniz.

Bu cihazlar olmadan plajın tadı çıkmaz

 

GÜNEŞ ENERJİLİ ŞARJ CİHAZI

Ortalama 400 gram ağırlığındaki bu cihazlar, güneş ışığından enerjiyi emer ve elektrik enerjisine dönüştürür. Siz, güneşin keyfini çıkarırken cep telefonu veya diğer elektronik cihazlarınızı da kolaylıkla şarj edebilirsiniz. Fiyatları ortalama 600 TL civarındadır. Fuchsia, Kunfulon, MTK Movetec, Gaman gibi modellere bakılabilir.

Bu cihazlar olmadan plajın tadı çıkmaz

 

HAFTANIN OLAYI

Haberin Devamı

5 DAKİKADA 5.5 SAAT KONUŞTURAN TELEFON

Çinli telefon üreticisi Infinix, 45W çok yönlü hızlı şarj özelliği ile 5000 mAh bataryayı 30 dakika içinde yüzde 75 dolduran, Bypass şarj özelliği ile oyun oynarken aşırı ısınmayı ortadan kaldıran ve sadece 5 dakikada 5.5 saat konuşma sağlayabilen yeni cihazı Note 30’u Türkiye’de tanıttı. 120Hz yenileme hızına sahip cihaz, çok yönlü şarj özelliği sayesinde de acil durumlarda başka cihazları şarj ederek taşınabilir batarya görevi de görüyor. Cihaz, otofokus destekli 64 MP ana kamera, 2 MP derinlik efekti destekli kamera ve QVGA AI kamerası olmak üzere üçlü arka kamera dizilimine sahip. Selfie kamerası ise 16 MP. Telefonun 128 GB modeli 9 bin 499 TL, 256 GB model ise 9 bin 999 TL.

Bu cihazlar olmadan plajın tadı çıkmaz

Sıradaki haber yükleniyor...
holder