Öykü Badur Yaz gardırobunun favorilerini indirimde kaçırmayın
HABERİ PAYLAŞ

Yaz gardırobunun favorilerini indirimde kaçırmayın

Haberin Devamı

Yaz enerjisini indirimli fiyatlarla gardırobunuza katmak için geri sayım başladı! Tatile çıkmadan önce sezonun gözdelerini öğrenirseniz mağazalarda tam odaklı alışveriş yapabilirsiniz. Yaz gardırobunun favorilerini indirimde kaçırmayın!

Beğenin ya da beğenmeyin, 90’ların straplezleri geri geldi. Minimal bir görünüm yaratan straplezler Laure Harrier, Emily Ratajkowski ve Hailey Bieber tarafından giyildi. Cesur grafik tişörtler de bu yazın öne çıkan parçalardan. Cardi B ve Rihanna son zamanlarda kendilerini ifade eden tişörtlerle görüldü. Bir kot pantolon veya midi etekle muhteşem bir görünüm elde edebilirsiniz.

Ve plajlar… Işıltılı tasarımlara merhaba deyin. Kendall Jenner ve Kylie Jenner’a göre baş döndürücü bir plaj stili parlak bikiniyle ilgili. Dikkat çeken canlı renkler kumsallarda bu yaz fırtınalar estirecek. Örme elbise ve etekler ise hem plajlarda hem de günlük giyimde mevsimin ilgi gören parçalarından.

Düğünler, partiler ve özel organizasyonlar için kapüşonlu elbiseler mevsimin favorisi. 80’lerin siluetine saygı duruşunda bulunan stil, 2023’te hala süper ilgi çekici ve modern hissettiriyor.

Sıcak bir yaz gününde yere kadar uzanan maksi etek ve elbiseler de stillere hava katacak. Jennifer Lopez denim elbisesiyle bunun hakkını verenlerden oldu. Bohem ve özgür ruhlu bir stil ile gardırobunuza bu yaz hava katmaktan çekinmeyin, favorileri indirimde kaçırmayın.

Konserler tam hız sürüyor
Birbirinden farklı müzik türlerini ve yepyeni yorumlarla çevrili performansları borusansanat.tv’de buluşturan Borusan Sanat, konser yayınlarını müzikseverlere ulaştırmaya devam ediyor. Borusan Müzik Evi’nde gerçekleşen, besteci Şevket Akıncı’nın sanatçı dostlarıyla birlikte Dünyada Saat Kaç ve Escher Chronicles albümlerinden bir seçki sunduğu konser, borusansanat.tv’de yayınlanmayı sürdürüyor. 18 Haziran Pazar günü de saat 11.30’da Patrick Hahn’ın BİFO’yu yönettiği konserin kaydı borusansanat.tv’de yayında olacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder