Mustafa Bakacak Antalya 1923 zeybek ile Ata'yı selamlayacak
HABERİ PAYLAŞ

Antalya 1923 zeybek ile Ata'yı selamlayacak

Konyaaltı Belediyesi, Cumhuriyet’in 100’üncü yılı dolayısıyla 29 Ekim’de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü 1923 zeybekle selamlayacak. 1923 zeybeğin aynı anda dans ederek muhteşem bir görsel şölen sunacağı etkinlik Konyaaltı Belediyesi önünde gerçekleşecek. 29 Ekim akşamı yapılacak kutlamaların provaları, 7’den 70’e her yaştan yüzlerce zeybeğin katılımıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Semih Esen, bu coşkuyu birlikte yaşamak isteyen herkesi 1923 zeybekten biri olmaya davet etti. Katılmak isteyenler yarın akşama kadar www.konyaalti.bel.tr adresinden başvurabilecek.

Haberin Devamı

Antalya 1923 zeybek ile Atayı selamlayacak

SAKARYA’YA TOPLU KONUT MÜJDESİ

1999 depreminde yaşanan acıların tekrarlanmaması için kentsel dönüşüme öncelik veren Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin toplu konut projesi, temel atma aşamasına geldi. 23 bin metrekarelik alanda uygulanacak projeyle huzurlu, güvenli bir çevrede yaşama imkânı sağlanacağını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ilk etapta Korucuk’ta 12 bloktan oluşan 240 konut üretileceğini ve bunların 150’sini uygun şartlarda sunarak vatandaşları ev sahibi yapacaklarını söyledi. Şehre farklı bir estetik doku katacak olan projede, talebin fazla olması halinde hak sahipleri kura ile belirlenecek.

Antalya 1923 zeybek ile Atayı selamlayacak

GAZİANTEP’TE 40 BİN ÖĞRETMENE BİSİKLET

Gaziantep’te 7’den 70’e herkesin hayatında hareketli yaşamı sürdürebilir kılmak için ve çevre dostu bir kent oluşturmak amacıyla 100 bin bisiklet dağıtımına başlanmıştı. Valilik ve büyükşehir belediyesinin ortaklaşa ‘Spor Dostu Gaziantep’ sloganıyla sürdürdüğü kampanyaya öğretmenler de dahil edildi. 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne kadar kentte görev yapan 40 bin öğretmene bisiklet dağıtılacak. İlk dağıtıma Şehitkamil ilçesinden başlandı. 70 kilometre bisikleti yolunun bulunduğu Gaziantep’te dağıtılan bisikletler de bu şehirde üretiliyor.

Antalya 1923 zeybek ile Atayı selamlayacak

GÜRSU EMEĞİ DE EKMEĞİ DE PAYLAŞIYOR

Bursa’da Gürsu Belediyesi, verimli armut hasadından sonra yeni bir projeye imza attı. Ericek Köyü’nde 49 yıllığına kiralanan 67 dönümlük arazide ocak ayında buğday ekimi yapan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, ilk hasada da katıldı. Başkan Işık, elde edilen unun dağıtımını da kendisini yaptı. Ericek Köyü’nden başlayan un dağıtımı uygun görülen evlere ulaştırıldı. Başkan Işık, ev kadınları ve işletme sahipleriyle beraber mutfağa girip hamur yoğurdu, ekmek yaparak unu test etti.

Haberin Devamı

Antalya 1923 zeybek ile Atayı selamlayacak

Sıradaki haber yükleniyor...
holder