Mustafa Bakacak Genç Vadi'de hayaller gerçeğe dönüşecek
HABERİ PAYLAŞ

Genç Vadi'de hayaller gerçeğe dönüşecek

İstanbul Kağıthane Belediyesi’nin kısa süre önce hizmete açtığı Genç Vadi’de, gençler yeteneklerini geliştirebilecek, hayallerini gerçeğe dönüştürebilecek. Gençlerin birçok alanda teorik ve pratik eğitimler alabileceği, içerisinde 20 bini aşkın kitap, okuma alanları ve atölyeler bulunan Genç Vadi’de kodlama, siber güvenlik, oyun geliştirme atölyeleri de kuruldu. Vadide ayrıca siber güvenlik ve kodlama eğitimleri de verilecek. Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, yeni fikirler ve projelerle ilçeyi bir adım öne çıkaracak Genç Vadi’de bilimin ve teknolojinin tüm imkanlarıyla 18-30 yaş arası girişimci adaylarına fikrinin olgunlaşma aşamasında, kuruluş ve kurumsallaşma süreçlerinde destek sunacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Genç Vadide hayaller gerçeğe dönüşecek

ALANYA’DA TROPİKAL MEYVELİ FESTİVAL

Alanya Belediyesi, şehrin ekonomisine turizmle birlikte tarım ve gastronomi unsurlarını da eklemek için çalışmalar yapıyor. Alanya’da yetişen ürünlerin tanıtılacağı Tropikal Meyve Festivali’nin bu yıl ikincisi yapılacak. 6-7-8 Ekim tarihlerinde ‘Avokado’ ve ‘Mango’ temasıyla düzenlenecek festivalde; tropikal meyvelerin yetiştiriciliğinden işlenmesine ve gastronomi, hediyelik kozmetik alanında kullanımına kadar pek çok sektör bir araya gelecek. Festivalde ayrıca ‘En Güzel Tropikal Meyve Bahçesi’ seçilecek.

Genç Vadide hayaller gerçeğe dönüşecek

DOKTOR BAŞKAN DERTLERE DERMAN

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, her hafta içi öğle vaktini ve hafta sonu pazar gününü ilçedeki vatandaşların sağlık sorunlarını dinlemek için ayırıyor. Göreve geldiği günden bu yana binlerce hastanın muayenelerini gerçekleştiren Başkan Bozdoğan şu mesajı verdi: “Gerçeği duymak için kulak, ihtiyaçları görmek için göz olacağız. Yardım eli uzatmadığımız hiçbir insanımız kalmayana kadar çabalayacak, hizmetimizi 24 saat sürdüreceğiz.”

Genç Vadide hayaller gerçeğe dönüşecek

SEYHAN’DA HİÇ KİMSE YALNIZ DEĞİL

Seyhan Belediyesi, sosyal belediyecilik hizmetleriyle fark yaratıyor. Doğumdan ölüme, yaşamın her anında vatandaşların ihtiyaç duyduğu her alanda hizmet vermeye gayret eden Seyhan Belediyesi, yardım edecek kimsesi olmayan, kendi başına evinin temizliğini gerçekleştiremeyen yaşlı, hasta ve engelli bireylere evde temizlik hizmetiyle yardım elini uzatıyor. “Seyhan’da hiç kimse yalnız değil” diyen Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, halkın ihtiyaçları için tüm olanaklarıyla görevlerinin başında olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Genç Vadide hayaller gerçeğe dönüşecek

Sıradaki haber yükleniyor...
holder