Yazarlar Cep'te verimli yolculuk tüyoları
HABERİ PAYLAŞ

Cep'te verimli yolculuk tüyoları

Yaz tatili tüm hızıyla devam ederken, çoğumuz için uzun yolculuklar da bitmek bilmiyor. Bu süreç ise genelde telefonla klasik oyunlar oynanarak ya da boş oturulduğu için sıkıntıyla mücadele etmekle geçiyor

Aslında bulunmaz bir fırsat olarak değerlendirilmesi gereken bu saatleri çok verimli kullanarak hem yaratıcılığınızı keşfedebilir, hem de kendinizi pek çok alanda geliştirebilirsiniz. İşte size birkaç ipucu...

Cepte verimli yolculuk tüyoları

KOLAY ÇİZİM

Yeni başlayanlara yönelik el becerilerini geliştiren bu ücretsiz uygulama sayesinde portre, hayvan, bitki, manzara, çizgi film karakterleri ve pekçok karikatür objesini en güzel şekilde kolayca çizmeyi öğrenebilirsiniz. Uygulama, internet olmadan da çalışabiliyor. Uygulama içerisinde kendinize özel bir galeri de oluşturup bunları paylaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Cepte verimli yolculuk tüyoları

EĞLENCELİ EĞİTİM

Alanında uzman eğitmenleri bir araya getiren Khan Academy, ‘herkese, her yerde, dünya standartlarında, bedelsiz eğitim’ sloganıyla kurulmuş, kâr amacı gütmeyen bir eğitim kuruluşudur. Yapay zeka ile her bireyi kendine en uygun içeriklere yönlendirebilen ve gelişimini takip etmesini sağlayan platformda, uzay bilimleri, bilgisayar, matematik, sanat tarihi, tıp gibi yüzlerce konu var.

Cepte verimli yolculuk tüyoları

LUMOSITY-ZİHİN JİMNASTİĞİ

Bilim insanları tarafından hazırlanmış bu beyin egzersizi uygulaması, hafıza ve dikkati geliştirecek oyunlarla donatıldı. Performansızına göre yani kişiselleştirilmiş olarak günlük ilerlemenizi takip eden uygulama, böylelikle beyninizi her an aktif tutmanıza yardımcı oluyor.

Cepte verimli yolculuk tüyoları

GENEL KÜLTÜR YAĞMURU (PODCAST)

almaz gerçek hayat hikayeleri, başarı öyküleri, ekonomi ve davranış bilimi gibi kendinizi geliştirken büyük keyif alacağınız onlarca podcast içeriği dinleyebilirsiniz. Bunlar için ücretli ve ücretsiz podcast platformları da var. Uygulamaları biraz taradığınızda kendinize göre bir içerik anında bulabilirsiniz.

PEAK

Bu da yine hafıza, dikkat, koordinasyon, zihinsel çeviklik, dil, problem çözme ve matematik becerilerini geliştirmek için çeşitli oyunlar sunan ücretsiz bir beyin egzersizi uygulamasıdır. Uygulamadaki kişisel antrenörünüz ilerlemenizi takip ederek, gelişmenize destek oluyor.

Haberin Devamı

HAFTANIN OLAYI

ANDROID UYARI SİSTEMİ DEPREMDE GÖREVİNİ YAPTI

Android Deprem Uyarı Sistemi, önceki gün gerçekleşen 5.3’lük Malatya depremini yaklaşık 20 saniye önceden haber verdi. Bu süre henüz evden çıkacak kadar yeterli olmasa da çocukların yanına giderek beraber korunma imkanı sağlaması açısından hayati önem taşıyor. Android telefonların içerisinde çok gelişmiş ivmeölçer gibi sensörler yer alıyor. Bu sensörler sayesinde telefonlar en ufak bir hareketi dahi algılayabiliyor. Google bunu kullanarak Android telefonlardan bir deprem ağı kuruyor ve önceden bildirim geçebiliyor.

TEKNO TURU

YOUTUBE,  dolandırıcılığı engellemek için kısa video formatı Shorts’ta bazı değişikliklere gideceğini açıkladı. Platform, artık bu videolara tıklanabilir linkler eklenemeyecek.

TESLA Elon Musk’ın elektrikli otomobil şirketi, Cybertruck aracının tasarımından ilham alan bir kedi yatağı tasarladı. Yurtdışında 12 dolardan satışa sunulan yatak, neme dayanıklı kartondan yapıldı.

Haberin Devamı

MEDIAMARKT, ‘Stokları Eritiyoruz Kampanyası’ başlattı. 17 Ağustos’a kadar devam edecek kampanya kapsamında tabletten süpürgeye, bulaşık makinesinden buzdolabına kadar yüzlerce ürün, cazip ödeme koşullarıyla satışa çıkıyor

Sıradaki haber yükleniyor...
holder